Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rcourb

15 Aralık 2007; 16:30:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dostum şu anki mms programı bizde çalışmıyor. çünkü trkcll mms ayarlarına username: ve password: kısımları nı doldurmak gerekli. programda o secenekler yok.
quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

Değerli forum üyelerı ıphonenın turkcell mms ayarlarını bılen varsa bu konuda burdan yardımcı olunursa sevınırım...

Apple iPhone 8gb
1.1.4 -04.04.05_G
2.0 -04.05.04_G

casper m600
mw@ruw@ri

15 Aralık 2007; 17:15:01 

Arkadaşlar çektiğimiz resimleri pc'ye nasıl atabiliriz itunes ile epey kurcaladım ama beceremedim. 1.1.2 boot 4.6 var bende bu arada.

Kral öldü , yaşasın yeni kral :)
mygokhan

15 Aralık 2007; 17:15:27 

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Kısmetse ve sorun olmazsa Salı günü iphone elimde olacak.
1.1.2 gelecek, kırmasıyla sonra uğraşırız da aktive nasıl edecez, cevap var mı burda ? Varsa kızıp belirtirseniz sevinirim, 3 sayfaya falan baktım şu anlık daha sonra inceleyecem tamamını. Youtube a falan bakındım at&t aktivasyonları göstermişler de, biz nasıl aktive edecez zahmetli bir iş midir ? Teşekkürler.

1.1.2 versiyon şu an için kırılamıyor maalesef.ipod touch olarak kırılana kadar kullanmanız gerekiyor.

www.skodaclubturkey.com

skoda roomster 1.2 HTP 70 HP ocean blue
ozerkom

15 Aralık 2007; 17:30:36 

i phonunu menüsu olmadan kullanan varmı ben kullanıyorum iğrenç bir durum daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım ibrck diye bir yerden costumüze adlı bir program yükledim ve i phon da menü ikonları kayboldu sadece alt sırada telefon e posta safari ipod ve hesap makinası var ama diğerleri yok nasıl düzeltebilirim diğer konularda çok yardımınız oldu bundada yardımlarınızı bekliyorum.

mulgezen

15 Aralık 2007; 17:32:57 

ozer peki aktive nası ediyoruz i touch gibi kullanmak için bide wireless internete nası baglanıyoruz iphone ile

ozerkom

15 Aralık 2007; 17:36:02 

telefonumda problem yok aktive edildi sim kırıldı normal çalışıyor ama ekran boş sadece alt bölüm var menü ikonları komple alt bölüme kaydı çünkü hesap makinası normalde ekranda ydı şimdiyse ipod un yanında

ozerkom

15 Aralık 2007; 18:07:02 

resmini koymaya çalıştım ama ekran fazla belli olmuyor

ozerkom

15 Aralık 2007; 18:10:12 

[image][/image]

Ekteki dosya (1)

cause_of_death

15 Aralık 2007; 19:10:49 

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Kısmetse ve sorun olmazsa Salı günü iphone elimde olacak.
1.1.2 gelecek, kırmasıyla sonra uğraşırız da aktive nasıl edecez, cevap var mı burda ? Varsa kızıp belirtirseniz sevinirim, 3 sayfaya falan baktım şu anlık daha sonra inceleyecem tamamını. Youtube a falan bakındım at&t aktivasyonları göstermişler de, biz nasıl aktive edecez zahmetli bir iş midir ? Teşekkürler.

1.1.2 versiyon şu an için kırılamıyor maalesef.ipod touch olarak kırılana kadar kullanmanız gerekiyor.

1.1.2 nin yeni yeni kırıldığını biliyorum, zaten aktive etmekten kastım itouch olarak kullanmak içindi. Yani toplamak gerekirse, telefonu itouch olarak kullanmak için ne yapmak lazım :).

Live Gamertag : emreowski

mrtlms

15 Aralık 2007; 19:30:58 

quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

Arkadaşlar çektiğimiz resimleri pc'ye nasıl atabiliriz itunes ile epey kurcaladım ama beceremedim. 1.1.2 boot 4.6 var bende bu arada.

iphone u bilgisayara bağlayınca zaten direk fotoğraf makinası olarak görüyor...explorer dan aetin içine girip resimleri alabilirsin

mw@ruw@ri

15 Aralık 2007; 20:07:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mrtlms

quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

iphone u bilgisayara bağlayınca zaten direk fotoğraf makinası olarak görüyor...explorer dan aetin içine girip resimleri alabilirsin

Evet ona hiç dikkat etmemişim, itunes ile falan baya bir cebelleştim... İçinde duruyormuş meğersem pc'nin :)

Teşekkür ederim

mulgezen

15 Aralık 2007; 21:45:16 

arkadaşlar kırmayı geçtim 1.1.2 iphoneu i touch gibi nası kullanırım yani nası aktive ederim

mw@ruw@ri

15 Aralık 2007; 22:32:46 

quote:

Orjinalden alıntı: mulgezen

arkadaşlar kırmayı geçtim 1.1.2 iphoneu i touch gibi nası kullanırım yani nası aktive ederim

Alttaki linkte anlatımı var. Step 22'ye kadar yaparsanız tel hariç tüm özelliklerini kullanabilirsiniz

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=376

pekarr

16 Aralık 2007; 2:14:33 

BİRKAÇ SORUM VAR BELKI CEVAP ALABILIRIM BU ARADA FORUMUN TAMAMINI OKUDUM

1- BENIM VERSIYON 1.02 BU KÖTÜ BİRSEY MI EN DUSUK VERSIYON MU YANI HERKES YUKSELTMEYE ÇALISIYORDA BENIM ÖYLE BİR KAYGIM YOK MERAK ETTIM ACABA ÇOK KÖTU BİR VERSIYONUMU KULLANIYORUM DIYE:)

2- MESAJLAR KESINLIKLE TEK TEK SILINEMIYOR MU ÇOK SIKICI BIRSEY BU BIR KISIDEN GELEN BIR MESAJI SILICEM HEPSINI BIRDEN SILMEK ZORUNDA KALIYORUM

3- TELEFON NUMARALARIMI 0532 SEKLINDE KAYDETTIM BASINDA +90 YOK AMA SMS ALINCA KISININ ISMI ÇIKMIYO SADECE NUMARA ÇIKIYOR ÇAĞRI GELINCE ISIM VE FOTOGRAF ÇIKIYOR. SMS GELINCEDE ISIM ÇIKMASINI NASIL SAGLARIM

4- USAGE KISMINDAN PIL ÖMRUNUN NE KADAR KALDIGINI KAÇ GUN DAHA GIDECEGINI GÖREMIYORUM BU NEDEN OLABILIR

5- MP3LERIMI YUKLEDIM AMA ALBUM RESIMLERI ÇIKMIYOR:(

6- BİR TANE DAHA ÇOOOK ÖNEMLI SRUM VARDI UNUTTUM:(

PlutosDaddy

16 Aralık 2007; 2:43:45 

1- 1.0.2 kötü değil belki de en serbest versiyon bildiğim kadarıyla
2- SMSD programıyla tek tek de silinir

4- Ne kadar kaldığı değil de ne kadar kullanıldığı gösterilir orda.
5- Albumart olarak el ile yüklemelisin, bitane de otomatik ekleyen program vardı adını unuttum..
6- Bilemiyorum

<