Şimdi Ara

dvd player alcam beyler eve ne tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet dvd dvix vcd player alcam hesaplı uygun 120ytl ye kadar en guzel dvd palyer tavsıyenız nedır beyler bıde flash bellekten fılm ızleyebılırmıyım dvd playerle

• Goldmaster D-909 u da bir düşün bence. Ben de bu konuda baya araştırma yapmıştım. Görüntü ve malzeme kalitesi gayet güzel ve o cihaz için yazılmış bir dolu firmware neticesinde altyazı vs. sorunları yok. Bugün gidip en baba markayı da alsan altyazı boyut, renk konusunda sıkıntı yaşıyorsun. Firmalar bunu biraz da bilerek yapıyorlar. Üzerinde kart okuyucusu ve USB girişi mevcut. Flash bellekten ya da karttan sorunsuz film izleyebilirsin.

Kesinlikle bugün bir DVD/DivX Player alacak olsam bunu düşünürdüm. Başka bir cihaz almayı düşünürsen eğer almadan önce altyazı boyutu ve rengi konusunda kullanan insanların görüşlerini mutlaka al. Çünkü Sinema keyfi orijinal dilinde altyazılı çıkar ve altyazı okunması güç olduğu zaman inan bana işkence olur. Ben kendi player ımdan biliyorum. Onun için kaliteli ve güncelleyebileceğin altyazısı ile hiç sorun yaşamayacağın player Goldmaster D-909 dur. Fiyatı da tam aradığın aralıktadır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 23 Ekim 2007; 3:27:39 >

• philips düşünürsen, önce altyazıyı göstermesi için, film adı ile altyazı adının aynı olması gerekiyor mu philips dvp-3142 modelinde? Önce bunu bir öğren.. İki yıl önce dvd playerları epey araştırıp philips dvp-720sa almıştım. İyi cihaz, hoş cihaz ama, altyazı dosyası, film ile aynı adı taşımıyorsa; altyazıyı göstermiyor..Firmware yükleyecem,servo farklı-servise yükletin yazıyor.. Her servis yükleme işini bilmiyor.. Yahu, içimizden biri tutmuş, her türlü altyazıyı gören yama yapmış philips'de çalıştırıyor (metepe) philips bunu yapmıyor??? Sırf bu yüzden yeni bir cihaz alsam, bu kesinlikle philips olmaz.. Kızdım yani..

• beyler phılıpsten vazmı gecesem acaba goldmaster ıyı mı sımdı alcam eve aılecek ızlıcez sımdı en cok görulen sorunlardan bırı alt yazı olayımı pekı baska marka önerırımısnız ucuz cınmalları ıyı degıldır demı beyler
  • ben çok araştırdım dostum ve daha ucuz cihazlarda malesef hep problemler çıkıyor. Ben de USB yi özellikle düşünüyordum ve isteklerimi karşılayabilecek Piranha Aqua X Type vardı. Ancak onda da malzeme kalitesizliğinin yetersizliği, aldıktan 1 hafta sonra bozulan arkadaşları, sıfır aletin içinden boş vidadan tutta eksik lehim çıkanlar vs. duyunca ve aletin arada menüleri fazla kurcaladığında ya da filmleri sardırırken kilitlendiğini duyunca vazgeçmiştim.

Dostum ben 1 ay araştırdım, bu forumdaki ve diğer forumdaki (turkeyforum.com) her markanın topic'ini sayfa sayfa okudum (bazıları 72 sayfayı buluyordu) ve en iyisinin ve sorunsuzunun Goldmaster olduğuna karar verdim. Sen araştırma işte hazır araştırılmışı var. Al kurtul...
  • cok tesekkur ederım kardesım kesın goldmaster alcam kalıtelı cıhazlar azçizik cd vs okumuyormus oyuzden goldmaster herkez tavsıye ettı ama bu 909 modeli ile 709 arasında cok fark varmı alacagım magazada 709 modelı varmıs 909 kalmamıs da hangısını tavsıye edersınız
  • arkadaşım 709 modelinde USB ve kart okuyucu yok. Ayrıca kullanana da o cihazla ilgili bir güncellemeye de rastlamadım. Bu da altyazı vs. ile ilgili sorun yaşayabilirsin demek oluyor. Ayrıca 909 yok ise eğer 919 alabilirsin kasası dışında hiçbir fark yok, çipseti de 909 ile aynı olduğu için 909 için yazılmış her türlü yazılım 919 a da birebir uyuyor.

Mağazadan alman şart değilse Hepsiburada.com da 909 mevcut ve çoğu karta peşin fiyatına 12 ay taksit yapıyor. Ayrıca 919 da mevcut.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=156626&productid=evgoldd909

Ayrıca DVD Player ile ilgili bu forumu da tavsiye ederim. Forum yöneticileri bu işle bizzat uğraşan ve kendileri Player lara yazılım yazan arkadaşlar.

http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=252

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 25 Ekim 2007; 4:57:24 >

• Ayrıca USB ve kart okuyucu olmasın dersen ben sana Minton 1304 ü tavsiye ederim. Güncellemeleri mevcut, MTK çipsetli ve altyazıları benim gördüğüm en güzel DVD player, büyük, kalın ve etrafı çerçeveli...

Bu linkte de Mintonun altyazısını görebilirsin;
    http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=356640&highlight=altyaz%FD

Minton 1304'ün altyazısı;
     dvd player alcam beyler eve ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 25 Ekim 2007; 5:38:14 >

• DH'de nedense goldmaster üzerine bir yorum okumadım sizin yazdıklarınızdan başka. Ben de 2 aydır almayı düşünüyorum ve goldmaster'a verecğim fazladan 40-50 YTL hakkını verir mi karar veremedim doğrusu.
    sıfır makine de lehimi kopun olan
    sıfır makine de kart okuyucu bozuk olan
    makinenin içinden boş vida çıkan
    makineyi 1-2 dakika çalıştırıp çipine el değiremeyen
    aldıktan 1 hafta sonra dvd okumayan
    makinenin menülerinde çok dolaşınca ayrıca kilitlenen
    filmi sardırdığında kilitlenen
    makinenin film oynatırken renkleri karıştırdığını söyleyen
    sesin kaydığını söyleyen kişileri orada görürsün

Zaten kumanda ve genel itibarıyla malzeme kalitesi rezil.
  • BENDE SABA 5309 MODELİNİ ALDIM USB VE KART OKUYUCU MEVCUT VE DAHA ÖNCE KULLANDIĞIM TOSHİBA SD 370E MODEL DVD PLAYERİN OKUMADIĞI VE DONDURDUGU FİLMLERİ GAYET İİ OKUDU CİHAZ BAYAGI ŞIK FİYATI İSE 99 YTL TEKNOSADA BU ÜRÜNÜDE DÜŞÜNÜN DERİM BEN.
  • Bende 3142 ye acaba mı demeye başladım ? 5980 mı yoksa 3142 mi ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.