Forumda ve internette yazan bilgilere bakılırsa, seagate'in ST3250410AS model numaralı Harddiski normal 7200 16MB HDD'lere oranla daha hızlı. Bundan farklı modeller ve daha yüksek kapasitedeki HDD'ler arasında hâlâ bu HDD'ten hızlı olanı yok mu? (RAPTOR lar hariç) 500 GB 400 GB 320 GB'lık HDD'lerden de mi daha hızlı bu hdd? Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Evet arkadaşım piyasadaki en hızlı en sessiz sata 2 ve 16 cache li disk 410AS modelidir hem kendime hemde abime aldım 2 adette serverlara aldırttım taş gibi sıfır ses maksimum performans Seagate bazı şeyleri aşmış uzmanlığını konuşturmuş
SEagate'in dikey kayı teknolojisine sahip yeni harddiskleri var. Aynı hızı veriyorlar hemen hemen. Hatta üst modeller sıralı okumada biraz daha bile hızlılar.
SEagate'in dikey kayı teknolojisine sahip yeni harddiskleri var. Aynı hızı veriyorlar hemen hemen. Hatta üst modeller sıralı okumada biraz daha bile hızlılar.
Farkındayım 410AS'nin dikey kayıt teknolojisi ile olduğundan. Bu yüzden hızlı zaten. Dikey kayıt teknolojili üst modeller de var diyorum sadece. Haliyle performansları da eşdeğer.