evet arkadaşlar an itibari ile Xtreme Gamer sahibiyim : ) kart elimde akşam eve gidip denemek için bekliyorum.
ilk kurulumda yapmak gereken ince bi iş var mı ? yoksa önce onboard u devre dışı bırakıp, yeni kartı montajlayıp sürücüleri tanıtmak yeterli olacak mı : ) ?
arkadaslar kartı kurdum. ama bana game mode dışındaki modlar zayıf geldi. en uygun ayarlar nelerdir ? ses sistemimden olsa gerek ki çok fazla bir fark duyamadım.
kardeş öncelikle hayirli olsun ben de bugün aldım xtremegamer aldım ben kulaklıkla kullandığımdan CMSS-3D özelliğini aktif ettim crystalizerı da orta seviyeye getirdim
yalnız yüklü equalizer modlarının çok az olması beni şaşırttı yeni equalizer nasıl ekleyebiliriz buna bilen arkadaşlar var mı
Bu arada kafamı karıştıran bişeyler var.. forumdaki ekran görüntülerinden anladığım kadarıyla farklı chipsetler mi var mesela benim kisi resimde görüldüğü üzere BC00 sizinkisi nedir ? aralarında fark var mıdır ? varsa nedir : ) ?
bir de eax efektleri yanlızca eğlence modunda mı var ?
- ben ön panel de kulaklık kullanmak istiyorum nasıl olucak ? ön panelin anakarta takılı kablosunu karta mı takmak lazım ?
- bir de yeni sürücü indiriyorum. beta olmayan. eskisi 2006 dan kalma aralarında 1 yıldan fazla var, yeni sürücünün getirisi nedir ?
ön paneli kullanmak için kabloların ses kartına takılı olması gerekiyor. ayrıca yeni sürücü için biraz daha bekleyebilirsiniz şu an beta aşamasında olan sürücü önümüzdeki günlerde tamamen yayınlanacaktır. ve hakkında söylenen yorumlar gayet iyi
İNTEL CORE2 Q6600(2.4GHZ go rev.)@3.12GHZ-ZALMAN 9700LED CPU FAN - ASUS P5W DH DELUXE -3x1GB KINGSTON DDR2 800 MHZ - HIS 3870 ICEQ 3 TURBO - 1TB SEAGATE SATA2 HDD - 500GB SAMSUNG SATA2 HDD - 400GB SAMSUNG SATA2 HDD - 2x LG DVD-RW - AOPEN NOUVEAU KASA - FSP FX700-EPSILON 700W PSU - PHİLİPS 190X6FB LCD - LOGITECH MEDİAPLAY MOUSE - LOGITECH Z5500 5.1 SPEAKER -CREATİVE X-Fİ EXTREME GAMER SES KARTI -2xTUNÇMATİK 1200VA UPS - KAREL DSL 138 ADSL MODEM - CODEGEN WEBCAM