Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: X-FI XETREMMUSIC BULAMAYANLAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: X-FI XETREMMUSIC BULAMAYANLAR Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
komiks

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 0:27:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: _VoLKaN_

bu konuda daha yeni olduğum için pek bilgim yok speaker wizardın ne olduğunu bilmiyorum fakat ses kartının programını yüklerken sormuştu direct mi dijital mi diye ordan dijitali seçmiştim.bende k-lite progaramını kurdum onu kurunca ac3 filterde kuruldu ama yinede ses alamıyorum.bildiğim kadarıyla bu programlarda ayarlar fln yapılıyo ben hiç bişey yapmadım ondan olabilir mi?bide benim kablo iyi bi kablo değil eski ses sistemimin içinden çıkmıştı ondan dolayı olabilir mi.bi tarafıda jack olmmadığı için aparatlarla bağladım yani anlıcanız uyduruktan bişey oldu deneme amaçlı.yardımcı olursanız sesvinirim.
saygılar...

bence sen kurulumda digital bağlantı yaptığın için ses alamıyorsun speaker connectıon wizar'dan analog bağlantıyı seçemn gerekiyor.

İNTEL CORE2 Q6600(2.4GHZ go rev.)@3.12GHZ-ZALMAN 9700LED CPU FAN - ASUS P5W DH DELUXE -3x1GB KINGSTON DDR2 800 MHZ - HIS 3870 ICEQ 3 TURBO - 1TB SEAGATE SATA2 HDD - 400GB SAMSUNG SATA2 HDD - 500GB SAMSUNG SATA2 HDD - 2x LG DVD-RW - AOPEN NOUVEAU KASA - FSP FX700-EPSILON 700W PSU - PHİLİPS 190X6FB LCD - LOGITECH MEDİAPLAY MOUSE - LOGITECH Z5500 5.1 SPEAKER -CREATİVE X-Fİ EXTREME GAMER SES KARTI -2xTUNÇMATİK 1200VA UPS - KAREL DSL 138 ADSL MODEM - CODEGEN WEBCAM

sorunsuz alışveriş yaptıklarım: necroshıne - acımalı - van_hoijdonk - rehagüner - Noxco - neosıs - cemguls - Aytürk- Ankara1234 - celchuk - technics - kadiryildiz84 - keops
_VoLKaN_

6 Mart 2008; 1:53:49 

yanlış yazmışım ses alamıyorum derken dijital çıkıştan ses alamıyorum demiştim.direct seçeneğine getirince ses geliyo.ama bi türlü dijital bağlantı yapamadım.
Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoLKaN_ -- 6 Mart 2008; 2:11:43 >

LOGİTECH Z-5500
komiks

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 2:05:50 

quote:

yanlış yazmışım ses alamıyorum derken dijital çıkıştan ses alamıyorum demiştim.direct seçeneğine getirince ses geliyo.ama bi türlü dijital bağlantı yapamadım.
Saygılar...

digital bağlantı için 3.5 mm adaptör'e ihtiyacın var tek olarak satıldığından pek emin değilim; yalnız kablo ile gelen bir ürün olduğunu düşünüyorum. almayı düşünürsen profigold ve hama marka kablolar 3.5mm jack ile satılıyor.

İNTEL CORE2 Q6600(2.4GHZ go rev.)@3.12GHZ-ZALMAN 9700LED CPU FAN - ASUS P5W DH DELUXE -3x1GB KINGSTON DDR2 800 MHZ - HIS 3870 ICEQ 3 TURBO - 1TB SEAGATE SATA2 HDD - 400GB SAMSUNG SATA2 HDD - 500GB SAMSUNG SATA2 HDD - 2x LG DVD-RW - AOPEN NOUVEAU KASA - FSP FX700-EPSILON 700W PSU - PHİLİPS 190X6FB LCD - LOGITECH MEDİAPLAY MOUSE - LOGITECH Z5500 5.1 SPEAKER -CREATİVE X-Fİ EXTREME GAMER SES KARTI -2xTUNÇMATİK 1200VA UPS - KAREL DSL 138 ADSL MODEM - CODEGEN WEBCAM

sorunsuz alışveriş yaptıklarım: necroshıne - acımalı - van_hoijdonk - rehagüner - Noxco - neosıs - cemguls - Aytürk- Ankara1234 - celchuk - technics - kadiryildiz84 - keops
_VoLKaN_

6 Mart 2008; 2:13:57 

tşkrlr alırken o markalardan alırımda şu speaker connectıon wizard dediğiniz yeri bulamadım bilgisayarda bakmadığım yer kalmadı yinede yok yerin dibine girdi sanki:)
Saygılar...

LOGİTECH Z-5500
komiks

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 2:56:06 

quote:

tşkrlr alırken o markalardan alırımda şu speaker connectıon wizard dediğiniz yeri bulamadım bilgisayarda bakmadığım yer kalmadı yinede yok yerin dibine girdi sanki:)
Saygılar...

burdan bakabilirsin.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

_VoLKaN_

6 Mart 2008; 3:51:14 

tşkrlr kardeş dediğin gibi ordan seçenekleri buldum ve drect yaptım.iyi kötü bi coax bağlantısı yaptım ama decoderden coax seçeneği yaptığımda ses gelmiyo wizard seçeneklerinden dijital çıkışı etkin hale getirdiğimdede olmuyo.coax çıkışı kullanmam için özel formatlı mp3 yada filmler fln mı gerekiyo öle her mp3 le kullanılmıyo mu??yoksa z-5500 ün decoderindeki coax çıkıştamı bi sorun var:(:(
Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoLKaN_ -- 6 Mart 2008; 4:12:49 >

LOGİTECH Z-5500
komiks

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 22:53:28 

quote:

tşkrlr kardeş dediğin gibi ordan seçenekleri buldum ve drect yaptım.iyi kötü bi coax bağlantısı yaptım ama decoderden coax seçeneği yaptığımda ses gelmiyo wizard seçeneklerinden dijital çıkışı etkin hale getirdiğimdede olmuyo.coax çıkışı kullanmam için özel formatlı mp3 yada filmler fln mı gerekiyo öle her mp3 le kullanılmıyo mu??yoksa z-5500 ün decoderindeki coax çıkıştamı bi sorun var:(:(
Saygılar...

coax çıkışı herhangi bir müzikte kullanabilmen mümkün. ben sorunun dekoder'den değilde kablodan olduğunu düşünüyorum. yalnız unutmaman gereken coax bağlantı digital sayıldığı için digital seçeneğini etkinleştirmen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komiks -- 7 Mart 2008; 22:53:51 >

_VoLKaN_

7 Mart 2008; 0:43:46 

ewt dijital çıkış seçeneğini seçiyorum ama önceki sayfalardan 8 sayfa fln okudum bu kartla coax bağlantı yapmak için bracket diye bi parça daha gerekiyomuş.o aparatsız ancak optik bağlantı yapabiliyomuşuz doğrumuyum??
bi sorum daha olcak optik bağlantı ile coax bağlantının ne farkı varki ikisindede sonuçta z-5500 ün decoderi çözmüyomu sesi yani ben öyle biliyorum.
ve bu optik kablo sizce iyi mi http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=757&productid=bs3416
başka güvendiğim bi site olsa güzel kablolar buldum ama onlar bilmediğim siteler olduğu için pek istemedim bu kabloyla tam verim alabilir miyim sanırım bunun iki tarafıda optik yani 3.5 mm jack aparatı içinde yok sanırım hiç öyle bişey yazmamışlar bu olmazsa sizin tavsiye edebileceğiniz bilindik sitelerde kaliteli optik kablo varmı max.40-45 ytl ye kadar olursa iyi olur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Saygılar...

LOGİTECH Z-5500
apemen

7 Mart 2008; 17:20:48 

Creative Inspire 4400 4.1 için bu ses kartı fazla mı gelir arkadaşlar?
Farkı hisseder miyim?

_VoLKaN_

7 Mart 2008; 21:29:51 

bence fazla gelir.zaten o setle ses kartından verimde alamazsın.tabiki biraz fark olur.
Saygılar...
quote:

Orjinalden alıntı: apemen

Creative Inspire 4400 4.1 için bu ses kartı fazla mı gelir arkadaşlar?
Farkı hisseder miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VoLKaN_ -- 7 Mart 2008; 21:30:39 >

LOGİTECH Z-5500
_VoLKaN_

7 Mart 2008; 23:04:53 

bu creative'ide anlamış değilim.adamlar özellik koyuyo ama kullanamıyoruz x-fi xtreme gamer kartımda crystalizer özelliği var onu açınca master volumden sesi kısmak zorunda kalıyorum yoksa cızırtı geliyo uydulardan.X_Fİ CMSS-3D onuda stereo surround yapınca bass'lar sertleşiyo küt küt bass vurmaya başlıyo mecbur arka uyduları kullanmıyorum nası iş bu o kadar para veriyoruz niye böyle saçmalıklar oluyo anlamış değilim.
Saygılar...

LOGİTECH Z-5500
dr_nrdgn