Şimdi Ara

Sitedeki yazıları kaydedemiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;
    http://www.onlinetercumanlik.com/ingilizce_turkce_ceviri_askeri_terimler.asp?syf=2 sitesindeki metinleri kopyalamak istiyorum fakat olmuyor,bunun gibi 508 dosyalık yazı var bişekilde teker teker kopyalamam lazım,bunun bir çözümü varmı?
    Yardımcı olursanız çok sevinirim,
    Şimdiden teşekkürler.



  • mutlaka bi yolla halloluyordur ama bilgim olmadığımdan bu yöntemleri bilmiyorum. Ben şöyle yaptım.. verdiğin linki explorerde sayfayı açtım. Görünümden kaynak ı seçtim (explorerdeki). Sonra bu netepad ile açıklmış kaynaktan sitedeki ilk sözcük olan acceleration i buldum onun hemen üstünde ki <td bgcolor="#FFFFFF" scope="co... itibaren sayfa sonundaki son türkçe açıklama olan ....iskele, borda iskelesi nin hemen altındaki </td> kadar mouse ile işaratleyip kopyaladım. Sonra boş bir exell sayfasına yapıştırdım. Bende şaşırdım ilk hücrede ingilizce kelime hemen sağındaki hücrede Türkçe açıklaması diye devam etti. (Aradaki kodlar exel dosyasında görülmedi yani) Bu 508 sayfa için baya bi uğraş.. Eminim daha kolay bi yolu vardır.. Kolay yollu cevabı bende merak ettim şimdi. Ama uğraşacam diyorsan bu yol en güzellerinden olabilir. Bundan önce fine readerle denedim. Bu kopyala yapıştırda en azından harf hatası olmuyor...




  • opera ile sayfayı açtım, normal bir şekilde blokladım, bloklu alanı kopyaladım.. word'ü açtım, yapıştırdım.. 508 sayfayı bu şekilde word'e aktarabilirsin.. bu çözüm işini görür mü? Yoksa 508 sayfayı bir işlemde mi aktarmak istiyorsun..

    Düzeltme: sözlük ana sayfasından opera ile diğer sayfalara geçilmiyor.. Yani 3. veya 4. sayfa falan tıklanmıyor.. Firefox veya explorer ile kopyalanacak sayfa açılıp, linki operaya kopyalamak gerekiyor sanırım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutlu42 -- 20 Ekim 2007; 22:38:06 >
  • Firefox ve Web Developer eklentisi ile kopyalayabilirsin.
    Eklenti üst bara yerleşiyor ordan Disaple>JavaScript>All Java Script demelisin.
  • Opera ile bloklamak nasıl oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.