arkadaslar dun ısmarladım bu gun gelmıs 1 gunde ama ben festıvaldeydım , Ayşe Egesoy'a caldık su popstarı sunan bayan onun festıval programındaydım , neyse yarın alıcam hdd yı dırek wındows kurucaz dımı takıp ekstra bırsey ıstemez sanırım , eskı hdd dem 2.el dı sıfırda da bı fark yoktur yanı bıcımlendırıp kurarım kanımca ...
Westernin 160 gb 8 mb cache li sabit diski vardı bende ve 410 as aldım. Programla la test ettim yaklaşık olarak 410 as wd nin 1.5 katı azami okuma hızı verdi. Ama erişim süresi biraz zayıf. Ben memnunum ve ssd yaygınlaşana kadar 410 as beni idare eder.
DOSLAR B EN IKI GÜN ONCE ALDIM 3.AAF. BENIMKI NEDEN F ACABA BIDE CIM MALI YAZIYO . ACABA BENIMKI PEMBE MOTORMU ARMADA GARANTILI 2 YIL YAZIYO NE OLACAK SAYGLAR.
Orjinalden alıntı: seven44 DOSLAR B EN IKI GÜN ONCE ALDIM 3.AAF. BENIMKI NEDEN F ACABA BIDE CIM MALI YAZIYO . ACABA BENIMKI PEMBE MOTORMU ARMADA GARANTILI 2 YIL YAZIYO NE OLACAK SAYGLAR.
bır sorun olacagınbı sanmam. bendede ılk serı 3.aaa var çin malı.
arkadaşlar bu mesajı epey bi inceledikten sonra toptancıdan aldım ellerinde çin malı 3.AAF vardı iki adet raid 0 yaptık performansı önceki diskime göre çok iyi ve oldukça sessiz, vista ultimate x64 kurulu sistemde aşağıdaki resimdeki sonucu aldı, doğrusu resimden pek birşey anlamadım değerler nasıl yorumlarsanız şimdiden çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şeref -- 13 Haziran 2008; 2:51:36 >