Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## CANON IP4300 ## kullanan varmı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> ## CANON IP4300 ## kullanan varmı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
WILLIAMs

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 11:45:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu yazıcıyı kullanan varmı? Gerçekten şahane bi ürüne benziyor. Kartuşlarını doldurtabiliyormuyuz tekrar yoksa bittiği zaman yenisinimi alıyoruz?

INTEL E6320 1,86Ghz + ASUS P5B + KINGSTON 2x1GB 667Mhz + SEAGATE 500GB 7200.10
GALAXY 8600GT + AOPEN H600B-28 400W + SAMSUNG 940BW + CREATIVE T3030
HP Photosmart D5160 + CANON IXUS 850 IS ( SD 800 IS ) + NOKIA 6300 BLACK
swordmaster

22 Ekim 2007; 13:39:27 

ben kullanıyorum. Gerçekten güzel yazıcı şahane fonsiyonları var. alınası bir ürün diyebilirim. Cd tray sayesinde optik disklerin üzerine etiket hazırlayabiliyorum. Mürekkebi baya bereketli olduğu içindaha bitmedi. Alınca içinden yarım dolu deneme mürekkepleri çıkmasına rağmen bitiremedim. Sürüyle çıktı aldım hala dolu. Dolum olabilir ama sorun yapar diye düşünüyorum. Kartuşları değişik yapılmış üzerlerinde ışık fln var. 5 adet kartuş old için hangi renk biterse onu satın alırsınız kartuşlar çok pahalıya gelmez. Alırken fiyatını sormuştum tüm kartuşlar sıfırı 100 ytldi. şimdi ne kadar bilemiyorum.

www.zeytin.megabb.com üye olun bekliyoruz. Paylaşım sonsuz.
Ne mutlu Türküm diyene!!!
WILLIAMs

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Ekim 2007; 14:51:41 

Çok teşekkürler dostum verdiğin bilgiler için

INTEL E6320 1,86Ghz + ASUS P5B + KINGSTON 2x1GB 667Mhz + SEAGATE 500GB 7200.10
GALAXY 8600GT + AOPEN H600B-28 400W + SAMSUNG 940BW + CREATIVE T3030
HP Photosmart D5160 + CANON IXUS 850 IS ( SD 800 IS ) + NOKIA 6300 BLACK
bburakbudak

22 Ekim 2007; 17:27:00 

bende 2 tane var. çok klaiteli hızlı kafaları uzun ömürlüdür. mürekkep haznesi kafadan ayrı olduğunda evde kolayca doldurulabilir. ayrıca uzun ömürlüdür. kesinlikle tavsiye ederim. hatta garantili faturalı olarak satabilirimde.

sorsoy

2 Mayıs 2008; 11:42:30 

quote:

Orjinalden alıntı: bburakbudak

bende 2 tane var. çok klaiteli hızlı kafaları uzun ömürlüdür. mürekkep haznesi kafadan ayrı olduğunda evde kolayca doldurulabilir. ayrıca uzun ömürlüdür. kesinlikle tavsiye ederim. hatta garantili faturalı olarak satabilirimde.

Evde kolayca doldurmaktan kastın kartuş dolumumu? bununla bağlantılı olarak; bu kartuşların dolumu ile ilgili bana referans bilgi vermen mümkünmü?

melrock

2 Mayıs 2008; 13:53:45 

Kartuşlar pintera takılıyken yukarıda kalan yüzeyinde mürekkep haznesi hizasına gelen uygun bir yerden delik açarak dolum yapabilirsiniz. (delme işlemini printera takılıyken yapmayın tabi )
Tabi bu kartuşlar çipli olduğu için yazıcı belli bir süre sonra mürekkep bitti uyarısı veriyor. o uyarılar her çıktıda gözükmeye başlar. ta ki bir gün basım işlemini tamamen durdurana kadar. o zaman da ekranda beliren uyarıları okuyarak ok, ok deyip ilerlerseniz bir uyarıda printerın reset tuşuna basarak kartuş doluluk kontrolünü devre dışı bırakabileceğinizi söyler. o esnada reset tuşuna basarsanız bir daha o kartuş için kontrol yapılmaz ve mürekkep bitti uyarısı da gelmez. Daha sonra bu işlemi bittikçe diğer kartuşlarınızda da yaparsınız.

ZarakiKenpachi

Sisteme Gözat

6 Mayıs 2008; 12:45:55 

Kartuş doldurmakla uğraşmak istemeyen varsa aşağıdaki set uygun.

http://urun.gittigidiyor.com/CANON-PiXMA-iP3500-iP4500-MP520-MP610-KARTUS-SET_W0QQidZZ9595666

Xbox Live:Jnkt
PSN:ZarakiKenpachiTR
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> ## CANON IP4300 ## kullanan varmı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri
ADATA Vitesta Extreme DDR21066
ADATAnin hiz asirtma potansiyeli yuksek ddr2 bellekleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç