ARKADASLAR 1GH KULLANANLAR BURDA TOPLANALIM HERKES Bİ KLÜB OLSTURMUŞ BİLGİ PAYLASIMI YAPIYORLAR BİZDE DENEYİMLERİMİZİ SORUNLARIMIZI BURDA PAYLASALIM NE DERSİNİZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge_33 -- 18 Ekim 2007; 23:13:41 >
çok iyi fikir bence. diğer 1gh kullanıcılarından bilgisayarına xp yükleyen var mı?herhangi bir sorun çıkarıyor mu?vistadan memnun değilim,açılış ve kapanış yavaş.bazı usb aygıtlarını görmüyor
Arkadaşlar ben bir arkadaşımın a200-1gh'ına xp kurdum gayet sorunsuz kuruldu. hard diski ikiye böldüm 40gb ve 78gb gibi bişeydi çünkü 1.5gblık bi kısım var winre diye bu kısmı silmeyin gerektiğinde recovery cdsinin çalışmasını sağlıyacak. toshibanın sitesinden driverları indirdim hepsi var bitek bluetooth satck driverını başka kısımdan indirtiyo tüm toshibalar için ortakmış onu indiremedim sitede bi sorun vardı sanırım onuda forumda buldum kurdum gayet düzgün bi şeklde çalışıyodu driverların içinde install die bi dosya var orda driverları hangi sırayla kurmanız gerektiği yazıyo o sıraya uymanızda fayda var.
Bende kullanıyorum çok memnunum. Bende tüm USB aygıtlarını tanıdı. Vistadan bi problemim yok. Fakat Xp yükleyen arkadaş acaba klavyenin altındaki tuşlar çalışıyor mu? Sanırsam sadece Vista ile uyumluymuş.
legion90 arkadasım nasıl memnunmusun 1gh dan vallahi ben cok memnunum arada bi vebcam sorunu olsada yinede memnunum 1ah cıların yorumlarını okuduktan sonrada herhalde a200 serilerinin en sorunsuz modeli 1gh düsünüyorum. umarım yanılmam ve bi sorunla karsılasmayız inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_3302
arkadaslar 1gh cılar bu topikbaslık altında bilgilerimizi paylasalım ama herhalde cok 1gh cı yok gibi sitede umarım cogalır
Evet bencede.. Ayrıca 1GH alacak arkadaşlara yardımımız dokunur..
bende de yeni başladı usb sorunu.ama hala çözemedim.bir sorum daha var yurtta kalıyorum kablosuz ağ buldum.şifresini girip bağlandım fakat sınırlı bağlantı diyor ve internete girmiyor.neden kaynaklanıyor acaba?bilen varsa lütfen cevap yazsın
arkadaşlar ben de yaklaşık 1.5 aydır A200-1GH kullanıcısıyım ve aslında memnunum da ama benim makina ram dan % 70 kullanıyo..işlemci de ilk aldığım da%10 larda iken şimdi %100 e kadar çıktığı oluyo ama genelde 70 lerde seyrediyor ve laptop çok kasılıyo...herkeste durum aynı mı yoksa ben de mi bi problem var?
arkadasım bilgisayar ilk acıldıgı zaman bir cok program calıştırıyo bunun için eger acılışta böyle oluyosa normal sürekli böyleyse cok program yüklemişsen ondanda olabilir benim pc de ortalam ramdan %50 civarı yiyo
quote:
Orjinalden alıntı: hasangeckaldi
arkadaşlar ben de yaklaşık 1.5 aydır A200-1GH kullanıcısıyım ve aslında memnunum da ama benim makina ram dan % 70 kullanıyo..işlemci de ilk aldığım da%10 larda iken şimdi %100 e kadar çıktığı oluyo ama genelde 70 lerde seyrediyor ve laptop çok kasılıyo...herkeste durum aynı mı yoksa ben de mi bi problem var?
legion90 arkadasım nasıl memnunmusun 1gh dan vallahi ben cok memnunum arada bi vebcam sorunu olsada yinede memnunum 1ah cıların yorumlarını okuduktan sonrada herhalde a200 serilerinin en sorunsuz modeli 1gh düsünüyorum. umarım yanılmam ve bi sorunla karsılasmayız inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: legion90
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_3302
arkadaslar 1gh cılar bu topikbaslık altında bilgilerimizi paylasalım ama herhalde cok 1gh cı yok gibi sitede umarım cogalır
Evet bencede.. Ayrıca 1GH alacak arkadaşlara yardımımız dokunur..
Walla ben çok memnunum. Hiçbir sorunum yok. Ne ısınma ne yavaşlama ne de bağlantıda sorun yaşamadım. Webcam olayı bende de wardı. Birden fazla Msn açarsan kamerayı kitliyormuş bilgisayar. Servise götürdüm kurtarma cd si taktı geri döndürdü bilgisayarı bende msn i birden fazla açmıyorum..
Bende artık 1GH kullanıcısıyım ve ciddi olarak XP'ye dönmeyi düşünüyorum. Hdd deki 1.5 gb lık gizli bölümün silinmesinin herhangi bir zararı var mıdır? Xpye dönen arkadaşlar varsa yardımlarını, tavsiyelerini bekliyorum...
Evvela herkese selam benide aranıza kabul edermisiniz????????????? valla arkadaslar bende toshiba A200-1gh ile hp pavillion dv2000 arasında kalmıstım ama 1gh aldım 1 aydır kullanıyorum ve Allah a şukur hic bi sorunum olmadı hard disk calısırken bazen ince bi ses geliyo ama onun dışında memnunum Maşallah ı var.yani aldığıma memnunum İnsallahta hep memnun olurum herkesede tavsiye edebilirim...