@Technics noldu skatelerin son durumu nedir ? Durum ciddimi ? BEn çok alıştım hatta ofisdeki bilgisayarı kullanmakta zorlanıyorum o derece yani çok rahat bu pad hele bilekliği yumuşak yumuşak okşuyo resmen
Şuanda habu ile bu mousepad'i kullanıyorum. Resmen başka bilgisyar kullanamaz oldum. Başka bilgisayarda mouse hakimiyetini sağlayamıyorum. Çok alıştım.
E8400 @ 4940MHz vCore= 1.76875 NB= 1.67 PLL= 1.86 | Zalman WB-5 | Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 (240lık) (2x Nanoxia FX12-1250) | AGB-Eheim 600 Station II 12V | Asus Maximus Formula X38 (Rampage Formula BIOS'u ile) | OCZ Titanium 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit | Seagate 160GB SATAII NCQ 7200RPM | WD 250GB ATA/133 HDD 7200RPM | Powercolor HD4870 (Akasa Neo Vortexx) | CM Stacker 810 | SilverStone Strider 750W PSU | ASUS DRW-1608P3S | ASUS DRW-1814BLT | Logitech G5 v2 | Logitech G15 v2 | QPAD XT-R Black (Large-4 mm) Carbytek Mousepad | Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset
Bu biraz insanların eline bağlı birşey kimi insan bastırarak kullanir kimi insan daha soft kullanır Çoğu CS oynayan insanlar havaya kaldırarak sağa sola çevirir mouse'u
Benim Cod oynayan arkadaşımdada 2 ay'ı aşkın geçti onda ise sizinkilerin aksine skateleri aldığı günki gibi zaten ondan sorun olmaz skateler A4tech x750BF yanında yedek skatelerinide veriyor
İllaki bu mouse padi almak isteyenler ; bence killer almanıza gerek yok çünkü aşırı büyük..winner daha uygun..ben winner aldım ancak 3 gün sonra iade ettim..çünkü lift up dediğimiz sorun var bu padde..herkes kayganlığından dem vuruyor ama mouse kaldırmak zorunda kaldığınızda malesef benim x7-750bf mouse umda aşırı sekme yapıyor..
mouse pad tavsiyem 3m olacaktır..ben tekrar emektar 3m ime geri döndüm..
aynı mouse ile (x7-750bf) aynı anda hem 3M padde hemde nova padde denedim..çok bariz bir şekilde sorun yaşadım..resmen alışamadım ve buda oyun performansını olumsuz etkiliyor.. o yüzden ben nova yı iade ettim.. anakara mavibilgisayar`da 3M mouse pad mevcut..direk düşünmeden alın derim..gerçekten nova`dan çok çok iyi..