Bildirim
## GeForce 8800GT'nin ilk İncelemesi Yapıldı-Sonuçlar Dikkat Çekici ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu kart harika demekki yeni gts ile gtx sonuçları verir işte sp ünite ve hızının gücü wic deki performansı mükemmel
coh dışında gtx e epeyce yaklaşmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2007; 12:41:45 > -
2900pro alacaklara duyrulur benim gibi -
Bu arada testi yapan site bizim Asus haberlerimiz de ıska geçmemiş;
http://news.expreview.com/2007-10-22/1193051014d6217.html
http://news.expreview.com/2007-10-23/1193128774d6260.html -
Çok iyi kart valla fiyatı da güzel çıkarsa baya satar. -
bunda şaşıracak bir şey göremedim ??? 1 aydır zaten böyle olacak dedim -
Test sonuçları müthiş, eğer fiyatta beklediğimiz aralıkta olursa bu kartın karşısında hiçbir güç duramaz -
bu kart çıktığı zaman ikinci el 2900pro dolacak -
Haber için teşekkürler fx57...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincdr -- 23 Ekim 2007; 12:44:32 > -
quote:
Orjinalden alıntı: aslan22
bu kart çıktığı zaman ikinci el 2900pro dolacak
ve xt -
quote:
quote:
bu kart çıktığı zaman ikinci el 2900pro dolacak
ve xt
benim için bir sakıncası yok
görevimi yapıp almayın o kartı dedim ama dinletemedim. İyi yanı söz dinleyip bekleyen ve bütçesi biraz daha kısıtlı olanlar 2. elden 150-200$ aralığında Pro-XT alıp yeni oyunların tadını çıkarırlar
-
Olaya bak 300 dolar civarı olcak bir kart 8800GTX e yaklaşıyor.Gelde sinir olma -
Test sisteminde ses kartı olarak onboard var bari bi X-Fi koysalarmış.
Kartın performansını beğendim. -
oc yapınca acaba gtx e yetişebilir mi belki geçerde -
Gtx e yetişemez sp gtx de 128 birde 384bit olduğundan bellek bant genişliği avantajı var ama yeni gts çok rahat yakalar tabi 300$ lık bir kart gtx e yakın performans veriyorsa gtx e kimse 650$ vermez bir tek strateji oyunlarında aa açıkken fark atmış buda normal aynı zamanda bu kart 512mb oluşundan dolayı yüksek çözünürlükte oynamak içinde ideal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2007; 13:05:45 > -
kart satışa çıkıp bu değerleri almadan inanabileceğim değerler değil.512mb 249$ gibi bir fiyattan çıkacak ve gtx ile bu şekilde yakın giderse gtx de 290$ dan fazla
etmez.kartın çıkmasına fazla bir şey kalmadı bekleyip göreceğiz.nvidia nın bu fiyata böyle bir performans verecek bir kart çıkaracığını zannetmiyorum.
-
güzel bir kart olmuş
bunun sayesinde 8800 gts 320 oclerin fiyatı düşer bende alıp sli yaparım
voodoo2im varken yapamamıştım çift ekran kartlı bi sistem darısı bugünlereymiş -
evet sonunda piyasa 2. seri dx10 kartlrına kavustu 2950 pro ve xt yi de beklemek gerek -
quote:
Orjinalden alıntı: spiritc85
kart satışa çıkıp bu değerleri almadan inanabileceğim değerler değil.512mb 249$ gibi bir fiyattan çıkacak ve gtx ile bu şekilde yakın giderse gtx de 290$ dan fazla
etmez.kartın çıkmasına fazla bir şey kalmadı bekleyip göreceğiz.nvidia nın bu fiyata böyle bir performans verecek bir kart çıkaracığını zannetmiyorum.
Kartın özellikleri tabloda yazıyor sonuç gayet normal ayrıca nvidia çok daha güçlü bir gtx üreticekse neden olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Ekim 2007; 13:37:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: alattin_nuri
evet sonunda piyasa 2. seri dx10 kartlrına kavustu 2950 pro ve xt yi de beklemek gerek
+1 nede olsa dx10.1 var
Benzer içerikler
- ssao nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- intel iris xe graphics
- intel arc b580 alınır mı
- rx 8000 serisi
- ekran kartı resetleme
- amd 9080 xt
- ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X