arkadaşlar ya ben 4gb ram taktım fakat benim makina 3 gb gösteriyo tamam ekran kartı paylaşımlı o kullanıyo ama yani garibime gitti. özelliklere bakıyom 3gb diyo fakat aygıt yöneticisinde 4gb görünüyo ekran kartu kendine ayırmış olabilirmi
işletim sistemin 32 bit olduğundan fazla ram miktarını işletim sistemi içnde göremezsin. enfazla 3-3,x cıvarı görürsün..Toshiba hardware diagnostic programınaçarsan 4gb ram i tanılayabilirsin...
arkadaşlar ya ben 4gb ram taktım fakat benim makina 3 gb gösteriyo tamam ekran kartı paylaşımlı o kullanıyo ama yani garibime gitti. özelliklere bakıyom 3gb diyo fakat aygıt yöneticisinde 4gb görünüyo ekran kartu kendine ayırmış olabilirmi
işletim sistemin 32 bit olduğundan fazla ram miktarını işletim sistemi içnde göremezsin. enfazla 3-3,x cıvarı görürsün..Toshiba hardware diagnostic programınaçarsan 4gb ram i tanılayabilirsin...
arkadaşlar merhaba bende 1gh kullanıcısıyım. pc yavaş kasıyo bunda haklısınız fakat bu tamamen vista sorunu başlangıç programlarını kapattım ve gorsel olarak windows klasık temasını kullanıyorum gereksiz programları sildim haftada bi dısk temızleme yapıyorum bunun faydası çok ram i gereksiz bilgilerden temizliyo ve gayet güzel bi şeilde çalışıyo pc mde hiç bi sorun yok sadece cam bazen açılmıyo sebebi ney onuda bilmiyom valla :D birde arkadasım vısta yı kaldırıp xp kurdu hızı aynı dıyor eger buradakı arkadaslardan bunu yapan varsa fikrini karşılaştırmasını ögrenmek isterim. saygılar
merhaba arklar 1gh ile aranızdayım kısacası yasadıgınız sorunların hiç birini yasamıorum ve bataryem yuksek performansda 2 saatın ustunde kullanılabılıo bunun nedeni ise bılgısayarı elektırıgı bagladınızda bataryanın takılı olmamasıdır. batarya ömrü kısalır ve yaklasık 1 sene sonra 10 dk kullanabılırsınız. 1GH YE xp kurdum sorunum suanlık yok drıverım 2008 guncel bu konuda yardım edebılırım. aranzda olmazk cok güzel kıb bu arada adım cenk sımdıden memnun oldum