Şimdi Ara

Avea Kapsama Alanı Sorunları,Çekmeyen Yerler,Yeni Bazlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamunaleyküm arkadaşlar...

    Yaw vodafonecuların var böyle bir topici bizimde osun istedim.

    Aveanın çekmediği,sorun yaşadığımız yerleri buraya yazalım belki bir faydası olur.Her operatörün yetkililerin burayı incelediğini düşünüyorum.Belki ilgilenirler.Bi deneyelim yaw



    Ben başlıyorum:

    Isparta merkez ışıkkent mahallesinde oturuyorum.

    Önceleri DEVLET HASTANESİ,HIZIRBEY MAH,YAYLA MAH istasyonlarından full sinyal alıyordum sorun yoktu

    Şimdi ise telefon çoğu zaman SDU adlı vericiyi buluyor.Sadece 1-3 diş arası sinyal veriyor haliyle sorun oluşuyor.Ses kesik kesik geliyor

    Merkeze 8 km civarı uzaklıkta bulunan S.Demirel Üniversitesi'ndeki SDU adlı verici niye diğer istasyonları bastırır anlayamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!_saHin_!! -- 21 Ekim 2007; 11:16:50 >







  • niğde dede iyi çekmiyor merkezde bazı bölgelerde çekiyor
  • Çorum-Sungurlu
  • BİRİSİDE FULL ÇEKİYOR DESE DİŞİMİ KIRICAM
    DÜZELİR İNŞ KARDEŞLERİM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CLeoX

    BİRİSİDE FULL ÇEKİYOR DESE DİŞİMİ KIRICAM
    DÜZELİR İNŞ KARDEŞLERİM

    Isparta'da iyi gene çoğu yerde full.Ama bu SDU ne b.k yere geliyor yaw.Son 1 aydır telefon SDU den çekiyor en fazla 4 diş.(7 Kademede)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!_saHin_!! -- 21 Ekim 2007; 12:42:48 >
  • ben istanbul'dayım son derece iyi burda zaten son aylarda yeni 20'den fazla istasyon açıldı sadece gittiğim yerlerde. istanbul'da sadece nişantaşı'nda sorun yaşıyodum ama orayı da halletcekler. ayrıca bu konu gerçekten çok iyi olmuş. devam edelim mutlaka. tebrikler şahin.
  • evet aynen nişantaşında problem vardı zengin muhitya herkes turkcell kullanıyordur aveayı sallayan olmaz pek diye düşünmüşlerdir
    istanbulda hücre yayınlarının başına AVEA yazısı geldi sizdede bu varmı..örnek AVEA TAKSIM,AVEA SISLI..
  • evet ya avea yazısı geldi ama bazı yerlerde istasyon isimleri karışıyo geçen gün şişli'de AVEA GOP BAGLARBASI yazıyodu. nerden baksan 30 km mesafe var. sinyal gelmesi imkansız. bu arada nişantaşı'nda sorun düzelcek en kısa sürede. sağlam yerden duyum aldım.
  • Bu konu yanlış açılmış kardeşlerim. Aveanın düzgün çektiği yerler olacaktı başlık
  • İstanbul sınırları dahilinde kapalı alanda kapsama sorunu o kadar yaygın ki, bu nedenle kimse kullanmak istemiyor. Cadde üzerinde çeken hat, bir bakıyorsunuz ki eve ya da işyerine girince çekmiyor. Bu da insanları yıldırıyor (özellikle de mesaj kampanyalarından yararlanmak isteyen beni). Az çekse yine sorun olmayacak, ama hiç çekmiyor be kardeşim. İşin diğer üzücü yönü, ilgileneceklerini söyleyip hiçbir şey yapmıyorlar. Bu iş ivedilikle çözüme bağlanmalı, yoksa birçok insanın yaptığı gibi, AVEA ikinci hat olarak kullanılmaya devam edecek. Ayrıca İstanbul/Kadıköy'de bağlantı sorunları da yaşanıyor gördüğüm kadarıyla. Geçici sorunlar olsa da sıklıkla olması güzel değil. Herkese saygılar.
  • Afşin Büyüktatlar Beldesi çekmiyor şu an,gerçi verici istasyonu yapılıyor ama bu verici karşılığında bizden alacakları da az olmaz şimdi aveanın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 22 Ekim 2007; 22:02:25 >
  • Şu an Avea da problem var sanırım arama yapamıyorum.
  • Avea nın çektiği yerler diye bir başlık açılsaydı daha uygun olacaktı .Ankara da yaşıyorum ve Avea nın çoğu yerde iyi çekmediğini görüyorum özellikle kapalı alanlarda çekim gücü çok düşüyor bu konuyu Avea MH ye ilettim ama her defasında baştan savıyorlar .Hattım personel hat olmasa ve kullanmak zorunda olmasam bırakacağım .Hakkını yemeyelim Avea bizleri yıllardır hesaplı şekilde konuşturuyor ama malesef şebeke sorunları artarak devam ediyor.
    İlginç bir gözlemim var Avea faturalı hattım sorunsuz çalışırken kontörlü hattımla arama yapamıyorum bunu da ilettim ama müşteri hizmetleri bir işe yaramıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tunvcer

    evet ya avea yazısı geldi ama bazı yerlerde istasyon isimleri karışıyo geçen gün şişli'de AVEA GOP BAGLARBASI yazıyodu. nerden baksan 30 km mesafe var. sinyal gelmesi imkansız. bu arada nişantaşı'nda sorun düzelcek en kısa sürede. sağlam yerden duyum aldım.


    ohoo o ne ki ben park ormanda bakırköy yazdığına şahit oldum şaka gibi ama gerçek..oraya kadar gidiyor sinyaller havadaki iyonlaşmayla alakalı..örnek yunanistan yayınlarının edirne,kırklareli,tekirdağdan net dinlenmesi gibi..
    ayrıca kapalı alanlarda çekmediği doğru kadıköydeki pekçok kafede problem oluyor..
  • Yaw bu avea ne biçim bir operatördür anlayamıyorum.Şehir dışında yollarda dağ başında çekebilirken(Voda'dan daha iyi diyebilirim),şehir merkezinde kapalı mekanlarda çekmeyebiliyor





    Ezanlar dinmez,bayraklar inmez
  • avea ne yaparsa yapsın bu sorunların üstesinden gelemez çünkü avea nın kuyllandığı 1800mhz frekansı nın azizliğidir şu anki olan 8500 adetlik istasyon sayısını en az iki katına çıkarması lazım ki her yerde [bütün türkiyede ) sorunsuz şebeke hizmeti verebilsin bununda ne kadar zor olduğunu sanırım tahmin edersiniz avea zenginleştikce bu sorunlardan yavaşça kurtulacaktır (daha çok kazanç daha çok yatırım ) trcell voda nın bole bi sorunu yok onalrın kullandığı 900mhz frekansı daha geniş bir alana hizmet verdikleri için daha az istasyonla daha fazla kapsama alanı, avea cılar oyle 20 25 tane istasyonla bu iş hallolmaz daha fazla kurmaları lazım ki sorunlar bi nebze olsun düzelsin yani daha çok bekliceniz bunun düzelmesini, siz bekleye durun düzelsin diye, bizler sorun suz kesintisiz kaliteli iletişime devam edelim yaşasın vodafone, trcell,




  • birisi iyi çekiyor ama pahalı öbürküyle tek ayak üzerinde konuşmamız gerekiyor ucuz..iki ucu pis deynek yani
  • rize/pazar/ikiztepe = lazca laroz 1 kademe çekiyo ! gidip geliyo oda
  • Buraya yazdığım için mi oldu bilmem ama,benim sorunum giderildi başbelası SDÜ artık gelmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.