Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MousePad Hemen Alıcam Acele Tavsiye

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: MousePad Hemen Alıcam Acele Tavsiye Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 23:13:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

merzah dokusunu araştır dostum.. kumaşsa bence okadar para vermene gerek yok winner hakikaten başdöndürücü güzellikte bir mouspad
quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Hakkaten süper konu oldu bu be
Kartta yer boşalınca revoltec i alıyorum son bir düşüncesi fikri olan ürün ile ilgili ?

Bir kaç reviewa baktım revoltecin 10 üzerinden 9 almış ve dokusuda plastikmiş.Evet aslında para olayı doğru ama aletin şekline sadeliğine bayıldım.Tasarım gerçekten iyi.Bu arada novada hakikaten fiyat/performans ürünü sanırım.Güle güle kullan iyi çıkmasına çok sevindim dostum

Askerlikte son beş ay ...
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 23:18:33 

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

quote:

Hakkaten süper konu oldu bu be
Kartta yer boşalınca revoltec i alıyorum son bir düşüncesi fikri olan ürün ile ilgili ?

Hayırlı olsun diyorum

Teşekkür ederim bakalım süper olacak gibi

Technics

Sisteme Gözat

28 Ekim 2007; 23:18:58 

eyvallah merzah..yüzey bez değilse sıkıntı yok.. revoltecin ününü biliyoruz sonuçta kötü çıkma imkanı yok..sonunda bukadar masraftan sonra kapının önüne koyacaklar 2mizide
quote:

Bir kaç reviewa baktım revoltecin 10 üzerinden 9 almış ve dokusuda plastikmiş.Evet aslında para olayı doğru ama aletin şekline sadeliğine bayıldım.Tasarım gerçekten iyi.Bu arada novada hakikaten fiyat/performans ürünü sanırım.Güle güle kullan iyi çıkmasına çok sevindim dostum

hsngencer

29 Ekim 2007; 11:27:08 

technics kardes. makinalı tufek gibisin valla. herkese bi cevap yapıştırmısın.7000 bin mesaj heralde bole oluyo.

herkesi seviyorum
Merzah

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 11:45:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

eyvallah merzah..yüzey bez değilse sıkıntı yok.. revoltecin ününü biliyoruz sonuçta kötü çıkma imkanı yok..sonunda bukadar masraftan sonra kapının önüne koyacaklar 2mizide
quote:

Sorma valla kuzen bir gördü geçen revoltec e bakarken bunumu alacaksın dedi evet dedim yok sen normal değilsin diyo
Ama mouseda çizim yaparken ve oyun oynarken müthiş bir hakimiyet istiyorum napıyım.
Bu arada yüzeyinin yakın fotoğraflarınıda gördüm çok iyi.Sadece önündeki bileklik gibi kısım çok rahatsız edermi acaba onu düşünüyorum.Baktım olmadı keserim orayıda sorun kesilmiş olur

Technics

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 12:06:15 

hahah yav ne gerek var ters kullanırsın işte.. tersinde yok o dediğin..atsana buraya o ayrıntı fotoyu bizde görelim..
vallaha ben bi mousepadin bukadar farkedeceğini tahmin etmezdim
quote:

Sorma valla kuzen bir gördü geçen revoltec e bakarken bunumu alacaksın dedi evet dedim yok sen normal değilsin diyo
Ama mouseda çizim yaparken ve oyun oynarken müthiş bir hakimiyet istiyorum napıyım.
Bu arada yüzeyinin yakın fotoğraflarınıda gördüm çok iyi.Sadece önündeki bileklik gibi kısım çok rahatsız edermi acaba onu düşünüyorum.Baktım olmadı keserim orayıda sorun kesilmiş olur

Erdem2602

29 Ekim 2007; 12:49:18 

Akortek'e attığım mail
Merhaba,Ben Nova Raider Mouse pad almak istiyorum ama sizin dağıtımda bulunduğunuzmağzaların hiç birisinde yok şuan.Sizin mağzanıza gelsek 1 tane almaşansımız var mı? Teşekkürler.

Gelen Cevap
Merhaba, Raider modelinin fiyatı bir üst Winner modeline çok yakın olduğu için artıksadece Winner modelini getiriyoruz. Raider modeli bizim stoklarımızda dayoktur ve son kullanıcıya direk satışımız bulunmamaktadır. İlginize teşekkürler.

Akortek kim nedir diye sorarsanız..Nova ürünlerinin Türkiye dağıtıcısı.

Eski nickim : the_virtue
Technics

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 12:54:08 

böyle adamlara distribütörlük verirsen olacağı bu..İstediğini getirecek istemediğini getirmeyecek..
Aslında novaya mail atmak lazım..Bu adamlardan alsınlar dağıtıcılığı...Başkasına versinler nasılsa vardır isteyen
Raider modelini isteyen illa avrupadan getirtecek yani ne komedi
quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

Akortek'e attığım mail
Merhaba,Ben Nova Raider Mouse pad almak istiyorum ama sizin dağıtımda bulunduğunuzmağzaların hiç birisinde yok şuan.Sizin mağzanıza gelsek 1 tane almaşansımız var mı? Teşekkürler.

Gelen Cevap
Merhaba, Raider modelinin fiyatı bir üst Winner modeline çok yakın olduğu için artıksadece Winner modelini getiriyoruz. Raider modeli bizim stoklarımızda dayoktur ve son kullanıcıya direk satışımız bulunmamaktadır. İlginize teşekkürler.

Akortek kim nedir diye sorarsanız..Nova ürünlerinin Türkiye dağıtıcısı.

Merzah

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 13:59:09 

Yok yok farkediyor deme öyle
Bak burda bir kaç sitede incelemeler var resimler de daha ayrıntılı.Ben sevdim bu aleti

http://www.burnoutpc.com/modules/smartsection/item.php?itemid=166

http://www.dvhardware.net/review100_precision_pro.html

http://www.findproductreview.com/Computers/Input_devices/Mousepads/Revoltec_Gamepad_Precision_Pro-p-67CFA33B-CEBD-F399-E1D5-D1F7138DF184.html

Technics

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 22:09:56 

ne fark olurki yav..
quote:

Yok yok farkediyor deme öyle
Bak burda bir kaç sitede incelemeler var resimler de daha ayrıntılı.Ben sevdim bu aleti

http://www.burnoutpc.com/modules/smartsection/item.php?itemid=166

http://www.dvhardware.net/review100_precision_pro.html

http://www.findproductreview.com/Computers/Input_devices/Mousepads/Revoltec_Gamepad_Precision_Pro-p-67CFA33B-CEBD-F399-E1D5-D1F7138DF184.html

Merzah

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 0:11:08 

Tamam tamam olmaz bi fark

Nasıl incelemerli okudunmu ? nasıl ?

*13*

30 Ekim 2007; 10:58:52 

@Merzah

Senden bir inceleme bekliyoruz