Şimdi Ara

PC Modifikasyonu İçin Stickerlar (İsteğe Göre Hazırlanır, Basılır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa modifikasyonunda kullanabileceğiniz her çeşit stickeri isteğinize göre hazırlıyoruz, basıyoruz ve gönderiyoruz.

Özel kesim makinelerinde logolarınız, yazılarınız veya her türlü desen çalışmaları (kesime uygun olmak şartı ile) kesilerek sticker şeklinde hazırlanır. Stickerlar sudan etkilenmez, kabarma yapmaz. Kalıcı ve sağlıklıdır. Yapıştığı yüzeyden rahatlıkla sökülebilir ve hiçbir iz bırakmaz. Stickerlar şeffaf folyo üzerine dijital baskı şeklinde değildir. Kesimdir.

SADECE TEK RENK LOGO VE KESİM YAPILIR !!!

Renkli logolar dijital baskıya girdiği için yapmıyoruz.

Örnek Çalışmalar:

İstediğiniz bir marka, yazı veya desen (tribal..vs) varsa bize söylerseniz hazırlanması konusunda yardımcı oluruz.

Fiyatlandırma istediğiniz stickerın boyutlarına göre yapılacaktır.

Örneğin yukarıdaki NOS Logosu 35 cm x 15 cm dir. Satış fiyatı ise 8 YTL'dir.

12 YTL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 24 Ekim 2007; 20:30:46 >

• cok basıt gıbı duruyo bunun kabartmalısı yada baska sekıllı olanı warmı ondan yaptıralım kasa modlucaz hersey 4 4luk olcak bunlar yanında sonuk kalmasın snra
  • Gayet güzel bence.
  • Caner İlk Bn Senden Alacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: aM2_

cok basıt gıbı duruyo bunun kabartmalısı yada baska sekıllı olanı warmı ondan yaptıralım kasa modlucaz hersey 4 4luk olcak bunlar yanında sonuk kalmasın snra

Basit durmasının sebebi ayrıntısız bir çalışma olmasıdır resimlerde verdiğim. Ayrıntısı bol olan tribal bir desen çıkardığımızda kasa üzerindeki görüntüsü mükemmel olmaktadır.
  • arda banı yemişsin abi hemde 30 gün naptın
    bu arada kardes ticaret işini 2. el bölümünde yapsan cok daha iyi olur bu bölümüde karhanesine cevirmesek cok güzel olucak
  • Boyutuna göre fiyatı çok iyi hele 12 ytl üzeri kargo bedava oluşu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  PC Modifikasyonu İçin Stickerlar (İsteğe Göre Hazırlanır, Basılır)

arkadaşlar ben aldım bi düzine mükemmel stickerlar tavsiye ederim çok tatlı dilli ve dürüst bir arkadaşımız sağolsun çok güzel bi şekilde ilgilendi. fiyatlar çok cazip artısı 12 ytl nin üstünde alış veriş yaparsanız kargo ücreti zarar yazıyo adama inanın bana.. süper bi imakan sunuyor bizlere caner..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 25 Ekim 2007; 20:34:58 >

• Çok teşekkür ederim elektrikçi yorumların için
  • Bir kaç örnek daha

• StreetGlow olacak dostum.Shreet değil.Uyarmak istedim kusura bakma.2-3 kat bindirme tekniği ile logo yapabiliyormusunuz bu arada yapıyorsanız işimiz olacak muhakkak sizede faydası olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

StreetGlow olacak dostum.Shreet değil.Uyarmak istedim kusura bakma.2-3 kat bindirme tekniği ile logo yapabiliyormusunuz bu arada yapıyorsanız işimiz olacak muhakkak sizede faydası olacaktır.

Streetglow logosunda bi yanlışlık yoktur. Zira orjinal logo üzerinden çalışılmıştır.

Kendi sitesinden görebilirsiniz

http://www.streetglow.com/

Sorunuza gelince; evet bindirme tekniği ile renkli logo basabiliriz ama bu fiyatı arttırır.

• ok dostum.Yanlış anlamışım yazı normu öyleymiş,bir şey daha öğrendim sayenizde sağolun.Evet benim bir isteğim olacak özel bir logo hangi programla çalışıp yollamamız gerektiğini yada sadece upload mı edelim senmi çalışacaksın.Bu soruları sormamın sebebi yaptığınız bu çalışmanın daha anlaşılır ve cazip hale gelmesidir.İyi çalışmalar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

ok dostum.Yanlış anlamışım yazı normu öyleymiş,bir şey daha öğrendim sayenizde sağolun.Evet benim bir isteğim olacak özel bir logo hangi programla çalışıp yollamamız gerektiğini yada sadece upload mı edelim senmi çalışacaksın.Bu soruları sormamın sebebi yaptığınız bu çalışmanın daha anlaşılır ve cazip hale gelmesidir.İyi çalışmalar..

Çalışmayı photoshop, coreldraw gibi programlarda yapabilirsiniz. *.EPS formatında istiyoruz biz çalışmaları. Ve vektörel grafik olmalı. Eğer çalışma resim ise bunu vektör haline çevirebiliriz. Logoyu görebilirsem ben size yardımcı olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.