Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony NWD-B103 1gb mp3 player hakkında ne düşünüyorsunuz ?? Yorumlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Sony >> Sony NWD-B103 1gb mp3 player hakkında ne düşünüyorsunuz ?? Yorumlar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
selim1985

20 Ekim 2007; 17:27:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

.............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim1985 -- 20 Şubat 2008; 8:58:04 >

killer queen

23 Ekim 2007; 19:03:38 

ürünü bir haftadır kullanıyorum,gayet memnunum.creative in mp3 playerini kullanmadığım için sesi hakkında yorum yapmam pek sağlıklı olmaz,ama önceden kullandığım philips sa 4005 e göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim.cihaz 1.5 saatte bilgisayarın usb girişinden şarj oluyor ve pili 6-7 saat gidiyor.ekolayzer ayarı olması da çok güzel.fakat cihazla birlikte verilen kulaklığın basları zayıf,daha önce sony mdr e 818 kulaklık kullanmıştım onun basları daha iyiydi..

vipmail123

Sisteme Gözat

29 Ekim 2007; 17:53:19 

Bugün arkadaşa 80YTL'ye aldık gayet güzel bir alet, bence bu fiyata bundan daha iyi bir MP3 çalar yok.

E4300@3204(günlük) TT Sonic Tower(Çift Fanlı), Arctic Silver 5
Gigabyte 965P-DS3(rev3.3) - F13 Bios
Corsair 2x1Gb XMS2 675 4-4-4-12
Powercolor X1950PRO - AC Accelero X2
Seagate 250Gb 16Mb(ST3250410AS 87,1Mb/s ort. okuma hızı)
Asus DRW-1814BLT
CM Centurion 534(CM Extreme Power 430w psu)
SnakeMannn

Sisteme Gözat

30 Ekim 2007; 18:43:20 

eğer bir teknosa ya yakınsan hocam bu aletin 2 gb fiyatı 129 ytl ben alacam ama yanında nasıl bir kulaklık var bilmiyorum
bide cihaz üstüneüstlük walkman eeeee daha ne olsun arkadaşım saygılar

Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen o da sevdiğini söyleyemecek kadar gururludur.....
otantic76
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Ekim 2007; 19:48:14 

merhaba,

bugün bimeksten aldım b103. benim için ekranlı olması önemli idi araştırma yaptım samsung u2 ve u3 bir de philips vardı, sony ile aynı özelliklere sahip. samsunglar çok narin geldi bana. ayrıca u3'ün usb mekanizması 2 günde bozulacak havasında. ekransız mp3 playerlarda shuffle ve tek şarkı çal modu yok. o yüzde creative zen stone almadım.

daha önce crative muvo slim ve zen neeon(5gb) kullandım.

renk: mor

radyo: yok

fiyat: 99 YTL (8 taksit)

yanında verilen kulaklık kulak içi değil. normal bir şey. benim için önemli değil. ben creative ep 630 kullanıyorum.

firmware güncelledim. peşin peşin söyleyim radyolu firmware denedim olmadı.

sesi güzel. eq ayarı var. yeterince iyi. (ses 18/30 ama yeterince iyi.) ya da kulaklık iyi olduğu için bana öyle geliyor.

ekran ışığı süresi için ayar var. pilden tasarruf sağlıyor. isterseniz normal isterseniz super modda kullanın. super mod cimri olanı.

creative'de ekranda jelatin vardı, bunda yok çabuk çizilebilir ekran.

reset için ufacı bir yer var.(birçok mp3 playerda olduğu gibi)

volme tuşları creativeekiler kadar sert değil.

benim en çok hoşuma giden AVLS özelliği. sesi kulağınızı rahatsız edecek kadar açmanızı önlüyor. AVLS açıkken ses ortalama bir seviyede duruyor.

format atabiliyorsunuz bilgisayara bağlamadan.

menüsu kolay. back tuşu var.

record ayarları 192 128 ve 96 lık olmak üzere 3 seçenek sunuyor. daha denemedim ses kaydını.

kulaklık girişi çok yumuşak değil. hemen çekince kulaklık gelmiyor. bu iyi bir şey. ayrıca samsung u2'deki gibi yanda değil kulaklık girişi. tepesinde.

hold tuşu birçoklarına göre daha sağlam görünüyor.

usb kapağından çok korkuyordum düşer kaybolur diye ama kapak sağlam.

creative de herhangi bir dosyanın içine atarsın şarkıları sorun olmaz. sony'de olayı biraz daha abartmışlar. istersen sanatçı veya albümüne göre de çal diyebiliyorsunuz.

bilgisayardan çıkarırken donanımı güvenle kaldırmak gerekiyor.

ayrıca saat tarih ayarı var. tuş kilidini kapatınca. saate bakak isterseniz herhangibir tuşa basıyorsunuz ekranda " HOLD ss:dd " yazıyor.

ekran siyah, karakterler beyaz renkte. 3 satır ekranı var. ekranda görünüm şekli şöyle;

şarkı adı
dosya adı eq
süre ../.. (kaç şarkıdan kaçıncı) çalma modu pil durumu

ATRAC DESTEKLEMİYOR. kataloglarda yazıyor ama yanlış. içinden bir sürü şey(autorun ve özel dosya transfer programı gibi) çıktı ama ben kullanmıyorum. yedekledim pc'ye aldım. ama sonra anladım ki çıkarmamak daha güzel oluyor. içindekiler kalınca pc'ye takınca çıkarılabilir disk değil walkman adıyla ve resmi ile görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 31 Ekim 2007; 15:52:23 >
otantic76
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Ekim 2007; 20:01:32 

aklıma başka bir şey gelirse yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 30 Ekim 2007; 22:11:09 >
SnakeMannn

Sisteme Gözat

31 Ekim 2007; 17:16:03 

peki sony nin bu mp3 ü nasıl burdaki mp3 e göre acaba SONY E005F 2GB

Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen o da sevdiğini söyleyemecek kadar gururludur.....
otantic76
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

31 Ekim 2007; 17:46:48 

bilemiyorum. incelemedim. ama istersen sony'nin sitesine bak. en doğru bilgiler orada var.
Coyo-T

4 Aralık 2007; 23:59:29 

arkadaştan bendede bu aletten var ve format atınca kendi dosyaları gitti. acaba biri bana diğer dosyalarını rapid'e atabilme gibi bir güzellik yapabilirmi ? şimdiden teşekkürler

otantic76
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Aralık 2007; 11:22:31 

ses kaydı çok kötü. creative'in eline su dökemez. ses kaydı yaptım(192) sanki ses arkadan geliyor gibi. hüsrana uğradım. sony'ye yakışmadı. insan neden creative'den vazgeçer diye düşünüyor..
tequila6

3 Ocak 2008; 21:39:17 

quote:

Orjinalden alıntı: otantic76

benim en çok hoşuma giden AVLS özelliği. sesi kulağınızı rahatsız edecek kadar açmanızı önlüyor. AVLS açıkken ses ortalama bir seviyede duruyor.

Arkadaşım sana bir soru sormak istiyorum. arkadaşımda sony nin eski bi modeli vardı sesi çok kısıktı mesela yolda yürüken son seste arabaların seslerini duyabiliyodun. Acaba bu sony de ses çıkışı nasıl bahsettiğin AVLS özelliğini kapatınca ses yüksekliği ve kalitesi nasıl oluyor?

STRONG1

4 Ocak 2008; 18:12:28 

Sony NWD-B103 1gb mp3 sesi fena değil güzel sayılır biraz teneke gibi çalıyor başka kulaklıkla denemek lazım ama bir çok mp3 playerden daha iyi mesela teac ve sunny den daha iyi yolda son ses açıkken (avsl kapalı)arabaların sesini zor duyarsın radyo nun alış gücü pek iyi değil ama kötü de değil pil 5-6 saat gidiyor ben memnunum, daha kaliteli bişey istiyorsanız sony nin S serisine bakın.

Core Duo2 E8400,Gigabyte DS3R SPARKLE 8800GT,OCZ GAME X STREAM 600W,Samsung sata2 250gb,Samsung sata2 320gb,2x1gb 800mhz Crucial Ballistix Tracer ,Windows Vista 32 bit ,Skystar2,Sony Hs-75P,Creative 6600,İnpax 5100,Panasonic GS-250 Handycam...
otantic76
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

5 Ocak 2008; 17:23:53 

quote:

Orjinalden alıntı: tequila6

quote:

Orjinalden alıntı: otantic76

Arkadaşım sana bir soru sormak istiyorum. arkadaşımda sony nin eski bi modeli vardı sesi çok kısıktı mesela yolda yürüken son seste arabaların seslerini duyabiliyodun. Acaba bu sony de ses çıkışı nasıl bahsettiğin AVLS özelliğini kapatınca ses yüksekliği ve kalitesi nasıl oluyor?

AVLS yi açarsan dışardaki sesleri duyarsınız. ben açmam. kulak sağlığı için o AVLS dedikleri şey.. kulaklık sağlam olursa sorun olmaz...
hunterorion