Arkadaşlar dün Teknosadan Canon Dc201 Digital Kamera aldım, fakat aklıma takılan bi kaç soru var eğer bu cihazlar hakkında bilgisi olan ve beni yönlendirecek olan arkadaşlar varsa ve sorularıma cevap verirse sevinirim, acil olarak bekliyorum çünkü makinayı aldım fakat halen kutuyu açmadım değiştiririm diye.
1-Aldığım cihaz 30x, 40x ile arasında fazla bi fark varmı? 2-Cihaz Dvd ye yazıyor, HDD olsa yada mini dv olsa daha mı iyi olur? 3-Cihaz teşhir ürünüydü, teşhir ürünlerinde problem yaşanabilirmi? 4-Eğer 1000 YTL ye kadar şu cihaz daha iyi, şu marka şu özelliklerden dolayı daha iyi diyebileceğiniz bi marka yada cihaz varsa belirtirmisiniz.
Aynı kameradan ben de almayı düşünüyorum nasıl memnun musun? Teknosa dan 500 ytl ye mi aldın? Acaba kampanya mıydı çok ucuz geldi bana.
Ellerindeki son cihaz olduğu için fiyat 800 küsürden 499'a düşmüş.Şu an için bi memnuniyetsizliğim yok.Zaten yeni doğacak olan Çocuğum için kullanıcam, yeterde artar bile bana.
Aynı şekilde ben de yeni doğacak çocuğum için kullanıcam. Benim de işimi görür o zaman.Zaten bu parayla daha iyi bi şeyde bulamadım.Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin, cevabın için de teşekkürler.
"(Ey Muhammed,) Allah'ı sakın zulmedenlerin yapmakta olduklarından habersiz sanma, onları yalnızca gözlerin dehşetle belireceği bir güne ertelemektedir."
dvd ye taktıgında boş görteriyorsa cd yi kapatmamışsın demektir.ben cihazı satalı çok oldu ama klavuzu okudugunda cd kapama işlemleri yazıyor bunu yaparken menünun aktif olması için kamera şarja takılı olmalı.
bilgisayara atma işini yapmadım ama klavuzda yazıyordur