Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Wireless modemi access point olarak kullanma..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Wireless modemi access point olarak kullanma.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mehmet_alp

20 Ekim 2007; 17:16:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar elimde Zyxell 661HW-61 wireless modem var. Acaba bunu access point olarak kullanıp arkadaşımın kablosuz bağlantısını kullanamk mümkünmü? Yani wireless modemler access point olarak yada repater olarak kullanılabiliniyormu?...

e_omur

11 Mart 2008; 11:16:34 

mehmet_alp arkadaşın bahsettiği olayı bende yapmak istiyorum. bunu deneyip yapan bir arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum. elimdeki modemler airties rt 205 ve zyxel 661 hw. zyxel internete bağlı. ben airties modemi wireless sinyalini daha uzaktaki arkadaşın kullanabilmesi için paylaşım vericem. amacım wireles alanını genişletmek fakat sorun 2 modemle yapabilmek.

darkaura

11 Mart 2008; 13:54:53 

internetin geldigi network kablosunu modemin lan girisine takip modemin dhcp serverini kapadinmi bazi modellerde istediginiz oluyor ama bi garantisi yok.

kablo baglamadan wireless alan genisletmesi istiyorsaniz modemle cok zor. bunu yapmak icin modem ile ayni marka ayni seri modelden access point almaniz lazim. ayni marka olmasi onemli cunku farkli markalar arasinda ciddi uyumsuzluk sorunlari var. kurulcak sistemin adi WDS yada Mesh olarak gecer. mesh icin airties tavsiye etmem wireless konusunda sicili cok kotu.

adaprizma

11 Mart 2008; 15:12:28 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Yani wireless modemler access point olarak yada repater olarak kullanılabiliniyormu?...

Kullanılabilen modeller var. Fakat özelliklerinde "repeater" kelimesinin geçmesi gerekiyor.

0535 7184772-0544 8184772
bu referans modası da ne?walla referansa bakmam varsa kefilinizi söyleyin...

Olumsuz referanslarım -> MegriM, bu arkadaşa dikkat EX_VTEC
sbtbilgisayar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Mart 2008; 11:25:27 

BENİM BİLDİĞİM Bİ TEK US ROBOTİCS İN BAZI MODELLERİNDE VAR O ÖZELLİK

Gigabyte GA-965P-DS3 Core 2 Duo E4300 1.8@3.0 &Elixir 2X512 DDR2 Ram&Fsp 350W PSU&Palit 7600GS Sonic&
Natilius Airduck Kasa&Fly Dvbs DUO&Samsung SyncMaster 793MB& Lg 16x8x16 Dl Dvd Rw
ozkan_50k

12 Mart 2008; 16:19:58 

arkadaşım modemi access point olarak kullanacagına madem öyle arkadasından alcaksın al bi tane access point işini hallet.istersen modemi ver access point al üstüne para da alırsın.

ozkan kılıç
brsnt

12 Mart 2008; 16:57:28 

Ben airties rt 210 ile yapabiliyorum ama sizin modemde böyle bir özelliklik varmı bilemem.
Kablosuz ayarlarında Tekrarlayıcı diye bir bölüm varsa oradan yapılıyor.

///DELL 1520//////Core 2 Duo T7500 2.2 Ghz 4 MB 800MHz Santa Rosa//////250GB 8MB 5400RPM SATA////// 2048 MB DDR-2 667 Mhz///Nvidia GeForce 8600GT//////DVD+R9 DUAL LAYER///
WarSaw

12 Mart 2008; 20:02:28 

wds ifadesi geçiyorsa destekler.sizdeki modemin aynısından D1 olan modeli var bende başka bir marka ile WDS yaptım sorunsuzca birbirlerine bağlandılar ve biri diğerinin repeaterı konumuna geçti

mustang

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Mart 2008; 4:54:47 

quote:

Orjinalden alıntı: e_omur

mehmet_alp arkadaşın bahsettiği olayı bende yapmak istiyorum. bunu deneyip yapan bir arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum. elimdeki modemler airties rt 205 ve zyxel 661 hw. zyxel internete bağlı. ben airties modemi wireless sinyalini daha uzaktaki arkadaşın kullanabilmesi için paylaşım vericem. amacım wireles alanını genişletmek fakat sorun 2 modemle yapabilmek.

genişlik ne kadarki?

guizayı çekemeyenler anten taksın
- AT AVRAT BİLGİSAYAR -

ufo

8 Nisan 2008; 23:35:12 

WAlla benim de sorunum aynı.

Evde kablosuz ağ var. İstiyorum ki PSP burdan sinyali alsın(ki alıyor) ve PC'ye iletsin USB'den(bunu yapamıyor)

Soru badsit nasıl yapıcam bunu?
FaTeeH

Sisteme Gözat

21 Mayıs 2008; 12:43:14 

arkadaşlar airties rt 205 ile pikatel modem arasında uyumsuzluk sorunu olur mu yani pikatel airmax den alıcak sinyali airties rt205 sorun yaşanırmı müşteri hizmetlerini aradığımda kendi markalarıyla sorun yaşanmaz ama diğer modemlerle ilgili bi bilgim yok dediler kullanan arkadaşlar varmı?
birde airties rt 205 modemi erişim noktası olarak yani usb wireless adaptör olarak kullanabilme şansımız varmı?

| AMD Athlon64 3000+(1,8ghz@2,5ghz) | Epox 9NPA3J nForce4 | 2*1024 mb ddr450@2,5-3-3-6 kingston | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(575-1600) | FEEL HURRICANE FSP 300watt | Philips Mms460 5+1 |
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Wireless modemi access point olarak kullanma.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Logitech Standı
CeBIT 07 / Logitech Standı Röportaj
Trackmania Nations Forever
F1 arabalarıyla fantastik bir yarışa hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar