Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.975
Cevap
49
Favori
1.736.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • degerli fanlar bu fizikleri düzeltmeleri icin mail yagmuru yapalim sony e bu demo aslinda eksikleri gõrmek icin bize firsat
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

arkadaşlar oyun beta bile değil adamlar siz yolda sürün fiziğe bakın diye veriyorlar.full ünde böyle olması imkansız en dandik oyunda bile artık böyle değil.

oncekı gt serılerınde boyleydı gt5te olmaması dılegıyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 18 Aralık 2009; 12:56:25 >
  • Arabanın yolda verdiği tepkiler çok güzel olmasına rağmen dediğiniz gibi çimlere çıkınca verdiği tepki baya bir abartı olmuş. En azından çime çıkınca biraz daha yavaş gidebilirmiş. Aslında değerlendirme yapılacak bir demo değil fakat insan yinede ister istemez yapıyor. Yine de DS3 ile tuned araba kullanıyorsanız TSC 8 yaptığınız takdirde araba harika oluyor.
  • Evet Time Trial demoyu üstte değerlendirirken bu konuyu atlamıştım.. Yeri gelmişken görüşümü belirtiyim.. Dediğim gibi arabanın yoldaki fiziği ve yoldaki hakimiyeti çok iyi ama yol dışına çıktığın anda oyun birden arcade oluyor sanki.. Eminim bunu birçok kişi fark etmiştir zaten, ayrıca bu olayın Full versiyonunda elden geçeceğine inanıyorum.. Yani yoldan ilk çıktığın andaki arabanın kayışı inanılmaz abartılı.. Ondan sonra tekrar yola girmeye çalışırken ama yavaş yavaş gitmesi ve o şekilde yola çıkması gayet iyi olmuş ama ilk yoldan çıktığı andaki kayışı çok fazla.. Yalnız ben bu sabah tekrar birkaç kere oynadım ve özellikle Nissan 370Z Tuned'la oynarken çok keyifli oluyor.. Araba yoldayken inanılmaz gerçeğe yakın his veriyor yani onu hissediyorsunuz.. Birde üstteki yazımda da belirtmiştim bu ses olayını; 5+1 iyi bir sistemle ve DTS destekleyen ses sitemiyle oyun inanılmaz farklı olmuş ses bakımından.. Arabanın düşük gazda çıkardığı o tok sesler, sonradan devir yükseldikçe sesin gerçeğe yakın olması ve insanı tahrik edecek düzeye gelmesi bence mükemmel.. Logitech Z-5500'de bu sabah oyunu oynarken sesi bayağı bir açtım oynadım.. Bir üst katımızda dedemler oturuyor, aradı telefonla beni.. Duydun mu bağıra bağıra geçen hergeleyi nasıl hızlı geçiyor bu yollardan diye birşey söyledi bana tabi ben o arada koptum Dedim duydum dedecim duydum ama ne yapacaksın işte gençlik falan dedim Yani anlıyacağınız bu seslerle 1000 tane arabadan çıkan o tahrik edici sesleri tahmin bile edemiyorum valla

• Fizikler mikemmel.Ne diye mail gönderecekmişsiz.O kadar zorlanıyorsanız alırsınız sürüş fiziğini standart mode'a orda oynarsınız.Yada yardımları açarsınız oynarsınız.Siz oynayamuyonuz diye hard sim oynamak isteyenleride düşünün biraz.GT5P'de tüm yardımları kapalı sürüş fiziği professionalda aynı arabayı sürün bakalım kaymıyor mu?Bu demoda hepsi kapalı olduğu için zorlanıyorsunuz doğal olarak..Sürüş fiziği mükemmel tıpkı lfs ve rfactor gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Fizikler mikemmel.Ne diye mail gönderecekmişsiz.O kadar zorlanıyorsanız alırsınız sürüş fiziğini standart mode'a orda oynarsınız.Yada yardımları açarsınız oynarsınız.Siz oynayamuyonuz diye hard sim oynamak isteyenleride düşünün biraz.GT5P'de tüm yardımları kapalı sürüş fiziği professionalda aynı arabayı sürün bakalım kaymıyor mu?Bu demoda hepsi kapalı olduğu için zorlanıyorsunuz doğal olarak..Sürüş fiziği mükemmel tıpkı lfs ve rfactor gibi..

benmi oynayamiyorum ?

oynayamamak degıl kırk yılın bası bı pıst dısına cıkıyorum arac buzda sankı bu oyun gercekcı simulasyon zaten ımzamdada yazdım
    ama eksigi yol dısına cıkınca abartı bı kayma olması oynayamamakla alakası yok hıc eksigi olmayacak dıye bır kuralda yok mukemmellik imkansızdır zaten
    gtnın eksıgıde bu bence gt5 cıkınca daha rahat yorumlar yapabılırız sımdıden erken ama durum suana kadar boyle
    +gt5pdede ben surus yardımları kapalı oynuyordum surus desteklerı acıkkan yaptıgın lap zamanlarında belirgin bır sure kaybı oluyor
    ondada kaymaları aynı zaten ben yoldayken kaymasına bırsey demıyorum o hızda gıderken hangı aracla gıdersen gıt kayar ama yol dısına cıkınca sorun var onu dıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 18 Aralık 2009; 13:45:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Arabanın yolda verdiği tepkiler çok güzel olmasına rağmen dediğiniz gibi çimlere çıkınca verdiği tepki baya bir abartı olmuş. En azından çime çıkınca biraz daha yavaş gidebilirmiş. Aslında değerlendirme yapılacak bir demo değil fakat insan yinede ister istemez yapıyor. Yine de DS3 ile tuned araba kullanıyorsanız TSC 8 yaptığınız takdirde araba harika oluyor.

tuned araçta tcs açılamıyor oyuna girerken açsan bile otomatik olarak kapanıyor olması gerek, yaptığın derecenin ayrıntısına bakabilirsin

bu yazdıklarım sana değil;
    kum ve çim olayına takılmaya gerek yok bence, zamana karşı yarışta en ufak hatada restart yapmak zorundayız zaten, kumun veya çimin ne kaygan olup olmadığının en azından bu demoda önemi yok, çimde araba kullanmadım ama benim bildiğim çim araçlar için çok kaygan bir yüzeydir. oyunun amacı hatasız ve limitlerde bir sürüşle en iyi dereceyi yapmaktır, demo çıkalı daha bir gün olmadı iyi dereceler mutlaka gelecektir ama çok fazla deneme yapmak gerek, oyunun yeni fiziklerini anlamak kısa sürede olacak iş değil

• akademı demo cıkalı sureler 2ser sanıye ılerledı ılk baslarda ılk 250 kolydı ama sımdı coooook zor
  • belki de diger R lastik modelleri olsa kaliteli bi sürüs olur, bilemiyorum tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Arabanın yolda verdiği tepkiler çok güzel olmasına rağmen dediğiniz gibi çimlere çıkınca verdiği tepki baya bir abartı olmuş. En azından çime çıkınca biraz daha yavaş gidebilirmiş. Aslında değerlendirme yapılacak bir demo değil fakat insan yinede ister istemez yapıyor. Yine de DS3 ile tuned araba kullanıyorsanız TSC 8 yaptığınız takdirde araba harika oluyor.

tuned araçta tcs açılamıyor oyuna girerken açsan bile otomatik olarak kapanıyor olması gerek, yaptığın derecenin ayrıntısına bakabilirsin

bu yazdıklarım sana değil;
    kum ve çim olayına takılmaya gerek yok bence, zamana karşı yarışta en ufak hatada restart yapmak zorundayız zaten, kumun veya çimin ne kaygan olup olmadığının en azından bu demoda önemi yok, çimde araba kullanmadım ama benim bildiğim çim araçlar için çok kaygan bir yüzeydir. oyunun amacı hatasız ve limitlerde bir sürüşle en iyi dereceyi yapmaktır, demo çıkalı daha bir gün olmadı iyi dereceler mutlaka gelecektir ama çok fazla deneme yapmak gerek, oyunun yeni fiziklerini anlamak kısa sürede olacak iş değil

TCS (traction control) Tuned araçta açılıyor ve ayarlanabiliyor. Derecelerinize baktığınızda açık olup olmadığınıda görebilirsiniz zaten oynarken farkı hissediyorsunuz. Direksiyon kullananların hepsinde kapalı, DS3 kullananlarda açık.

• Gerçek hayatda aynı pist ve aynı araba ile yardımsız yarışsanız oyundaki tepkilerin benzerini yaşayacaksınız.Zaten kullanılan lastikler hız lastiği olduğu için çimde falan tutunması zor olur.Özelliklede 370z gibi arkadan itişli güçlü bir araba ile tam gaz yaparsanız dolap beygiri gibi dönersiniz.Az yarış izleseniz göreceğiniz zaten çime giren araca ne olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 18 Aralık 2009; 13:59:32 >
  • 4wd aractan sasmayacaksın gtr olsaydı keske bu demoda 350 370z drift arabası zati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 18 Aralık 2009; 14:00:25 >
  • ilk 3-4 yarışım sonucunda 146 ıncı sıradaydım..bugün de denicem bakalım ne kadar ilerleticez
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

belki de diger R lastik modelleri olsa kaliteli bi sürüs olur, bilemiyorum tabi...

r3 lastıklere mılyonlar harcamıstım gt4te bazen aracın fıyatını bıle gecıyordu her araca r3 alıyordum ama cok cabuk asınıyor onlarda en ıyısı r1 uzun yarıslar ıcın kısa 2 3 5 turlarda r3ler cok ıyı oluyordu
  • nissan yerine yine bir baska japon mali 4X4 Subaru olabilirdi meselâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 18 Aralık 2009; 14:04:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

quote:

Orijinalden alıntı: Mtkp

370Z Normal 1.51.584 ile 46 sıra
    370Z Tuned 1.38.663 ile 49. sıra
    Genelde 3.30.267 ile 34. sıra

Bu dereceleri 5 er tur civarında yaptım ve sıralamam bu şekildeydi. Şu anda kim bilir nerdeyim :) Ama fizikler güzel olmuş özellikle tuned versiyonun verdiği tepkiler bence çok iyi. Full sürümde daha da iyileşecektir.

direksıyonmu ds3 mu?

Direksiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogadarko

KOCA forumda çimene çıkan bir tek ben miyim arkadaşlar niye kimse birşey demiyor çimenle ilgili
    ÇİMEN değil sanki buz
    BUZda öyle kaymaz bi araba
    rüzgar sesine gelince attığımız maiiler işe yaramış arkadaşlar
    Şampanyaları getirin sizde anlayacağınız gibi rüzgarsız bir gran turismo ne kadar güzel oluyormuş değilmi
    siz hala sempatizanlık yapıp
    Bası kısarak oynarız demeye devam edin
    değilmi sevgili SONY_55 kardeşim

Ayrıca lastik izleri muhteşem dimi hüsnü
    Zaten o izdeki saçmalık acayip. viraj çıkışı sağa kızaklamış düz fren izin
    o virajdan kaçla çıktında o izi uzattın o kadar hemde o yöne doğru
    :)

Valla oyuna kıl olan adam bile senin gibi yorum yapmıyor.

• bnce oynanış yerinde olmuş siz dahala arcade oyun peşindesiniz son çıkan nfs bile bu yüzden sevilmedi bnce shifte başarılı olmuştu..grafik hariç bnce olmuş..zaten 200 mb küsürlük demodan fazla birşey beklememek gerekir..
  • Oh be işte budur,fizik motoru tek kelimeyle mükemmel olmuş,Prolougedaki otobüs kullanıyormuşsun izlenimini veren son derece sıkıcı oynanış sonunda değişmiş,her virajda aracın verdiği tepkiler savrulmalar müthiş olmuş,böyle gelsin isterse grafiği çöp gelsin....

Bu arada oyunda AA eksikliği de kalmamış buda çok önemli bir gelişme....

Hele şükür bu günleri de gördük
  • quote:

TCS (traction control) Tuned araçta açılıyor ve ayarlanabiliyor. Derecelerinize baktığınızda açık olup olmadığınıda görebilirsiniz zaten oynarken farkı hissediyorsunuz. Direksiyon kullananların hepsinde kapalı, DS3 kullananlarda açık.

doğrudur gamepad ile açılabiliyor, oyuna alışma sürecinde tcs faydalı olur kapatınca daha zor ama daha zevkli
  • 
Sayfa: önceki 608609610611612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.