Bir çok kullanıcı tarafından anakart ve ekran kartlarıyla tanınan Gigabyte firması aslında oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Bunların içinde güç kaynakları, soğutucu ve fanlar hatta cep telefonları bile bulunmakta. Gün geçtikçe kaliteli soğutuculara olan talebin artması ve hızaşırtmanın üreticiler tarafından bile özendirilmesi, soğutucu konusunda büyük bir pazar yarattı. Bu videomuzda daha önceki soğutucularıyla istenilen başarıyı yakalayamayan Gigabyte'ın, yakın zamanda piyasaya çıkacak olan G-Power II Pro'yu inceliyoruz.
Videomuz boyunca G-Power II Pro'nun performansını ve ses seviyesini ölçüp İCEAGE ve standart fan ile karşılaştırıyoruz.
edit: Sogutucunun sekli cok guzel. FAkat performansi iyi degil gibi. Bakalim fiyati uygunsa goruntusu icin alinabilir. Ama onun disinda BigTyphoon umu satmam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToffieBoi -- 21 Ekim 2007; 12:08:17 >
Bence o kadar abartı bir şey değil ben bu soğutucunun gigabyte bir ana karta nasıl montajının yapıldığını görmek isterdim çünkü gigabyte ana kartlar eğer uzun cıvata olmazsa sorun yaratabiliyor. gigabyte kendi soğutucusunun kendi anakartına bağlanabildiğini görmek isterdim!!!
Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4500Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL4 |:| 2X Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0)|:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| 500 GB HDD Western Dıgıtal Mybook|:|Razer eXactMatX|:|
arctic cooling in freezer 64 prosuna yaptığım şeyi buna da yaparım tabi önce para verip almam lazım verir miyim bence vermem piyasada alternatifi bol :)
not: freezer 64 pro uyarlanıp palit 7600GS sonic modelinin GPU sunu dondurmakta kullanıldı