eskiden ankara için konya sokak deniyordu ama epeydir gitmedim, sizler nereleri tavsiye edersiniz? en uygun fiyat ve çeşit nerede bulabilirim? tavsiye edeceğiniz yerler varmı?
şahsen ben konya sokağa gittim ve gittiğime bin pişman oldum. bir cighazı size zorla satmaya kalkandan tutun da aradığınız cihazı yerde yere vurup size kötüleyen inanılmaz fiyat farkları veren satıcılara rastladım. şahsen güvenemediğim için gidip teknosadan aldım ben.ki doğru kararı vermişim tek kalan cihazı aldıktan sonra cihazda kullanılmış yada teşhür havasını farkedince bir telefonla bana ana depodan ertesi gün yenisini getirdiler.
teknosa da next in bir iki modeli var bi de decktronlar var. dediğin doğru pek çeşit yok.yada direk internetten alabilirsin hepsiburada dan mesela orda çeşit çok
teknosada indirim varmış hd receiverde almaya değer mi acaba plazmalar için? olmazsa da next 2000 super plus serisi düşünüyorum..cx veya cıs ne farkı vr tam bilmiyorum ama??
HD receiver fiyatları hala yüksek.Bu kadar para vermeye değmez.Çünkü daha henüz HD yayın yapan doğru düzgün kanal yok.Piyasada F/P oranı yüksek cihazlar var.İyice araştır öyle al.Nacizane sana tavsiyem Dectron 95000 FTA+USB modeli.
Uygun fiyat ve çeşit için bire bir konya sokağı gezmenizi tavsiye ederim. Profesyonel bir uydu alıcı istersenizde tek yer var konya sokakta KAYA CENTER DREAMBOX Türkiye Dağıtıcısı telefonu 310 20 00
pazar günleri açık oluyormu konya sokaktaki uyducular??
bunun için gitmeden önce çok iyi araştırma yapmak gerekli. internette pek çok forumda receiverlar, özellikleri, fiyatları ile ilgili bilgi var. zaten kafanızda neyin ne olduğunu oturtmadan giderseniz orada size istedikleri malı allayıp pullayıp satarlar..
bunun için ne istediğinizi ve ne kadara olacağını bilerek gidin, ona göre pazarlığınızı da mutlaka yapın.
quote:
Orjinalden alıntı: yedikeresekiz
şahsen ben konya sokağa gittim ve gittiğime bin pişman oldum. bir cighazı size zorla satmaya kalkandan tutun da aradığınız cihazı yerde yere vurup size kötüleyen inanılmaz fiyat farkları veren satıcılara rastladım. şahsen güvenemediğim için gidip teknosadan aldım ben.ki doğru kararı vermişim tek kalan cihazı aldıktan sonra cihazda kullanılmış yada teşhür havasını farkedince bir telefonla bana ana depodan ertesi gün yenisini getirdiler.
TV: SAMSUNG 42Q91 - DVD: SAMSUNG P365 - Ses Sistemi: LOGITECH Z-5400 Digital 5+1 – UYDU: Next YE 2000 CX Super Plus (Turksat-Astra 19-Hotbird-EutelsatW3) Laptop: MSI MegaBook M673 AMD Turion64 X2 Mobile 1.6GHz 1,5 GB Ram 100GB HD, 256MB GeForce Go7400 DVI çıkışlı Müzik Ekipmanları: BC RICH NJ Series, FENDER Squier Strat, Behringer VINTAGER AC112 Amfi, Behringer V-Amp2, Line6 POD XT prosesör, Behringer FCB1010 Midi Foot Controller Araç: HONDA Jazz 1.4 ES CVT (2007)