beyler donanım haber süperde çok uzun topicler aradoğımı bulamıyorum :D bi kaç sorum arkadşaım amerikada ve iphone istiyodum arkadaşıma aldırcam bi kaç sorum var
1. ordan alınan iphone burda çalışırmı voltaj falan sorun olur diyolar 2. 3g s 32 gb alcam 299 dolar sitesinde aynı sitedeki fiyattan alıcam değilmi yoksa yurt dışında kulanılcak tel falan farklımı oluyo 3. vede telefon kitlenme falan sorunu olurmu? 4.kargo ile gönderse gümrükde takılırmı ?
beyler donanım haber süperde çok uzun topicler aradoğımı bulamıyorum :D bi kaç sorum arkadşaım amerikada ve iphone istiyodum arkadaşıma aldırcam bi kaç sorum var
1. ordan alınan iphone burda çalışırmı voltaj falan sorun olur diyolar 2. 3g s 32 gb alcam 299 dolar sitesinde aynı sitedeki fiyattan alıcam değilmi yoksa yurt dışında kulanılcak tel falan farklımı oluyo 3. vede telefon kitlenme falan sorunu olurmu? 4.kargo ile gönderse gümrükde takılırmı ?
1-çalışır 2-299 dolar evet fakat kontrat kimin üzerineyse o ödemeye devam edicek..(tcell ve vodafone gibi..tel ücretsiz fakat aylık ödemeleri var) 3-sorun olmaz 4-takılmaz..
1-çalışır 2-299 dolar evet fakat kontrat kimin üzerineyse o ödemeye devam edicek..(tcell ve vodafone gibi..tel ücretsiz fakat aylık ödemeleri var) 3-sorun olmaz 4-takılmaz..
teşekür ediyorum cevabın için bu kontrat olayı ne tam olarak biraz bilgi verirmisin ? 299 lira vermiyozmu telefona?
arkadaslar iphone 2g kullanıyodum telefonu yanlışlıkla restore yaptım ve su an kilitlendi telefonu tekrar nasıl acabilirim yardımcı olurssanız sewinirim telefonsuz kaldım. Simdiden tesekkurler
iphone 3Gs 'de ve sanırım eskilerinde de var aynı sorun,
mp3 dinlenirken durdurup çıkılıyor ve telefon hangi şarkıda nerde durdurdu iseniz bunu aklında tutuyor. ipod'a tekrar girildiğinde şimdi çalan (now playing) kısmı açık duruyor.
telefon bunu aklında tutmakla gereksiz şarj yiyor.
telefonu kilitleyip bıraktığınızda 1saat sonra açıp kullanıma baktığınızda 3-5dk kullanım gözüküyor.
bu wifi'si kapalı ve çalışan program yoksa başka nereden kaynaklanabilir!
video seyrediminde (bitti) seçeneğini seçip kapatabiliyoruz ve birdaha aklında tutmuyor ama mp3te bunu yapamıyoruz.
arama yaptıkdan sonra yada arandıkdan sonra, görüşme bitince hep arama ekranı geliyo ana ekrana dönmüyo (arama gelsede-gitsede) bu bi özellik midir? yoksa bunu kapatmanın bi yolu yordamı var mıdır? teşekkürler
Orijinalden alıntı: ma®tin iphone 3Gs 'de ve sanırım eskilerinde de var aynı sorun,
mp3 dinlenirken durdurup çıkılıyor ve telefon hangi şarkıda nerde durdurdu iseniz bunu aklında tutuyor. ipod'a tekrar girildiğinde şimdi çalan (now playing) kısmı açık duruyor.
telefon bunu aklında tutmakla gereksiz şarj yiyor.
telefonu kilitleyip bıraktığınızda 1saat sonra açıp kullanıma baktığınızda 3-5dk kullanım gözüküyor.
bu wifi'si kapalı ve çalışan program yoksa başka nereden kaynaklanabilir!
video seyrediminde (bitti) seçeneğini seçip kapatabiliyoruz ve birdaha aklında tutmuyor ama mp3te bunu yapamıyoruz.
varmı bir çözümü olan !
saygılar iyi çalışmalar..
İpod acikken ustteki tusa yani açma kapama tuşuna ekranda kapat yazısı Çıkana kadar bas kapat yazdıktan sonra home tuşuna ipod dan çıkana kadar bas bu sekilde ipod U arka planda çalısmasını engelliyorsun anlatabildim ins
Orijinalden alıntı: gcanal arama yaptıkdan sonra yada arandıkdan sonra, görüşme bitince hep arama ekranı geliyo ana ekrana dönmüyo (arama gelsede-gitsede) bu bi özellik midir? yoksa bunu kapatmanın bi yolu yordamı var mıdır? teşekkürler
Evet benimde hiç sevmediğim bir durum ama yapacak birşey yok normal yani
Orijinalden alıntı: wm1tr 3GS için herhangi bir "mp3"ü zil sesi olarak atayabiliyor muyuz? hayır ise nasıl yapabiliriz?
İtunes da zilsesi yapmak istediğin şarkıya sag tıkla aac formatına çevir aac formatindaki sarkiya sag tıkla sırasıyla. get info/ options bolumunden şarkının istediğin herhangi bölümünün en fazla 30 Snsini seç (başlama bitirme zamanını ayarlayacaksın ornegin baslama 0:00 bitiş :0:30) sonra tekrar convert aac yap. İtunes klasorunu ac buyuk ihtimalle muzik klasorunun içindedir oradan kisalttigin şarkıyı bul dosya uzantısının son harfini r harfi yap sonra itunes a ekle ringtones bölümünde göreceksin dosyayı ve zil sesi olarak kullanabilirsin artık hiç bukadar uzun mesaj yazmamıştım degisiklik oldu benim icin yanlışım varsa affola
Orijinalden alıntı: @zulfikar Iphone da nasil bir parcayi tekrar tekrar calmaya ayarliya bilirim? Veya ipoda altarnetif daha yetenekli bir muzik oynatici varmi bildiginiz?
1:ipod varken daha iyisini arama 2: ipod çalışırken yani şarkı dinlerken ekrana 1defa dokun üstte menü çıkacak menünün sol altında donen ok işareti va. O icon repeat iconu 1 kere basarsan devamlı doner yani ipod kapanmaz 2 kere basarsan şarkıyı tekrar eder
1- telefonum jb'li... 3.1 yükledikten sonra jb gider mi? eğer gider ise daha sonradan yine jb yapabilir miyiz? 2- telefon listesindeki kişiler silinir mi? 3- update işlemi ne kadar zaman alıyor? yardımlarınız icin tesekkrler...
merhabalar çok ilginç bir durum yaşıyorum. önceden telefonu bilgisayara bağladığımda direk fotoğraf makinası olarak görüyordu.bende girip çektiğim resimleri alıp bilgisayarıma kopyalıyordum. ancak itunes 9 versiyonunu yüklediğimden beri cihazımı bilgisayara bağladığımda bu ibare çıkmıyor.resimleride almadım uzun zamandır nedenini bilen varmıdır
Arkadaslar amerikadan gelmis ve hic acilmamis bir iphone 3gs alsak burda cihazi at&t hat olmadan aktif edebilirmiyiz?. Yada aldiktan sonra islem nedir?
Arkadaslar amerikadan gelmis ve hic acilmamis bir iphone 3gs alsak burda cihazi at&t hat olmadan aktif edebilirmiyiz?. Yada aldiktan sonra islem nedir?
Sim kilitli cihazları normal bi şekilde aktif etme şansınız yok... Sadece jb yaparak unlock yapabilirsiniz... Forumda detaylı anlatımları var... Yalnız şimdilik cihazınız 3.1 den eski sürümlerde olması gerekiyor...
1- telefonum jb'li... 3.1 yükledikten sonra jb gider mi? eğer gider ise daha sonradan yine jb yapabilir miyiz? 2- telefon listesindeki kişiler silinir mi? 3- update işlemi ne kadar zaman alıyor? yardımlarınız icin tesekkrler...
1- Evet 3.1 yükleyince jb gider... Eğer 3.1 e geçecekseniz custom firmware ile 3.1 e geçiş yapın... 2- Telefon listesi back up yapılmış ise tekrar geri gelir... 3- Update 10 dakikayı geçmiyor...
merhabalar çok ilginç bir durum yaşıyorum. önceden telefonu bilgisayara bağladığımda direk fotoğraf makinası olarak görüyordu.bende girip çektiğim resimleri alıp bilgisayarıma kopyalıyordum. ancak itunes 9 versiyonunu yüklediğimden beri cihazımı bilgisayara bağladığımda bu ibare çıkmıyor.resimleride almadım uzun zamandır nedenini bilen varmıdır
Cihazı restore etmeyi deneyin... Yazılımsal bi hata olmuş olabilir...
Arkadaslar bi problemim var yardim ederseniz cok sevinirim. iTunes araciligiyla iPhone'a film atiyordum fakat iTunes 9'u yukledigimden beri bunu yapamiyorum. Resimde gosterdigim gibi "Movies" kismina tikladigimda kiralama veya satin alma secenegi cikiyor ve videolari oynatmiyor, problem nedir acaba? Simdiden tesekkur ederim
merhaba yurt dısından ıphone 3g aldım açılmamıs simdi pasaporta kayıt - jail - unlock - version bunların yapılma sırası ne olmalı? bi soru daha ıphone 3g için en uygun hangi sürümü yükleyebiliriz tr de kullanabilmek sartıyla.
arkadaşlar bugün 16gb ıphone aldım bende geldim okumaya başladım hemen burayı itunes yükledim kayıt oldum icinde free şeyler var yükledim bir kac bişey müzik yükledim ama video olayını anlayamadım burada bir kac video convertır ismi vardı indirip kurmaya calıştım fakat olmadı(handbreke) hangi programla cevirebiliriz videoları alt yazı olayı nasıl oluyor youtubedeki videolar var fakat izlenmiyor yeni flaş indir yazıyordu buna bir cçzüm varmı burada yok gibi yazıyordu okuduğum kadarıyla bişeyler yüklemek icin illa kırmakmı lazım makinayı yardım ederseniz cok memnum olurum teşekürler
Arkadaşlar benimde sorularım olucak biri yardım edebilirse sevinirim.. Eminim forumda vardır fakat fazla arayacak vaktim olmadığı için çareyi buraya yazmakta buldum. Sorularım iphone 3G içindir;
1-Amerikadan kontratsız(att olmadan) iphone 3g alabilirmiyiz? 2-Alabilirsek fiyatı kaça olur? 3-Burda istediğimiz sim kartla istediğimiz şekilde kullanabilirmiyiz? 4-Kontratsız şekilde sadece telefon olarak 3g satılıyorsa nerelerde bulabiliriz eskiden apple store'da kişi başı 2 tane alınabildiğini duymuştum..
Arkadaşlar benimde sorularım olucak biri yardım edebilirse sevinirim.. Eminim forumda vardır fakat fazla arayacak vaktim olmadığı için çareyi buraya yazmakta buldum. Sorularım iphone 3G içindir;
1-Amerikadan kontratsız(att olmadan) iphone 3g alabilirmiyiz? 2-Alabilirsek fiyatı kaça olur? 3-Burda istediğimiz sim kartla istediğimiz şekilde kullanabilirmiyiz? 4-Kontratsız şekilde sadece telefon olarak 3g satılıyorsa nerelerde bulabiliriz eskiden apple store'da kişi başı 2 tane alınabildiğini duymuştum..
Şimdiden teşekkürler..
1) 3G kontratsız satılmıyor. 3gs alabilirsin. Onu da ATT kontratsız satıyorlar ama best buy'dan aldıklarında da ATT kilidi oluyor. O kilidi de unlock etmek şu an mümkün değil. Şu an Amerika'dan alacağın hiçbir yeni telefonu Türkiye'de kullanman mümkün değil. 45 gündür kıramadılar. Hala bekliyoruz. diğer sorularına yanıt vermeye gerek yoktur heralde...
2 günlük iphone kullanıcısıyım ve merak ettiğim bir şey var.Cihazıma SmS helper adlı (mesaj atarken yazılan karakter sayısını gösteren) bir program yüklemek istiyorum ancak bu programı yüklemek için illa ki cihazı JB mi etmek gerekiyor? Cihazı trcellden kontratla aldım, üzerinde 3.0.1 yüklü..yardım ederseniz çok çok mutlu olurum, iyi günler..
Seni seviyorum biliyormusun, Seni seviyorum görüyormusun.Gönlümün umudusun, Umudumun onurusun.Günler boyu, Geceler boyu, Senle olsam bir ömür boyu, Seni istiyorum diliyorum, Ben seni seviyorum...Yüreğimde saklı kudretimle, Hem ömürde hem ölümde, Ben seni seviyorum...
arkadaşlar turkcellden 3gs almayı düşünüyorum da bu kırma olayı falan bişi yapmam gerekiyor mu?uygulama yükleme işleri nasıl?bunda yazılım kırma gibi bişi söz konusu mu?bi de bu aletle pişman olur muyum?yani bu da olur mu be dedirtecek hatalar vs var mı?
ben yukardaki cihazı amerikadan getirtsem burda kullanmam mümkünmü unlocked yazıyor açıklamasında
pasaportsuz kayıt imkanı var mı iphoneda 3gslerde
okadar yazı okudumki yok versiyon yok jailbreak kafam karıştı?versiyon bilmem ne olursa kırılıyomuş falan hiç bir şey anlamadım.Bana yardımcı olcak bir arkadaş varmı amerikadan getirteceğim iphone 3gs in nasıl olması gerekir at&t mi unlocked mu versiyonu kaç olması gerekir?Acil beni aydınlatırmısınz lütfen
yurtdışı iphone 3gs almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan baz şeyler var.
1. Garantisi geçerlimi ? 1 yıl uluslararası garanti var diyorlar, bi sorun olduğundan ben götürüp iphone bayisine versem olur mu ? 2. JB yapınca garanti kapsamının dışına çıkıyor diyorlar ? 3. Trcell'den alınmış gibi en son güncel yazılım ile aleti kullanabilirmiyim.? 4. İleride herhangi bir sorun yaşarmıyım.
yurtdışı iphone 3gs almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan baz şeyler var.
1. Garantisi geçerlimi ? 1 yıl uluslararası garanti var diyorlar, bi sorun olduğundan ben götürüp iphone bayisine versem olur mu ? 2. JB yapınca garanti kapsamının dışına çıkıyor diyorlar ? 3. Trcell'den alınmış gibi en son güncel yazılım ile aleti kullanabilirmiyim.? 4. İleride herhangi bir sorun yaşarmıyım.
1- geçersiz. 2- bana göre garanti kapsamına çıkmaz. 3- evet ama jb yapmanız gerekir. sim kilitli ise unlock yapılmasıda gerekir. 4- herhangi bir elektronik cihazlar gibi buda muallak bi konu.
İphone 2G kullanıyorum bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim
1-Ahize sesi çok az geliyo kalabalık ortamlarda karşı tarafı anlayamıyorum bir çüzümü var mı ? 2-Cycorder ile çektiğim videoları pcye nasıl aktarabilirim?
İphone 2G kullanıyorum bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim
1-Ahize sesi çok az geliyo kalabalık ortamlarda karşı tarafı anlayamıyorum bir çüzümü var mı ? 2-Cycorder ile çektiğim videoları pcye nasıl aktarabilirim?
Bu soruna kesin cevap şu : eğer sana kargoyla yollanacaksa telefon sağa sola takılmasını istemiyorsan üzerine doğum günün kutlu olsun vs. gibi hediye olduğunu belirtecek seyler yazdır değerini düşük gösterip gönderirse tamamdir hiç bir sorun olmaz bana çok geldi hediye takılan olmadi.
mrb Arkadaşlar; bende 2.2.1 jb li iphone vardı itunes görmedi ve dfu modda ben bunu update edeyim dedim olmadı tabiki update. ve tel açılmıyo yani kullanılmıyo. şimdi framewire dosyaları yüklesemde yani benim tele uygun yada 3.1.2 falan yinede shit+restore dedikten sonra restore olmuyo ve şu hatayı veriyo;
" iphone could not be restored an unknown error occurred 9 " nedir arkadaşlar?! Ayrıca itunesi falan kapatıp quickpwn ile bişeyler yapayım dedim dfu moda aldım tel.i itunes otomatik geldi ve quickpwn hata raporu verdi. ben nasıl tel.i eski haline getirebilirim bana yardım ederseniz sevinirim.... msn: ketaness@hotmail.com
Bu soruna kesin cevap şu : eğer sana kargoyla yollanacaksa telefon sağa sola takılmasını istemiyorsan üzerine doğum günün kutlu olsun vs. gibi hediye olduğunu belirtecek seyler yazdır değerini düşük gösterip gönderirse tamamdir hiç bir sorun olmaz bana çok geldi hediye takılan olmadi.
BKZ: iyibey.com
arkadaşlar yeri değil belki ama konu açamıyorum 1 - 2 saat bakındım göremedim yeni iphone 3gs geldi yurt dışından kutusuyla öle bir kenarda duruyor pasaporttta kayıt gerekıyormus bırde taktım sım kartımı çalısmıyor unlock nasıl yaparım jailbreak telefon sıfır oldugu için cesaaret edemedim lütfen yardım sağğollun simdiden....