Şimdi Ara

IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.067
Cevap
33
Favori
492.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ıphone 4s aldım yurt dışından ama 3g yi kapatamıyorum buda sürekli kontör gitmesine neden oluyor çok araştırdım ağ seçeneğine girince veri bağlantısı felan yazması gerektiğini oradan 3g yi kapatabileceğim söylendi ama 3g seçeneği yok herhangi bir program yüklemedim o yüzden kullanamıyorum 3g yi nasıl kapatabilirim yardım edin lütfen ana ekranda 3g yazsısı gitmiyor internet sürekli açık duruyormuş.
  • Arkadaşlar iph 4 ile çekilen video yu pc ye aktarabilirim?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemkurtul

    Arkadaşlar iph 4 ile çekilen video yu pc ye aktarabilirim?



    birkaç yolu var ancak en kolayı; Data kablosu ile cihazı PC'ye bağladığında ekte ki ekran çıkar "open device to view files"a tıklayarak telefonda ki dosyalara ulaşarak PC'ye kopyalayabilirsin.









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blgnrm -- 18 Eylül 2012; 15:06:14 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolga500

    ıphone 4s aldım yurt dışından ama 3g yi kapatamıyorum buda sürekli kontör gitmesine neden oluyor çok araştırdım ağ seçeneğine girince veri bağlantısı felan yazması gerektiğini oradan 3g yi kapatabileceğim söylendi ama 3g seçeneği yok herhangi bir program yüklemedim o yüzden kullanamıyorum 3g yi nasıl kapatabilirim yardım edin lütfen ana ekranda 3g yazsısı gitmiyor internet sürekli açık duruyormuş.

    Selam.
    Bende de aynısı var.Aşağıdaki gibi yapınca interneti kapatabiliyorum
    Ayarlar - Genel - Ağ - Buradan Hücresel Veriyi kapat.
  • Arkadaşlar merhaba,

    I phone 4s kullanıyorum. Bir sebepten dolayı telefonunun ağ ayarlarını sıfırladım, şimdi aynı kablosuz internet için her bağlanmasında şifre istiyor. "Ağlara bağlanırken sor" kısmı hem akitfken hem de değilken denedim yine soruyor. Ağ ayarlarını da sıfırladım bir kaç kez problem devam ediyor.

    Bi öneriniz var mı ?
  • Arkadaşlar 4s aldım kutudan genpanın ufak kagıdı çıktı ama kvkdan sorgulama yapıyorum kvk çıkışlı iphone 4s yazıyor! anlamadım gitti ne iş bu? şimdi benim garantim kvk mı genpa mı?
  • Arkadaşlar iPhone 4S yurtdışı kayıtlı Siyah 16GB fiyat 1050 TL. Pasaport kaydı sahte değil gerçek pasaport üzerine yapılmıştır. World Card'a firmamıza ait e-ticaret sitemizden vade farksız 12 aya kadar taksit imkanı vardır.

    http://forum.donanimhaber.com/m_66437152/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66437152



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 8 Ekim 2012; 22:13:52 >
  • Merhaba.İphone 4 kullanıyorum telefon ile görüşürken karşı tarafın sesi geliyor benim sesim gitmiyor yanlışlıkla bir yerlerden kapatmış olabilirmiyim.
  • Ben iphone kadar iğrenç bir telefon görmedim. O kadar para verdik aldım. Bir düştü ve komple paramparça oldu. Milyarlık telefon nasıl olurda bir cam parçasından üretilebilir. Galaxy s2 nin bırakın arka kapağının kırılmaması. Ekranı bile çizilmiyor. iPhone almak salaklıktır.
  • Bu konuya girenlerin %99 u İphone almıştır. Salaklarin arasında ne isin var,yoksa sen de mi salaksin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir şey sormak istiyorum ıphone sadece ıphone mı bluetooth gönderebiliyor
  • ingiltereden i phone 5 getirtecem. fakat pasaportuna işleteceğim kişi hac için arabistana giriş çıkış yapmış birisi. ingiltereye gitmemiş yani. bu durumda bikıntı yaşar mıyım illa avrupa ülkesine mi giriş çıkış yapmak lazım
  • hangil ulke oldugu farketmez
  • Arkadaslar elimde iphone 3gs var att tarafindan kilitli bir cihaz.Gectigimiz gun telefon kapandi acilmadi ve itunesa bagladigimda kurtarmaya gitti ve sonuc olarak guncelledi su an cihazim 6.0.1 ve basebandida 06.15.00 . Tahmin edersinizki there is no sim card yazisiyla karsi karsiyayim. Onerisi veya bilgisi olan var mi ?
  • Arkadaşlar bende 3gs var avea,turkcell hattımda mesaj yollayamıyorum ve gelen mesajıda göremiyorum bana yardım edebilirmisiniz
  • sayın yetkili
    ben iphone 3 gs de müzik dinliyorum fakat aynı zamanda o şarkının sözlerinide aynı anda ekranda birlikte görebilirmiyim bunun için ne yapmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Avea'dan mi tam emin değilim ama telefon bazen sinyal yok durumuna geçiyor. imei numaram 01 ile başlıyor siz sormadan söyleyim. Diğer telefonlarda çeken yerde bazen sorun yasıyorum nedeni ne olabilir?

    Bir de hafif bir kasma sorunu yasıyorum özellikle emoji klavye bölümüne geçerken bunun nedeni yüklü uygulamalar mıdır yoksa benim cok fazla uygulama yükleyip silme işlemim midir? (21GB dolu hafızam var 20GB'ı uygulama)

    Ve sizce restore işlemi gerekli midir? Yoksa uygulama silerek halledebilir miyim? Eğer restore yapacaksam iOS 6.0.1 mi 6.1 Beta mi kurayım?

    Not: Cihaz iOS 6.0.1 4S'dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın yetkili
    ben iphone 3 gs de müzik dinliyorum fakat aynı zamanda o şarkının sözlerinide aynı anda ekranda birlikte görebilirmiyim bunun için ne yapmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.