uçak modunda ben 3G de 8 saati görmüştüm ama başka hiçbişe yapmamıştım telefonda... onu denemek lazım... kesin bi veri olmadığı için tam cevap veremicem...
bu cevap benim için yeterli teşekkür ederim
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.İphone jailberakli bir iphone um var.quickvoice ses kayıt proğramıyla ses kaydı yaptım konser vs süper yapıyor ama gel görki bu kayıtlar iphonun içinde ben nasıl yapılan kayıtlarımı bilgisayara aktarıcam mutlka bir yolu vardır çünkü bir şekilde iphonun bir yerine kaydediliyor wav formatında bilen varsa en kolay yoldan yardımcı olursa minnettar kalırım
Arkadaşlar selam , 3G için konuşuyorum , photos'a girdiğimde ben sadece ''Camera Roll'' görüyorum , başka bir klasor album oluşturamazmıyım? beceremedim de?
Arkadaşlar selam , 3G için konuşuyorum , photos'a girdiğimde ben sadece ''Camera Roll'' görüyorum , başka bir klasor album oluşturamazmıyım? beceremedim de?
itunesten fotoğraf yükleyince otomatik olarak klasör oluşturuyor ama itunes haricinde o klasöre müdahale edemiyorsun...
Yani çektiğim fotoğraflar için farklı bir klasör oluşturamıyorum , hmm..biraz daha kurcaliim belki bi app falan bulurum.. Saoll...
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
Orjinalden alıntı: kaaaan
itunesten fotoğraf yükleyince otomatik olarak klasör oluşturuyor ama itunes haricinde o klasöre müdahale edemiyorsun...
Yani çektiğim fotoğraflar için farklı bir klasör oluşturamıyorum , hmm..biraz daha kurcaliim belki bi app falan bulurum.. Saoll...
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
quote:
Orjinalden alıntı: kaaaan
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.İphone jailberakli bir iphone um var.quickvoice ses kayıt proğramıyla ses kaydı yaptım konser vs süper yapıyor ama gel görki bu kayıtlar iphonun içinde ben nasıl yapılan kayıtlarımı bilgisayara aktarıcam mutlka bir yolu vardır çünkü bir şekilde iphonun bir yerine kaydediliyor wav formatında bilen varsa en kolay yoldan yardımcı olursa minnettar kalırım
Merhaba arkadaşlar......4 ay önce aldığım 3g ile ilgili bir sorun yaşıyorum... Kısaca anlatayım......Garantili n95 8gb ımı verip 200 lira daha verip sıfır ayarında az kullanılmış bir 3g aldım...Aletin garantili ve turkcell den alındığı söylenmişti yani sorun yaşamayacaktım.....Fakat üstünde cydia vs yüklü idi bende ilk etapta teli orjinal hale döndürmek istedim ve yaptım son sürümü falan yükledim artık jailbreaksız officialbi 3g sahibi idim...sorunum yoktu...1 ay önce kadar kayıtsız kullanıcı durumuna düştüm....telefon kullanımdışı....şimdi turkcell den alınan bazı makineler bile sorun yaşayabiliyormuş bu konuda fakat benim makinenin turkcellden alınmamış olduğuna inanıyorum....Bunu öğrenmenin yolu varmıdır???
Esas sorum , 3 ay önce kadar itunes ile son sürümü yüklemiştim hangi sürüm olduğunu bilmiyorum (şu an askerdeyim)...Bu makineyi nasıl hayata döndürmeliyim?Jailbreak olayı için cydia vs için problem yaşarmıyım?Yada tavsiyeniz öneriniz varmıdır??
1. sorum cahıllıgıme bagıslayın menu su turkcemı 2. sorum ses kalıtesı nasıl ? 3. sorumda iphone kamera kalitesi nası . bana iphone nizle çekılmıs olan bı fotograf buraya koyarsanız sevınırım
1.Evet dil seçeneklerinde Türkçe var. 2.Ses kalitesi kulaklıkla süper , dış ses hoporlorlerde orta sewiyede idare eder , yüksek seste patlama yapıyor. 3.Kamerasıyla sadece resim çekiliyor biliyorsundur , 2MP kameraların çoğuna göre iyi ve kaliteli ama dediğim gibi 2Mp 'ler içinde iyi...titremeyi önleyen bazı applicationlar da var,ücretli olanlar için resim kalitesini arttıranlar illaki vardır.İdare ediyormu şahsen benim için yeterli zaten özel günlerde fotoğraf makinemi kullanıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Fletch
iphone almayı dusunuyorum .
1. sorum cahıllıgıme bagıslayın menu su turkcemı 2. sorum ses kalıtesı nasıl ? 3. sorumda iphone kamera kalitesi nası . bana iphone nizle çekılmıs olan bı fotograf buraya koyarsanız sevınırım
1.Evet dil seçeneklerinde Türkçe var. 2.Ses kalitesi kulaklıkla süper , dış ses hoporlorlerde orta sewiyede idare eder , yüksek seste patlama yapıyor. 3.Kamerasıyla sadece resim çekiliyor biliyorsundur , 2MP kameraların çoğuna göre iyi ve kaliteli ama dediğim gibi 2Mp 'ler içinde iyi...titremeyi önleyen bazı applicationlar da var,ücretli olanlar için resim kalitesini arttıranlar illaki vardır.İdare ediyormu şahsen benim için yeterli zaten özel günlerde fotoğraf makinemi kullanıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Fletch
iphone almayı dusunuyorum .
arkadaşlar benim iphone 3g telefonum var amerikadan geldi ve turbo sim kart kulanıyorum jailbreak yapabilrimiyim bir çok arkadaş turbosim kartı olanlar yapamaz diyor cevap verirseniz teşekür ederim
arkadaslar mrb ben 1.nesil iphonedan 3g ye terfi ettim de telefonu hep sag elimle kullanirim tuslari kitlerken telefonun solundan bir gicirti geliyo bu normalmidir? eski iphoneun arkasi metal oldugu icin hic boyle bisey olmamisti bu plastik oldugu icin normaldir diyolar ama bilmiyorum
arkadaslar mrb ben 1.nesil iphonedan 3g ye terfi ettim de telefonu hep sag elimle kullanirim tuslari kitlerken telefonun solundan bir gicirti geliyo bu normalmidir? eski iphoneun arkasi metal oldugu icin hic boyle bisey olmamisti bu plastik oldugu icin normaldir diyolar ama bilmiyorum
Telsimin kampanyası ile 3G iphone almış bir arkadaşım. Ben de turkcell kullanıcıyım. Haliyle iphone u açamıyorum. Müşteri hizmetlerini arasa sim kilidini kaldırmak için hangi bilgileri isterler? Versiyonunu bilmem gerek ama nasıl anlayacağım. Güncellemelerde sorun yaşanabiliyor sanırım. arkasında "model no:A1241 FCC ID:BCGA1241 IC ID 579C-A1241" yazıyor. etkinleştirme kısmını anlamış değilim. bilgisayarıma itunes programını yükledim.
bana yol gösterirseniz çok sevnirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 21 Mart 2009; 14:55:46 >
Merhaba arkadaşlar......4 ay önce aldığım 3g ile ilgili bir sorun yaşıyorum... Kısaca anlatayım......Garantili n95 8gb ımı verip 200 lira daha verip sıfır ayarında az kullanılmış bir 3g aldım...Aletin garantili ve turkcell den alındığı söylenmişti yani sorun yaşamayacaktım.....Fakat üstünde cydia vs yüklü idi bende ilk etapta teli orjinal hale döndürmek istedim ve yaptım son sürümü falan yükledim artık jailbreaksız officialbi 3g sahibi idim...sorunum yoktu...1 ay önce kadar kayıtsız kullanıcı durumuna düştüm....telefon kullanımdışı....şimdi turkcell den alınan bazı makineler bile sorun yaşayabiliyormuş bu konuda fakat benim makinenin turkcellden alınmamış olduğuna inanıyorum....Bunu öğrenmenin yolu varmıdır???
Esas sorum , 3 ay önce kadar itunes ile son sürümü yüklemiştim hangi sürüm olduğunu bilmiyorum (şu an askerdeyim)...Bu makineyi nasıl hayata döndürmeliyim?Jailbreak olayı için cydia vs için problem yaşarmıyım?Yada tavsiyeniz öneriniz varmıdır??
Teşekkürler...
Şuan iphone larda 2.2.1 versiyon yüklenmiş yurt dışı cihazlar direk sim kilide düşüyor. Sim kartı taktığınızda şebeke gelmiyor. Biz bu sorunu çözdük. İlgili konuyu iphone>diğer bölümünde bulabilirsiniz.
Bu sorunu Türkiye cihazı olmayan bütün iphone larda yaşanıyor.2.2.1 e update ettiğiniz an kilitleniyor.
gülşen
Sim kilidini açmazlar. Çünkü vodafone cihazı sadece vodafone kilitliyor. Ağzınız laf yapmıyor veya tanıdığınız yok ise o kilidi yasal olarak kaldıramıyorsunuz. İllegal yollarda mevcut tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 21 Mart 2009; 17:28:52 >
Telsimin kampanyası ile 3G iphone almış bir arkadaşım. Ben de turkcell kullanıcıyım. Haliyle iphone u açamıyorum. Müşteri hizmetlerini arasa sim kilidini kaldırmak için hangi bilgileri isterler? Versiyonunu bilmem gerek ama nasıl anlayacağım. Güncellemelerde sorun yaşanabiliyor sanırım. arkasında "model no:A1241 FCC ID:BCGA1241 IC ID 579C-A1241" yazıyor. etkinleştirme kısmını anlamış değilim. bilgisayarıma itunes programını yükledim.
bana yol gösterirseniz çok sevnirim.
Sadece iphone'nun imei'sini bilmen yeterlii..ara vodefone müşteri hizmetlerini imeini verr..anında sim kilidini kaldırıyolarr..sen sadece iphone u bilgisayara baglayıp itunes ile ufak bi active etme işlemi yapıyon o kadar..i tunes browser'da "conguralations your iphone is unlock" yazdımı tamadırr işlemm.
Arkadaslar Rusyada bir firmada calisiyorum.1 Nisanda turkiyeye donuyorum.Ofisdeki bilgisayarimdan yapiyordum tum kontrollerı yani itunes kurulu bilgisayar ofisde. itunesde ayar aktarma diye birsey varmi? Ayarlarimi nasil aktaracagim notebookuma?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy23 -- 29 Mart 2009; 13:48:56 >
Arkadaşlar iphone 3g im var kendini uyku moduna aldığında tam kapanırken ekranın ortasında yatay bi çizgi çıkıyor ve uyku moduna geçiyor acaba bu bir sorunmudur? ve sizlerde de aynısı oluyormu? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar iphone 3g im var kendini uyku moduna aldığında tam kapanırken ekranın ortasında yatay bi çizgi çıkıyor ve uyku moduna geçiyor acaba bu bir sorunmudur? ve sizlerde de aynısı oluyormu? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hocam benimkinde olmuyor...!
Benimde sorunum var arkadaşlar iphone sim kart altına takılan iletken ile alakalı umarım bir fikri olan vardır .bu konu ile ilgili aylardır problem yaşıyorum. iletken sim kartın altına takılı olmasına rağmen hat kopuyor ya da hiç çekmiyor bununla alakalı bir program yükletmiştim bir süre kadar iletkensiz kullanabildim ama o programda sorun çıkardı yeniden aldığım bayiye götürdüm ve iletkenle kullanmalısın yoksa yeniden aynı sorun çıkar dediler.iletken ile aylardır sorun yaşıyordum zaten önerisi olan var mı ne yapabilrim?
Merhaba arkadaşlar, Ben birkaç güdür iphone 3g 8gb kullanıyorum. 2. el aldım(yurt dışından pasaporta kayıtlı sanırım). 2.2.1 (5H11) versiyon yüklü. Modem Firmware 02.30.03 Turkcell hattımla kullanıyorum(kart yuvasını açtım baktım Turbo sim gibi bişey görmedim). Bayağı bir acemiyim bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. Hat sorunsuz çalışıyor. Sorularım şunlar,
1) jb yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?
2) e-mail hesabımı oluşturdum maillerimi alıp gönderiyorum ama alırken sadece başlıkları al diye bir seçenek bulamadım. Satır sayısını belirliyoruz galiba. Ama ek varsa mailde, indir dediğimde daha sonra pc den maillerime baktığımda ekin olmadığını görüyorum. iphone den eki indirsemde sunucuda kalması için , yani akşam pc den aynı mailialdığımda ekide görebilmek için ne tür bir ayar yapmam gerekiyor?
3) bosspref diye bir programla edge bağlantısı kontrol altına alınıyormuş. Bu programı tele nasıl atarım. dediğim gibi jb yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Anlayamıyorumda. Jb yoksada bu programı atabilirmiyim?
4) yotube de wlan bağlıyken izlediğim videoları gün içerisinde wlan yokken tekrar izlemek istersem tekrar edge kullanarak yükleme mi yapıyor ? yani bellekde saklamak gibi bir durumu varmı?
5) Yukarıda version bilgilerini verdim. Okuduğum kadarıyla 2.2.1 yurt dışı kullanan arkadaşlarda şebeke yokmuş bende neden var sorunsuz?
merhaba ben de tcell i phone 3g aldım 8 gb ( update 2.2.1 ) ama haftaya bangladeshe taşıncam ve ordaki hatlardan birini kullanıcam... telefonda taktığım gibi kullanabilir miyim yoksa yapmam gereken bir işlem vs mi var? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaslar elimde 16 gb 2g ıphone vardır surumu de 1.1.4 dur kendim zamanında jaılbreakını falan herseyını yaptım ama sımdı versiyonunu yukseltmek ıstıyorum ve forumda aradım bulamadım yukseltebılecegım en yuksek versıyon kactır ve bıldıgınız bır lınk varsa cok yararlı olur
selamlar. iphone da mp3 lerime artwork ekleyemedim bir türlü. Şunları yapıyorum ancak olmuyor aynı albüm adına sahip olan parçaları itunesdaki iphone içinden seçiyorum,sağ tıklıyorum,get info diyorum ve albüm kapağını artwork yazan yere ekliyorum. Ancak iphone dan baktığımda halen gözükmüyor. Dosyanın çözünürlüğü ile ilgili olabileceğini 200 x 200 olması gerektiğini okudum, Fotoğrafların çözünürlüğünü nasıl artwok e uygun hale (200 x 200) getirebilirim??
arkadaşlar bu iphone cekim gücü iyimi değil yoksa benim telde sorun binalarda kapalı alanlarda tel görüşmesi yapamıyorum telefonum ksiliyor acaba sorun nedir ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji_61 -- 24 Nisan 2009; 20:05:18 >
burdan konu sahibine sesleniyorum... ana mesajı bi güncelleyebilirmiyiz acaba... yeni versiyonla başka yenilikler de geldi... yeni iphone alanlara yardımcı olmak açısından güncellesek fena olmazdı... kendim için demiyorum yanlış anlaşılmasın... az önce bi arkadaşı ana mesaja yönlendirdim...
selam iphona almayı düşünüyorum.fakat amerikadan gelmiş bir ürün..satıcıya sordum üzerinde 2.0 sürümü yüklü imiş..forum sitelerinde gezdim fkat bahsedilen sürümler hep 2.0 dan farklı 2.1.... v.s. gibi.. gelen ürünü avea hatımda çalıştırabilr miyim?çalışmazsa nasıl bir yol izliyecegim.. forumda hersey o kadar karısmış ki bazı tabirleri bile anlamakta güçlük çekiyorum.. ayrıca bu sürümü kırdık diyelim.sürüm yükselttigimde tekrar unlock işlemi yapmam lazım mı yoksa bir defa yapıp bundan sonra avea hattımla sorunsuz kullanabilir miyim?
jailbrack dediginiz sanırım unlocktan farklı bir uygulama..unlock işleminden sonra jailbreak te yapmak lazım mı?
sorularım bazı arkadaslara saçma ve basit gelebilir ama özellikle unlock konusnnda bilgi almak istiyorum:... saygılarr
slm arkadaşlar dün elime vodafone iphone geldi benim turkcell hattım var ancak çalışmıyor turkcell hattımda çalıştırmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim devamlı bilgisayar başında olmadığımdan pm atarsanız çok sevinirim teşkkürler
pazartesi veya salı iphone alacagım ancak bir sorum var... iphone'un ekranı hassas mıdır? yani çizilmelere karşı nasıl? ekran koruyucu film almak gerekir mi? ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz???
pazartesi veya salı iphone alacagım ancak bir sorum var... iphone'un ekranı hassas mıdır? yani çizilmelere karşı nasıl? ekran koruyucu film almak gerekir mi? ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz???
Ekranı kolay çizilmiyor da arkası kolay çiziliyor. Parana kıyıp iyi bir kılıf alırsan içinden ekran koruyucu da çıkıyor. Çok da umrumda değil ekranı korusun yeter dersen dünya para vermene gerek yok gittigidiyor da 2 liraya satılan ekran koruyucular da gayet yeterlidir.
Bazı arkadaşların teslim aldıkları araba veya ürünlerle ilgili problemleri oluyor.
Tüketici haklarınızı bilmenizi istiyorum. Bu sebeple forumun her yerine aynı şeyi eklemektense bir sayfa hazırladım. Tüketici haklarını kısaca yazdım. İnşallah ihtiyacınız olmaz. Okumak isterseniz linki aşağıya ekledim.