quote:
Orjinalden alıntı: _VoLKaN_ bu konuda daha yeni olduğum için pek bilgim yok speaker wizardın ne olduğunu bilmiyorum fakat ses kartının programını yüklerken sormuştu direct mi dijital mi diye ordan dijitali seçmiştim.bende k-lite progaramını kurdum onu kurunca ac3 filterde kuruldu ama yinede ses alamıyorum.bildiğim kadarıyla bu programlarda ayarlar fln yapılıyo ben hiç bişey yapmadım ondan olabilir mi?bide benim kablo iyi bi kablo değil eski ses sistemimin içinden çıkmıştı ondan dolayı olabilir mi.bi tarafıda jack olmmadığı için aparatlarla bağladım yani anlıcanız uyduruktan bişey oldu deneme amaçlı.yardımcı olursanız sesvinirim. saygılar... bence sen kurulumda digital bağlantı yaptığın için ses alamıyorsun speaker connectıon wizar'dan analog bağlantıyı seçemn gerekiyor.
İNTEL CORE2 Q6600(2.4GHZ go rev.)@3.12GHZ-ZALMAN 9700LED CPU FAN - ASUS P5W DH DELUXE -3x1GB KINGSTON DDR2 800 MHZ - HIS 3870 ICEQ 3 TURBO - 1TB SEAGATE SATA2 HDD - 400GB SAMSUNG SATA2 HDD - 500GB SAMSUNG SATA2 HDD - 2x LG DVD-RW - AOPEN NOUVEAU KASA - FSP FX700-EPSILON 700W PSU - PHİLİPS 190X6FB LCD - LOGITECH MEDİAPLAY MOUSE - LOGITECH Z5500 5.1 SPEAKER -CREATİVE X-Fİ EXTREME GAMER SES KARTI -2xTUNÇMATİK 1200VA UPS - KAREL DSL 138 ADSL MODEM - CODEGEN WEBCAM ______________________________________ sorunsuz alışveriş yaptıklarım: necroshıne - acımalı - van_hoijdonk - rehagüner - Noxco - neosıs - cemguls - Aytürk- Ankara1234 - celchuk - technics - kadiryildiz84 - keops
|