Şimdi Ara

Creative Sound Blaster 5.1 Model: SB0680 Vista Driver Acil LAZIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün 5.1 ses kartı ve ses sistemi aldım ve aldığıma pişman oldum. çünkü ses kartının vista driveri yok.

Creative Sound Blaster 5.1 Model: SB0680

cihaz bu.. vista kendi uptade sitesinden tanıdığı driver stereo olarak görüyor. sadece 2 hoparlörden ses geliyor.. driver lazımm yada başka bi çözüm var mı

• dün aldın vista driveri yok. güncel kart, güncel işletim sistemini desteklemiyor yani, neden iade etmiyorsun.
    yada bişeyleri yanlış yapıyorsan doğrusunu aldığın yere sor. Bu desteği veremedikleri yerde kartı geri almak durumundalar.
    aynı konuda sıkıntılı bir arkadaş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_18303156/mpage_1/key_//tm.htm#18309597

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 21 Ekim 2007; 14:48:14 >
  • Creative'in mixer programini yukle, ordan hoparlorlerini sec +(4+1 , 5+1 gibi) Digerlerinden de ses gelecek.Aynı sorunu bende yaşamıştım.
  • arkadaşlar ensonunda çözdüm .vistanın kendi proğramıyla int den buldu bende onu yedekledim lazım olanlar için aşağıdaki adresden indire bilirler. ayrıca hem exe dosyalı hemde driver genus poroğraamın sisteme atacağı şekilde ayarladım.denedim çalışıyor yapamazsanın msnim mustafa_korucu_28@hotmail.com

ayrıca kendei uploadım dır.
    http://rapidshare.com/files/107404141/sound_blaster__5_1_wista_driver_full.kedni_upload__305_m.rar.html

passs:shadow_1306
    kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: kamaka

Arkadaşlar dün 5.1 ses kartı ve ses sistemi aldım ve aldığıma pişman oldum. çünkü ses kartının vista driveri yok.

Creative Sound Blaster 5.1 Model: SB0680

cihaz bu.. vista kendi uptade sitesinden tanıdığı driver stereo olarak görüyor. sadece 2 hoparlörden ses geliyor.. driver lazımm yada başka bi çözüm var mı

quote:

keleminabi
    dün aldın vista driveri yok. güncel kart, güncel işletim sistemini desteklemiyor yani, neden iade etmiyorsun

quote:

scorpion_1306
    arkadaşlar ensonunda çözdüm

keleminabi

arkadaş sorununa çözüm arıyor sen ise sanki onu suçlar gibi madem olmuyor çalışmıyor götür iade et diye yol veriyorsun.Bu çözüm değil ki! İade etmek basit ama adam onu almış kullanmak istiyor eğer satıcıda bilgisizse creative ses kartı vistada çalışmaz derse bu adam creative ses kartı kullanmayak mı?

Scorpion kısa ve öz yazmış,vistaya arattım kendisi buldu. Bu kadar işte çözüm bu.

Ben bir firmada satış temsilcisiyim ve eğer bir müşteri aldığı ürünü kullanamadıysa,iade alalım ver geri demek yerine önce o sorunu çözmek için uğraşırım,eğer oluyorsa ne ala,ha olmuyorsa ozaman geri alınır.

Özverili ve öz

• arkadaşlar bendede aynı sorun oluyor ama daha büyüğü!!
    sound blaster 5.1 ses kartı ve M5300 5.1 ses sistemim var. xp'de sorun yaratmıyordu.ben vistaya geçtikden sonra hep bluescrenn sorunu veriyor.
    vistayı sürekli "hata kurtarma"dan açıyorum. ses kartım yüzünden sistemim kitleniyor ve kapanıyor. acil yardım.
  • Arkadaşlar gerçekten vista için büyük bir sorun creative driverleri ben derimki xp de kalın çok iyi bir müzik takipcisiyseniz xpden vazgeçmeyin derim çünkü destek yokkibi birşey vistada yada 2 işletim sistemi kullanabilirsiniz ben vistaya geçtiğime pişmanım açıkcası creative audigy 2 zs nin özelliklerinin yarısını bile kullanamıyorum desem yeridir uydurma bir driverle sadece ses çıkarttırabildim karta çok rahatsızım ve creative de bu konuda tam destek vermicek anlaşılan eğer pcnizde dvd de izliyorsanız aman derim vistada uydurdugunuz hicbir driver tam sonuç vermicektir ben pover dvd kurdum ve ses alamadım ses kartının tüm özelliklerini kapalı olarak görüyor pover dvd not avable diyo ve görüntü var ses yok saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fxman bende xp deyken creatiivn mixer programıyla yapıyordum.Şimdi vista var bendede peki mixer i nasıl yukleyebilirm yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cok saolun
  • ya şimdide tanıttım sound blaster 5.1 vistaya kendi tanıdı ama sadece 3. den cıkıyo diğer ikisinden cıkmıyor bunu nasıl cozebilirim mixer programıyla cozulebilrimi cozulurse o programı nerden bulabilirim simdiden cok saolun
  • quote:

arkadaşlar ensonunda çözdüm .vistanın kendi proğramıyla int den buldu bende onu yedekledim lazım olanlar için aşağıdaki adresden indire bilirler. ayrıca hem exe dosyalı hemde driver genus poroğraamın sisteme atacağı şekilde ayarladım.denedim çalışıyor yapamazsanın msnim mustafa_korucu_28@hotmail.com

ayrıca kendei uploadım dır.
    http:/****.com/files/107404141/sound_blaster__5_1_wista_driver_full.kedni_upload__305_m.rar.html

passs:shadow_1306
    kolay gelsin

su winrar ın şifresi olmuyor sıfre yanlış dıyor bı bakarmısınzz
  • kücük harfle shadow_1306 yazıp enterlayacaksınıs bukadar şifre
  • teşekkürler saol bende aynısını yazıodum ama olmamamıstı ama oldu saoll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.