Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
duro29

16 Kasım 2007; 18:22:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iphone ibrickr ile yükledigim seyler reload app yaptıgımda görünmüyo...
ilk aldıgım unlocklu hale nasıl döndürebilirim?

a.candemir

16 Kasım 2007; 19:23:49 

iphone dan internet e girmek wireles baglantıyı kullanabılmek ıcın yapılması gereken bır ayar varmı ? Biturlu iphone dan net e gıremedım . Birde sormak ıstedıgım bıseyler daha var itunes dan iphone a fotoraf atıyorum 2 dosya halınde bu attıgım dosyalar 2 ayrı dosya olması gerekıyo boylede oluyo buraya kadar bı sorun yok fakat bu 2 dosyanın harıcınde bırde 2 dosyanın toplamından olusan bır dosya daha cıkıyo bu dosyayı cıkartmadan resımlerı iphone atmak mumkunmu ? yanı sadece attıgım 2 dosya gorunsun ıstıyorum.Birde iphone da iTunes - iLang - -installer diye programlar var bu programların işlevselligi nedir ne ıse yararlar bunuda acıklarsanız cok ıyı olur

PlutosDaddy

16 Kasım 2007; 20:34:29 

quote:

Orjinalden alıntı: JoeTheKid

1. sorun ile ilgili cevap Vipracing Hocanın hazırladığı kısımda mevcuttu aslında, yapman gereken Phone kısmına giriyorsun sonra keypad i seçip *3001#12345#* u tuşluyorsun. Yada ana menüden settings/General/About yaparakta istediğin bilgiye ulaşabilirsin.

2.soru : Bu bilgiye neden ihtiyaç duyduğunu anlayamadım,
3.soru : Benim anladığım kırılan bir iphone u tekrar başka bir yoldan kırmak için cihazın virginize edilmesi gerekiyor.

Cihazı güle güle kullanın, Iphone dünyasına hoşgeldin,

quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Evet beyler biraz aceleci davranıp bugün aldım ben de sonunda; telefonsuzluktan dolayı yaşadığım 1-2 terslik deli etti beni ve gidip aldım kredi kartımla

Öncelikle hasta oldum alete herkes gibi, hemen nete girdim 1-2 siteye yorum bıraktım vs vs...

Şimdiiii.. gelelim soru kısmına

1- Bu aletin versiyonunu nasıl öğrenebilirim; 1.0.2 çıkarsa 1.1.1 en kolay şekilde nasıl yapılır?
2- Hangi programla kırıldığını nasıl öğrenebilirim zira sıfır kutuda "1" tane bulabildim ve "şerefsiz" insan 1200 fiyat çekti piyasada az kaldı diye
3- Hangi programla kırıldığını öğrendikten sonra bu program yerine başka bir programla (wifi üzerinden kıran program mesela) tekrar nasıl kırabilirim; değer mi? Appinst olayı biraz ilgimi çekti çok kullanmicağıma emin olsam da.

Şimdilik bu kadar; merak eden arkadaşlara söyliyim Doğubank'tan 900'e aldım. Şu son giftard sınırlaması yüzünden fiyatlar uçmuş durumda, piyasada az kalmış haberiniz olsun.. (cidden az vardı)

2. soruyu hem merakımdan hem de programa göre App yükleyebilceğimden sordum 1.1.1 yapmak uzun hikaye o zaman; gerek yok

Şöyle soriyim o zaman; wifi üzerinden kırıldığında çıkan Appinst hangi programdadır; hertür kırılmış telefonla kullanılabilinir mi?

a.candemir

16 Kasım 2007; 21:19:01 

Birde artwork ile ilgili bir sorun cıktı sımdı Vipracing arkadaşımıızn gösterdıgı yontem ile itunes dan mp3 lermini bir coguna artwork resımlerını ekledım fakat iphone a baktıgımda pekte hos durmadıgını farkettım şöyleki mesela bir şarkıcının 10 tane sarkısı var dıyelım bu 10 sarkıda ayrı ayrı olarak gorunuyo tek bır resmın altında butun sarkıları toplamak mumkunmu bunu nasıl yapabılırız.

drnurikurt

17 Kasım 2007; 1:56:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Benden şahsi bir tavsiye : Cihazı olduğu gibi kabullenin ve kullanın.Fazlaca program yükle&kaldır yapıp gereksiz şeyler fazlaca kurcalamayın inanın daha problemsiz ve mutlu&mesut olursunuz.Problem yarattırırsanız (ki bu tip ekstra programlarda ve çoğu hackte) ve bu sisteme aşina değilseniz başınız ciddi ağrır.
Şu an masamın üstünde 4 tane iphone var bir tanesi kurtarılamaz vazieyete gelmiş diğerleri başarısız virginize ve hack girişimlerine mağruz kalmış cihazlar.Bilmem anlatabiliyormuyum? Ben kendi iPhoneumda Vnotes (Sesli notlar almayı sağlayan çok ufak bir yazılım) programından başka bir şey kullanmıyorum.Bir tane imei kayıtsız iphone var onu bir nevi test bed yaptım ne gerekiyor ise onun üstünde deniyorum.

Elimde 1 aydır iphone var. telefon ilk geldiğinde 1.02 versiyonunda idi. Telefona ne var ne yok yükledim daha sonra 1.1.1 versiyonu çıktı daha düzgün kırılmadan 1.1.1 versiyonunu yükledim ve telefon kilitlendi 3 gün boyunca telefonu düzeltmek için uğraştım en az 20 defa yazılım yükledim sildim telefon kilitlendi saatlerce açılmadı 3 günün sonunda telefonu virginize etmeyi başardım. Aradan yaklaşık 3 hafta geçti artık virginize etmek çocuk oyuncağı. installer programına giriyorsunuz sourceyi seçip adres olarak i.unlock.no adresini giriyorsunuz. menüye unlocking tools ekleniyor orada her iki versiyonunda virginize programları var herşeyi otomatik yapıyor. daha sonra istediğiniz versiyonu yüklüyorsunuz telefona.

Demek istediğim hiç korkmadan telefona herşeyi yükleyebilirsiniz telefona hiçbirşey olmuyor. istediğiniz zaman istediğiniz versiyonu kurabiliyorsunuz virginize ettikten sonra. Forumlarda 5 defadan sonra bozulacağı yazıyor ama benim telefona hiçbirşey olmadı.

Yinede tüm sorumluluk size ait benimki sadece bir öneri.

JoeTheKid

17 Kasım 2007; 8:44:42 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JoeTheKid

1. sorun ile ilgili cevap Vipracing Hocanın hazırladığı kısımda mevcuttu aslında, yapman gereken Phone kısmına giriyorsun sonra keypad i seçip *3001#12345#* u tuşluyorsun. Yada ana menüden settings/General/About yaparakta istediğin bilgiye ulaşabilirsin.

2.soru : Bu bilgiye neden ihtiyaç duyduğunu anlayamadım,
3.soru : Benim anladığım kırılan bir iphone u tekrar başka bir yoldan kırmak için cihazın virginize edilmesi gerekiyor.

Cihazı güle güle kullanın, Iphone dünyasına hoşgeldin,

quote:

Evet beyler biraz aceleci davranıp bugün aldım ben de sonunda; telefonsuzluktan dolayı yaşadığım 1-2 terslik deli etti beni ve gidip aldım kredi kartımla

Öncelikle hasta oldum alete herkes gibi, hemen nete girdim 1-2 siteye yorum bıraktım vs vs...

Şimdiiii.. gelelim soru kısmına

1- Bu aletin versiyonunu nasıl öğrenebilirim; 1.0.2 çıkarsa 1.1.1 en kolay şekilde nasıl yapılır?
2- Hangi programla kırıldığını nasıl öğrenebilirim zira sıfır kutuda "1" tane bulabildim ve "şerefsiz" insan 1200 fiyat çekti piyasada az kaldı diye
3- Hangi programla kırıldığını öğrendikten sonra bu program yerine başka bir programla (wifi üzerinden kıran program mesela) tekrar nasıl kırabilirim; değer mi? Appinst olayı biraz ilgimi çekti çok kullanmicağıma emin olsam da.

Şimdilik bu kadar; merak eden arkadaşlara söyliyim Doğubank'tan 900'e aldım. Şu son giftard sınırlaması yüzünden fiyatlar uçmuş durumda, piyasada az kalmış haberiniz olsun.. (cidden az vardı)

2. soruyu hem merakımdan hem de programa göre App yükleyebilceğimden sordum 1.1.1 yapmak uzun hikaye o zaman; gerek yok

Şöyle soriyim o zaman; wifi üzerinden kırıldığında çıkan Appinst hangi programdadır; hertür kırılmış telefonla kullanılabilinir mi?

AppInst in 1.0.2 versiyonu ile daha sorunsuz çalıştığı söyleniyor, ben daha denemedim. Benim cihaz vesiyonu 1.1.1 iken bir çok şey yükledim ve kaldırdım. Fakat bir süre sonra telefon sapıtmaya başladı ve sinirlendim, restore yaparak cihazı sıfırladım amma tekrar 1.1.1 e dönmek nasip olmadı. aslında dönebilirim ama uğraşmak istemiyorum. Telefonumu bu haliylede seviyor ve kullanıyorum. Ne zaman ki dişe dokunur bir versiyon çıkacak o zaman uğraşmaya değer diyorum.

JoeTheKid

17 Kasım 2007; 8:50:21 

quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Birde artwork ile ilgili bir sorun cıktı sımdı Vipracing arkadaşımıızn gösterdıgı yontem ile itunes dan mp3 lermini bir coguna artwork resımlerını ekledım fakat iphone a baktıgımda pekte hos durmadıgını farkettım şöyleki mesela bir şarkıcının 10 tane sarkısı var dıyelım bu 10 sarkıda ayrı ayrı olarak gorunuyo tek bır resmın altında butun sarkıları toplamak mumkunmu bunu nasıl yapabılırız.

Yapmanız gereken tüm parçaların tüm özelliklerini aynı yapmanız. Yani tüm parçaları seçin sonra Get Info tuşuna basın ve tüm ortak olması gerekenleri değiştirin. Sanatçı ismi, Albüm ismi ve Albüm kapağı gibi. Bundan sonra düzelmesi gerekir, yine problem yaşarsanız buraya yazın.

duro29

17 Kasım 2007; 9:40:40 

slm
iphone umu yanlıslıkla 1.1.2 ye yükselttim... eski versiyon 1.0.2 ,ye nasıl föndürebilirim??
nasıl calısır hale getirebilirim tekrar?
acil yardım lütfen

Vipracing

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007; 11:48:17 

quote:

Orjinalden alıntı: duro29

slm
iphone umu yanlıslıkla 1.1.2 ye yükselttim... eski versiyon 1.0.2 ,ye nasıl föndürebilirim??
nasıl calısır hale getirebilirim tekrar?
acil yardım lütfen

http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=16653

Biraz daha kısa : http://wiki.howardforums.com/index.php/Guide:_1.1.2_downgrade_to_1.1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 17 Kasım 2007; 12:16:58 >

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
duro29

17 Kasım 2007; 14:50:08 

eski versiyon 1.0.2 idi bu 1.1.1 için diyor sorun olurmu?

Vipracing

Sisteme Gözat

17 Kasım 2007; 17:13:04 

Olmaz. 1.1.1 wifi üstunden pc siz kırmak çok rahat&kolay.

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
duro29

17 Kasım 2007; 17:20:02 

hang linktekini deneyeyim?
saol yardımın için...
yasasın iphone kardeşliği:)

jayjayfb1907

17 Kasım 2007; 18:58:39 

Arkadaslar acıl cevabınıza ıhtıyacım var ınstaller dıye bır programdan bırkac sey kurdum actım ıphone kıtlendı ve ole kaldı hıc bısey olmuyo ekran dondu hicbısey calısmıyor napabilirim

<