dostum şu anki mms programı bizde çalışmıyor. çünkü trkcll mms ayarlarına username: ve password: kısımları nı doldurmak gerekli. programda o secenekler yok.
quote:
Orjinalden alıntı: DOBERDEN
Değerli forum üyelerı ıphonenın turkcell mms ayarlarını bılen varsa bu konuda burdan yardımcı olunursa sevınırım...
Kısmetse ve sorun olmazsa Salı günü iphone elimde olacak. 1.1.2 gelecek, kırmasıyla sonra uğraşırız da aktive nasıl edecez, cevap var mı burda ? Varsa kızıp belirtirseniz sevinirim, 3 sayfaya falan baktım şu anlık daha sonra inceleyecem tamamını. Youtube a falan bakındım at&t aktivasyonları göstermişler de, biz nasıl aktive edecez zahmetli bir iş midir ? Teşekkürler.
1.1.2 versiyon şu an için kırılamıyor maalesef.ipod touch olarak kırılana kadar kullanmanız gerekiyor.
i phonunu menüsu olmadan kullanan varmı ben kullanıyorum iğrenç bir durum daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım ibrck diye bir yerden costumüze adlı bir program yükledim ve i phon da menü ikonları kayboldu sadece alt sırada telefon e posta safari ipod ve hesap makinası var ama diğerleri yok nasıl düzeltebilirim diğer konularda çok yardımınız oldu bundada yardımlarınızı bekliyorum.
telefonumda problem yok aktive edildi sim kırıldı normal çalışıyor ama ekran boş sadece alt bölüm var menü ikonları komple alt bölüme kaydı çünkü hesap makinası normalde ekranda ydı şimdiyse ipod un yanında
Kısmetse ve sorun olmazsa Salı günü iphone elimde olacak. 1.1.2 gelecek, kırmasıyla sonra uğraşırız da aktive nasıl edecez, cevap var mı burda ? Varsa kızıp belirtirseniz sevinirim, 3 sayfaya falan baktım şu anlık daha sonra inceleyecem tamamını. Youtube a falan bakındım at&t aktivasyonları göstermişler de, biz nasıl aktive edecez zahmetli bir iş midir ? Teşekkürler.
1.1.2 versiyon şu an için kırılamıyor maalesef.ipod touch olarak kırılana kadar kullanmanız gerekiyor.
1.1.2 nin yeni yeni kırıldığını biliyorum, zaten aktive etmekten kastım itouch olarak kullanmak içindi. Yani toplamak gerekirse, telefonu itouch olarak kullanmak için ne yapmak lazım :).
BİRKAÇ SORUM VAR BELKI CEVAP ALABILIRIM BU ARADA FORUMUN TAMAMINI OKUDUM
1- BENIM VERSIYON 1.02 BU KÖTÜ BİRSEY MI EN DUSUK VERSIYON MU YANI HERKES YUKSELTMEYE ÇALISIYORDA BENIM ÖYLE BİR KAYGIM YOK MERAK ETTIM ACABA ÇOK KÖTU BİR VERSIYONUMU KULLANIYORUM DIYE:)
2- MESAJLAR KESINLIKLE TEK TEK SILINEMIYOR MU ÇOK SIKICI BIRSEY BU BIR KISIDEN GELEN BIR MESAJI SILICEM HEPSINI BIRDEN SILMEK ZORUNDA KALIYORUM
3- TELEFON NUMARALARIMI 0532 SEKLINDE KAYDETTIM BASINDA +90 YOK AMA SMS ALINCA KISININ ISMI ÇIKMIYO SADECE NUMARA ÇIKIYOR ÇAĞRI GELINCE ISIM VE FOTOGRAF ÇIKIYOR. SMS GELINCEDE ISIM ÇIKMASINI NASIL SAGLARIM
4- USAGE KISMINDAN PIL ÖMRUNUN NE KADAR KALDIGINI KAÇ GUN DAHA GIDECEGINI GÖREMIYORUM BU NEDEN OLABILIR
5- MP3LERIMI YUKLEDIM AMA ALBUM RESIMLERI ÇIKMIYOR:(
6- BİR TANE DAHA ÇOOOK ÖNEMLI SRUM VARDI UNUTTUM:(
1- 1.0.2 kötü değil belki de en serbest versiyon bildiğim kadarıyla 2- SMSD programıyla tek tek de silinir
4- Ne kadar kaldığı değil de ne kadar kullanıldığı gösterilir orda. 5- Albumart olarak el ile yüklemelisin, bitane de otomatik ekleyen program vardı adını unuttum.. 6- Bilemiyorum