Bu program surekli aktif ve gecen program ekle kaldirdan baktigimda 4gb yer kapladigini gordum
Simdi biraz inceledim fakat nasil bir ofis programi oldugunu tam olarak cozemedim bu programla
neler yapilabilir yada tam olarak ne ise yara yoksa silicem gidicek
alıntıdır:
quote:
Microsoft OneNote, topladığınız bilgileri arayıp bulmanızı, kaydetmenizi, araştırmanızı ve yeniden kullanmanızı, ayrıca tüm bunları tek bir yerde saklamanızı sağlayan, Office ailesine mensup bir uygulamadır, zaten adını da bu özelliklerinden almıştır. Söz konusu bilgileri bir toplantıda el yazınızla tutmuş veya klavyeniz aracılığıyla yazmış, hatta ses cihazınızla kaydetmiş olabilirsiniz. Bu bir Office uygulamasıdır, dolayısıyla kullanıcılar metinler konusunda alışkın oldukları aynı kolay kullanım özelliklerinin ve araçların keyfini çıkaracaktır; bu program sürekli elinizde taşıdığınız farklı konulara göre bölümlere ayrılmış bir defter ile hemen hemen aynı görevi üstlenecek şekilde çalışmaktadır. Eğitimler için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
Eğer sosyal bilimlerde yüksek lisans veya doktora yapıyorsanız ve aylar boyunca onlarca makale, kitap, tez okumak, okuduklarınızdan notlar almak ve sonunda 200-300 sayfalık bir tez yazmak zorundaysanız; veya herhangi bir konuda kapsamlı bir araştırma yapıyorsanız ve sonunda bir rapor yazmanız gerekiyorsa işte bu OneNote programı İngilizcede "note-taking" denen işlevi yerine getiriyor ve çok işe yarıyor.