benim 30 gb orjinal ipodum var pc ipodu tanimiyor ama sarj oluyor daha önceleri böle bi sorun yoktu ama simdi ne itunes ta ne (E) olarak tanimiyor bu yüzden sarki atamiyorum.bu konuda yardimci olabilecek bi arkadas var mı?
anam karısmıs buralar once menu ve orta tusa birlikte 10 saniye basılı tutun elma cıkınca ekrana orta tus ve play tusuna basılı tutun alet disk mode da iken bilgisayara baglayın
eger cozum olmazsa su aralar en cok sorun tema programlarından kaynaklanıyor. bu bazen ipod ile itunes bileşimine zarar veriyor.
Apple MacBook Core2Duo 2.0 Apple iPod Touch 32 gb Apple iPod Video 30 gb Apple iPod Shuffle
ipod u tanıması için bilgisayarınızda xp kullanıyosanız en az sp2 yüklü olması lazım.bende touch var ve sp2 olmazsa benim pc de tanımıyo kamera oarak gösteriyo ve müzik falan atılmıyo.başka bi sorun olabilir bilmiyorum ama tahminimce sp2 yüklü olmadığı içindir