Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: efe90_7
1 kayıtlı üye, 0 misafir
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_Calderon_

12 Mart 2009, 18:09:29  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

karantina bide bana cevap yazarmısın

uçak modunda ben 3G de 8 saati görmüştüm ama başka hiçbişe yapmamıştım telefonda... onu denemek lazım... kesin bi veri olmadığı için tam cevap veremicem...

bu cevap benim için yeterli teşekkür ederim

steve nash-amare stoudemire-jason richardson-leandro barbosa-grant hill

karantina61

12 Mart 2009, 18:12:09  

quote:

quote:

quote:

karantina bide bana cevap yazarmısın

uçak modunda ben 3G de 8 saati görmüştüm ama başka hiçbişe yapmamıştım telefonda... onu denemek lazım... kesin bi veri olmadığı için tam cevap veremicem...

bu cevap benim için yeterli teşekkür ederim

rica ederim...

DH İPHONE SAHİPLERİ BURAYA

LİNK: http://forum.donanimhaber.com/m_32795083/mpage_1/key_//tm.htm#32795083
neyler

12 Mart 2009, 20:36:13  

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.İphone jailberakli bir iphone um var.quickvoice ses kayıt proğramıyla ses kaydı yaptım konser vs süper yapıyor ama gel görki bu kayıtlar iphonun içinde ben nasıl yapılan kayıtlarımı bilgisayara aktarıcam mutlka bir yolu vardır çünkü bir şekilde iphonun bir yerine kaydediliyor wav formatında bilen varsa en kolay yoldan yardımcı olursa minnettar kalırım

acil acil acil

kaaaan

12 Mart 2009, 23:50:39  

Arkadaşlar selam , 3G için konuşuyorum , photos'a girdiğimde ben sadece ''Camera Roll'' görüyorum , başka bir klasor album oluşturamazmıyım? beceremedim de?

karantina61

12 Mart 2009, 23:54:44  

quote:

Orjinalden alıntı: kaaaan

Arkadaşlar selam , 3G için konuşuyorum , photos'a girdiğimde ben sadece ''Camera Roll'' görüyorum , başka bir klasor album oluşturamazmıyım? beceremedim de?

itunesten fotoğraf yükleyince otomatik olarak klasör oluşturuyor ama itunes haricinde o klasöre müdahale edemiyorsun...

kaaaan

13 Mart 2009, 12:05:20  

Yani çektiğim fotoğraflar için farklı bir klasör oluşturamıyorum , hmm..biraz daha kurcaliim belki bi app falan bulurum..
Saoll...
quote:

quote:

itunesten fotoğraf yükleyince otomatik olarak klasör oluşturuyor ama itunes haricinde o klasöre müdahale edemiyorsun...

karantina61

13 Mart 2009, 12:07:50  

yok maalesef...

yok maalesef...

quote:

Yani çektiğim fotoğraflar için farklı bir klasör oluşturamıyorum , hmm..biraz daha kurcaliim belki bi app falan bulurum..
Saoll...
quote:

quote:

neyler

13 Mart 2009, 12:09:17  

arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.İphone jailberakli bir iphone um var.quickvoice ses kayıt proğramıyla ses kaydı yaptım konser vs süper yapıyor ama gel görki bu kayıtlar iphonun içinde ben nasıl yapılan kayıtlarımı bilgisayara aktarıcam mutlka bir yolu vardır çünkü bir şekilde iphonun bir yerine kaydediliyor wav formatında bilen varsa en kolay yoldan yardımcı olursa minnettar kalırım

acil acil acil

Tahsilli

14 Mart 2009, 1:06:47  

Arkadaşlar installerden iki oyun yükledim ve silmek istiyorum.Üzerine basılı tuttuğumda çarpı işareti çıkmıyor.
Yani silemiyorum.Yardım pls

Sıradan biriyim...
şeytanın avukatı

15 Mart 2009, 9:24:32  

teşekkürler

oz
cancanax

15 Mart 2009, 9:57:02  

Merhaba arkadaşlar......4 ay önce aldığım 3g ile ilgili bir sorun yaşıyorum...
Kısaca anlatayım......Garantili n95 8gb ımı verip 200 lira daha verip sıfır ayarında az kullanılmış bir 3g aldım...Aletin garantili ve turkcell den alındığı söylenmişti yani sorun yaşamayacaktım.....Fakat üstünde cydia vs yüklü idi bende ilk etapta teli orjinal hale döndürmek istedim ve yaptım son sürümü falan yükledim artık jailbreaksız officialbi 3g sahibi idim...sorunum yoktu...1 ay önce kadar kayıtsız kullanıcı durumuna düştüm....telefon kullanımdışı....şimdi turkcell den alınan bazı makineler bile sorun yaşayabiliyormuş bu konuda fakat benim makinenin turkcellden alınmamış olduğuna inanıyorum....Bunu öğrenmenin yolu varmıdır???

Esas sorum , 3 ay önce kadar itunes ile son sürümü yüklemiştim hangi sürüm olduğunu bilmiyorum (şu an askerdeyim)...Bu makineyi nasıl hayata döndürmeliyim?Jailbreak olayı için cydia vs için problem yaşarmıyım?Yada tavsiyeniz öneriniz varmıdır??

Teşekkürler...

PSN : canbazri
neyler

16 Mart 2009, 12:35:29  

acil acil acil

şeytanın avukatı

16 Mart 2009, 9:54:19  

keşke yardımcı olabilseydim yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şeytanın avukatı -- 16 Mart 2009; 9:49:05 >

oz
Fletch

16 Mart 2009, 13:23:31  

iphone almayı dusunuyorum .

1. sorum cahıllıgıme bagıslayın menu su turkcemı
2. sorum ses kalıtesı nasıl ?
3. sorumda iphone kamera kalitesi nası . bana iphone nizle çekılmıs olan bı fotograf buraya koyarsanız sevınırım

saygılar

kaaaan

16 Mart 2009, 15:55:04  

1.Evet dil seçeneklerinde Türkçe var.
2.Ses kalitesi kulaklıkla süper , dış ses hoporlorlerde orta sewiyede idare eder , yüksek seste patlama yapıyor.
3.Kamerasıyla sadece resim çekiliyor biliyorsundur , 2MP kameraların çoğuna göre iyi ve kaliteli ama dediğim gibi 2Mp 'ler içinde iyi...titremeyi önleyen bazı applicationlar da var,ücretli olanlar için resim kalitesini arttıranlar illaki vardır.İdare ediyormu şahsen benim için yeterli zaten özel günlerde fotoğraf makinemi kullanıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

3. sorumda iphone kamera kalitesi nası . bana iphone nizle çekılmıs olan bı fotograf buraya koyarsanız sevınırım

saygılar

şeytanın avukatı

16 Mart 2009, 18:38:42  

quote:

1.Evet dil seçeneklerinde Türkçe var.
2.Ses kalitesi kulaklıkla süper , dış ses hoporlorlerde orta sewiyede idare eder , yüksek seste patlama yapıyor.
3.Kamerasıyla sadece resim çekiliyor biliyorsundur , 2MP kameraların çoğuna göre iyi ve kaliteli ama dediğim gibi 2Mp 'ler içinde iyi...titremeyi önleyen bazı applicationlar da var,ücretli olanlar için resim kalitesini arttıranlar illaki vardır.İdare ediyormu şahsen benim için yeterli zaten özel günlerde fotoğraf makinemi kullanıyorum...

quote:

saygılar

kamerası o kadar iyi değil 2 mp yetersiz bence

oz
fiko1973

16 Mart 2009, 23:27:14  

arkadaşlar benim iphone 3g telefonum var amerikadan geldi ve turbo sim kart kulanıyorum jailbreak yapabilrimiyim bir çok arkadaş turbosim kartı olanlar yapamaz diyor cevap verirseniz teşekür ederim

oytunn

17 Mart 2009, 22:14:04  

arkadaslar mrb
ben 1.nesil iphonedan 3g ye terfi ettim de
telefonu hep sag elimle kullanirim tuslari kitlerken telefonun solundan bir gicirti geliyo bu normalmidir?
eski iphoneun arkasi metal oldugu icin hic boyle bisey olmamisti
bu plastik oldugu icin normaldir diyolar ama bilmiyorum

[DH] VOLVO for LIFE

VOLVO S40 1.6D DYNAMIC 2009 TITANYUM GRI
şeytanın avukatı

18 Mart 2009, 17:49:48  

quote:

Orjinalden alıntı: oytunn

arkadaslar mrb
ben 1.nesil iphonedan 3g ye terfi ettim de
telefonu hep sag elimle kullanirim tuslari kitlerken telefonun solundan bir gicirti geliyo bu normalmidir?
eski iphoneun arkasi metal oldugu icin hic boyle bisey olmamisti
bu plastik oldugu icin normaldir diyolar ama bilmiyorum

bencede normaldir çünkü plastik

oz
Ugur31

18 Mart 2009, 21:53:54  

Merhaba,
Boss Prefs benim WiFi bağlantımı ve mail hesaplarımı açıp kapamaz oldu. Silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Sorun ne olabilir acaba ?

Fletch

19 Mart 2009, 18:26:08  

arkadaslar bunun tu$ larını kullanmakda sıkıntı cekmıyormusunuz mesaj yazarken flan ?

sanırım sureklı parmaklarımızı kullanıyoruz dımı herhangı bı cubugu flan yok bu telefonun

şeytanın avukatı

19 Mart 2009, 19:17:03  

quote:

arkadaslar bunun tu$ larını kullanmakda sıkıntı cekmıyormusunuz mesaj yazarken flan ?

sanırım sureklı parmaklarımızı kullanıyoruz dımı herhangı bı cubugu flan yok bu telefonun

parmaklarla kullanılıyor devamlı, tabi çubuk gibi ayrı bir aksesuar satılırmı orasını bilemem ki öyle bir aksesuar olsa şimdiye kadar bilinirdi

oz
Ugur31

20 Mart 2009, 19:47:21  

Merhaba,
Boss Prefs benim WiFi bağlantımı ve mail hesaplarımı açıp kapamaz oldu. Silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Sorun ne olabilir acaba ?

gülşenn

21 Mart 2009, 14:42:16  

Telsimin kampanyası ile 3G iphone almış bir arkadaşım.
Ben de turkcell kullanıcıyım. Haliyle iphone u açamıyorum. Müşteri hizmetlerini arasa sim kilidini kaldırmak için hangi bilgileri isterler?
Versiyonunu bilmem gerek ama nasıl anlayacağım. Güncellemelerde sorun yaşanabiliyor sanırım. arkasında "model no:A1241 FCC ID:BCGA1241 IC ID 579C-A1241" yazıyor.
etkinleştirme kısmını anlamış değilim. bilgisayarıma itunes programını yükledim.

bana yol gösterirseniz çok sevnirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 21 Mart 2009; 14:55:46 >

Piêr Dé Sans

Sisteme Gözat

21 Mart 2009, 17:32:09  

quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Merhaba arkadaşlar......4 ay önce aldığım 3g ile ilgili bir sorun yaşıyorum...
Kısaca anlatayım......Garantili n95 8gb ımı verip 200 lira daha verip sıfır ayarında az kullanılmış bir 3g aldım...Aletin garantili ve turkcell den alındığı söylenmişti yani sorun yaşamayacaktım.....Fakat üstünde cydia vs yüklü idi bende ilk etapta teli orjinal hale döndürmek istedim ve yaptım son sürümü falan yükledim artık jailbreaksız officialbi 3g sahibi idim...sorunum yoktu...1 ay önce kadar kayıtsız kullanıcı durumuna düştüm....telefon kullanımdışı....şimdi turkcell den alınan bazı makineler bile sorun yaşayabiliyormuş bu konuda fakat benim makinenin turkcellden alınmamış olduğuna inanıyorum....Bunu öğrenmenin yolu varmıdır???

Esas sorum , 3 ay önce kadar itunes ile son sürümü yüklemiştim hangi sürüm olduğunu bilmiyorum (şu an askerdeyim)...Bu makineyi nasıl hayata döndürmeliyim?Jailbreak olayı için cydia vs için problem yaşarmıyım?Yada tavsiyeniz öneriniz varmıdır??

Teşekkürler...

Şuan iphone larda 2.2.1 versiyon yüklenmiş yurt dışı cihazlar direk sim kilide düşüyor. Sim kartı taktığınızda şebeke gelmiyor. Biz bu sorunu çözdük. İlgili konuyu iphone>diğer bölümünde bulabilirsiniz.

Bu sorunu Türkiye cihazı olmayan bütün iphone larda yaşanıyor.2.2.1 e update ettiğiniz an kilitleniyor.

gülşen

Sim kilidini açmazlar. Çünkü vodafone cihazı sadece vodafone kilitliyor. Ağzınız laf yapmıyor veya tanıdığınız yok ise o kilidi yasal olarak kaldıramıyorsunuz. İllegal yollarda mevcut tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 21 Mart 2009; 17:28:52 >
tyu

22 Mart 2009, 16:11:06  

quote:

Orjinalden alıntı: gülşenn

Telsimin kampanyası ile 3G iphone almış bir arkadaşım.
Ben de turkcell kullanıcıyım. Haliyle iphone u açamıyorum. Müşteri hizmetlerini arasa sim kilidini kaldırmak için hangi bilgileri isterler?
Versiyonunu bilmem gerek ama nasıl anlayacağım. Güncellemelerde sorun yaşanabiliyor sanırım. arkasında "model no:A1241 FCC ID:BCGA1241 IC ID 579C-A1241" yazıyor.
etkinleştirme kısmını anlamış değilim. bilgisayarıma itunes programını yükledim.

bana yol gösterirseniz çok sevnirim.

Sadece iphone'nun imei'sini bilmen yeterlii..ara vodefone müşteri hizmetlerini imeini verr..anında sim kilidini kaldırıyolarr..sen sadece iphone u bilgisayara baglayıp itunes ile ufak bi active etme işlemi yapıyon o kadar..i tunes browser'da "conguralations your iphone is unlock" yazdımı tamadırr işlemm.

sieger

22 Mart 2009, 16:37:10  

benim de bir sorum var, wireless olmadan bilgisayarın internetini iphone ile kullanabilir miym? yani kablosu ile bağlayarak? ve nasıl?

Windows 7 Ulti x64
Dual Geforce 9600GT SLI
Asus Striker II Formula
Quad 2 Core 6600 @ 3GHz
4GB Mushkin DDR2
Raid 0 with Western Digital Raptor
karantina61

25 Mart 2009, 18:24:55  

quote:

Orjinalden alıntı: şeytanın avukatı

quote:

parmaklarla kullanılıyor devamlı, tabi çubuk gibi ayrı bir aksesuar satılırmı orasını bilemem ki öyle bir aksesuar olsa şimdiye kadar bilinirdi

iphone insan vücuduna duyarlı olduğu için en iyi kullanım şekli parmak şimdilik..

black_clown

27 Mart 2009, 17:51:46  

bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Orijinal boyut için tıklatın

cancanax

27 Mart 2009, 21:20:40  

Arkadaşlar....,Hocalar......İphonum kayıtdışı oldu......üstüne üstlük 2.2 yüklü.......Varmıdır çare.....Çok acil lütfen......

PSN : canbazri
rds

Sisteme Gözat

28 Mart 2009, 11:17:32  

quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Arkadaşlar....,Hocalar......İphonum kayıtdışı oldu......üstüne üstlük 2.2 yüklü.......Varmıdır çare.....Çok acil lütfen......

Çare yok, çöpe at. Yada bana gönder bakayım.

ayteck

28 Mart 2009, 22:35:29  

Arkadaşlar applications.us muydu neydi bi site vardı hazır iphone uygulamaları vardı aratıp indirebiliyordunuz neydi o site?

imza mimza yok
efendy23

29 Mart 2009, 13:58:37  

Arkadaslar Rusyada bir firmada calisiyorum.1 Nisanda turkiyeye donuyorum.Ofisdeki bilgisayarimdan yapiyordum tum kontrollerı yani itunes kurulu bilgisayar ofisde. itunesde ayar aktarma diye birsey varmi? Ayarlarimi nasil aktaracagim notebookuma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy23 -- 29 Mart 2009; 13:48:56 >

Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
ussaefor

30 Mart 2009, 24:49:55  

Arkadaşlar iphone 3g im var kendini uyku moduna aldığında tam kapanırken ekranın ortasında yatay bi çizgi çıkıyor ve uyku moduna geçiyor acaba bu bir sorunmudur? ve sizlerde de aynısı oluyormu? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

PS3 40 GB PAL, SAMSUNG LE-40B530 1080p.
PSN ID: USSAEFOR
OYNADIKLARIM :GTA4, ASSASSİN'S, TOMBRAİDER, PRİNCE, GT5, DARK SECTOR, CONDEMNED 2, MGS4, FİFA&NBA&PES, MTRSTRM.
efendy23

30 Mart 2009, 13:05:39  

quote:

Orjinalden alıntı: ussaefor

Arkadaşlar iphone 3g im var kendini uyku moduna aldığında tam kapanırken ekranın ortasında yatay bi çizgi çıkıyor ve uyku moduna geçiyor acaba bu bir sorunmudur? ve sizlerde de aynısı oluyormu? Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hocam benimkinde olmuyor...!

Знаешь ли ты любовь рыб, они не могут дотронуться до др друга, а всегда чуствуют любовь в своих сердцах. И я щас не могу дотронуться до тебя, потому что ты всегда в сердце моём.
ussaefor

30 Mart 2009, 13:09:16  

Cidden ..yaa aydınlıkta belli oluyor dikkatli bakınca bozukmu ekranı ? :(

PS3 40 GB PAL, SAMSUNG LE-40B530 1080p.
PSN ID: USSAEFOR
OYNADIKLARIM :GTA4, ASSASSİN'S, TOMBRAİDER, PRİNCE, GT5, DARK SECTOR, CONDEMNED 2, MGS4, FİFA&NBA&PES, MTRSTRM.
gnl

3 Nisan 2009, 11:31:32  

Benimde sorunum var arkadaşlar iphone sim kart altına takılan iletken ile alakalı umarım bir fikri olan vardır .bu konu ile ilgili aylardır problem yaşıyorum.
iletken sim kartın altına takılı olmasına rağmen hat kopuyor ya da hiç çekmiyor bununla alakalı bir program yükletmiştim bir süre kadar iletkensiz kullanabildim ama o programda sorun çıkardı yeniden aldığım bayiye götürdüm ve iletkenle kullanmalısın yoksa yeniden aynı sorun çıkar dediler.iletken ile aylardır sorun yaşıyordum zaten önerisi olan var mı ne yapabilrim?

gnl
İphone 3G 16GB
yildirimzeylan

7 Nisan 2009, 23:06:57  

Merhaba arkadaşlar,
Ben birkaç güdür iphone 3g 8gb kullanıyorum. 2. el aldım(yurt dışından pasaporta kayıtlı sanırım). 2.2.1 (5H11) versiyon yüklü. Modem Firmware 02.30.03 Turkcell hattımla kullanıyorum(kart yuvasını açtım baktım Turbo sim gibi bişey görmedim). Bayağı bir acemiyim bir kaç konuda yardıma ihtiyacım var. Hat sorunsuz çalışıyor. Sorularım şunlar,

1) jb yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım?

2) e-mail hesabımı oluşturdum maillerimi alıp gönderiyorum ama alırken sadece başlıkları al diye bir seçenek bulamadım. Satır sayısını belirliyoruz galiba. Ama ek varsa mailde, indir dediğimde daha sonra pc den maillerime baktığımda ekin olmadığını görüyorum. iphone den eki indirsemde sunucuda kalması için , yani akşam pc den aynı mailialdığımda ekide görebilmek için ne tür bir ayar yapmam gerekiyor?

3) bosspref diye bir programla edge bağlantısı kontrol altına alınıyormuş. Bu programı tele nasıl atarım. dediğim gibi jb yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Anlayamıyorumda. Jb yoksada bu programı atabilirmiyim?

4) yotube de wlan bağlıyken izlediğim videoları gün içerisinde wlan yokken tekrar izlemek istersem tekrar edge kullanarak yükleme mi yapıyor ? yani bellekde saklamak gibi bir durumu varmı?

5) Yukarıda version bilgilerini verdim. Okuduğum kadarıyla 2.2.1 yurt dışı kullanan arkadaşlarda şebeke yokmuş bende neden var sorunsuz?

kenshin34

8 Nisan 2009, 15:36:45  

merhaba ben de tcell i phone 3g aldım 8 gb ( update 2.2.1 ) ama haftaya bangladeshe taşıncam ve ordaki hatlardan birini kullanıcam... telefonda taktığım gibi kullanabilir miyim yoksa yapmam gereken bir işlem vs mi var? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

spawn1984

8 Nisan 2009, 19:28:16  

darty'den aldıgım resmi iphone 3g'ye jailbreak yapıp çeşitli oyun ve programlar yuklemek istiyorum... bana yardımcı olabilecek bir dost var mı acaba ?

iphone bilgilerim : 2.0.2 (5c1) versiyon
modem firmware : 02.08.01

Samsung 46"B6000VW ||LG HT903TA|| Philips 220XW8FB || Sony Playstation 3 (40 GB - PAL)||PSP FAT||NINTENDO DS LITE ||XBOX || GAMECUBE RE4 EDITION
SOCOM || KILLZONE 2 COLLECTORS EDITION || RESIDENT EVIL 5 || BEOWULF || MOTORSTORM || MOTORSTORM PACIFIC RIFT || RESISTANCE
NINJA GAIDEN SIGMA ||PES 2009|| FALLOUT3 COLLECTORS EDITION ||CALL OF DUTY 4
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT|| BATTLEFIELD BAD COMPANY ||GTA4||
PSN : spawnTURK
spawn1984

9 Nisan 2009, 8:36:25  

neyse gerek kalmadı 2.1.1 jail break yaptım ;)

Samsung 46"B6000VW ||LG HT903TA|| Philips 220XW8FB || Sony Playstation 3 (40 GB - PAL)||PSP FAT||NINTENDO DS LITE ||XBOX || GAMECUBE RE4 EDITION
SOCOM || KILLZONE 2 COLLECTORS EDITION || RESIDENT EVIL 5 || BEOWULF || MOTORSTORM || MOTORSTORM PACIFIC RIFT || RESISTANCE
NINJA GAIDEN SIGMA ||PES 2009|| FALLOUT3 COLLECTORS EDITION ||CALL OF DUTY 4
SPLINTER CELL DOUBLE AGENT|| BATTLEFIELD BAD COMPANY ||GTA4||
PSN : spawnTURK
insomnia jim

9 Nisan 2009, 19:00:37  

merhaba arkadaslar elimde 16 gb 2g ıphone vardır surumu de 1.1.4 dur kendim zamanında jaılbreakını falan herseyını yaptım ama sımdı versiyonunu yukseltmek ıstıyorum ve forumda aradım bulamadım yukseltebılecegım en yuksek versıyon kactır ve bıldıgınız bır lınk varsa cok yararlı olur

all u need is rock n roll and postfordizm
the_CRIMINAL

12 Nisan 2009, 24:48:56  

arkadaşlar ekranda wı-fı veya internet kullanımında şöyle bir yazı var.

" thıs doesn t really do anythıng yet but it/did/get loaded off the server :p( avesome huh ?)

bu nedir ? yardım lütfen...

^^NO MERCY^^

seloo_79

15 Nisan 2009, 23:27:28  

iphone3g 2.2.1 versiyonda jailbreak yapılmıyormu yoksa benmi yapamıyorum? QuickPwn-225-2 kullanıyorum indirdiğim iPhone1,2_2.2_5G77_Restore dosyasını tanımıyor.

mystrious_man

17 Nisan 2009, 20:52:07  

selamlar bugün iphone 3g 8 gb aldım.
Türkçe kullanmak istiyorum ve jailbreak yapmıyacağım.
İtunes da uyarı olarak gelen son update yi yükliyim mi??

Saahin

19 Nisan 2009, 21:30:52  

yok tabi yani tüm gelen yeni güncelleştirmeler iphone'daki eksikler bulunarak işletimi düzeltmeye yöneliktir

Range Яover Sport HSE 3.6
Apple iPhone 3g 16 gb Black
Nokia N95 ~~ Sony PSP mi
mystrious_man

21 Nisan 2009, 14:37:32  

selamlar.
iphone da mp3 lerime artwork ekleyemedim bir türlü.
Şunları yapıyorum ancak olmuyor
aynı albüm adına sahip olan parçaları itunesdaki iphone içinden seçiyorum,sağ tıklıyorum,get info diyorum ve albüm kapağını artwork yazan yere ekliyorum.
Ancak iphone dan baktığımda halen gözükmüyor.
Dosyanın çözünürlüğü ile ilgili olabileceğini 200 x 200 olması gerektiğini okudum,
Fotoğrafların çözünürlüğünü nasıl artwok e uygun hale (200 x 200) getirebilirim??

teknoloji_61

24 Nisan 2009, 19:34:11  

arkadaşlar bu iphone cekim gücü iyimi değil yoksa benim telde sorun binalarda kapalı alanlarda tel görüşmesi yapamıyorum telefonum ksiliyor acaba sorun nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoloji_61 -- 24 Nisan 2009; 20:05:18 >

karantina61

27 Nisan 2009, 23:25:34  

burdan konu sahibine sesleniyorum... ana mesajı bi güncelleyebilirmiyiz acaba... yeni versiyonla başka yenilikler de geldi... yeni iphone alanlara yardımcı olmak açısından güncellesek fena olmazdı... kendim için demiyorum yanlış anlaşılmasın... az önce bi arkadaşı ana mesaja yönlendirdim...

coucan

28 Nisan 2009, 13:02:03  

selam iphona almayı düşünüyorum.fakat amerikadan gelmiş bir ürün..satıcıya sordum üzerinde 2.0 sürümü yüklü imiş..forum sitelerinde gezdim fkat bahsedilen sürümler hep 2.0 dan farklı 2.1.... v.s. gibi..
gelen ürünü avea hatımda çalıştırabilr miyim?çalışmazsa nasıl bir yol izliyecegim..
forumda hersey o kadar karısmış ki bazı tabirleri bile anlamakta güçlük çekiyorum..
ayrıca bu sürümü kırdık diyelim.sürüm yükselttigimde tekrar unlock işlemi yapmam lazım mı yoksa bir defa yapıp bundan sonra avea hattımla sorunsuz kullanabilir miyim?

jailbrack dediginiz sanırım unlocktan farklı bir uygulama..unlock işleminden sonra jailbreak te yapmak lazım mı?

sorularım bazı arkadaslara saçma ve basit gelebilir ama özellikle unlock konusnnda bilgi almak istiyorum:... saygılarr

pehliwan

3 Mayıs 2009, 20:57:53  

merhaba arkadaşlar ben telefon rehberimi yedeklemek istiorum bunu nasıl yapabilirim
teşekkürler...

YRN söz Bitane Atarım!
>İnaDIna EsKiŞEhiR SpOR=
>İnaDIna NEfEr!!=
fettuccine

5 Mayıs 2009, 17:56:53  

itünes kayıt yaptırdım aktıfleştırme maili geldı tıklıyorum..one moment plase yazıyor.. ama bır turlu ıtunes kayıt yaptıramıyorum...

Smokinli Şövalye

8 Mayıs 2009, 14:07:36  

Selamlar bir sorum var, iphonedaki müzikleri itunesa, bilgisayara bağlamadan silebiliyor muyuz ve bilgilerini öğrenebiliyor muyuz?

fettuccine

8 Mayıs 2009, 21:21:10  

malesef silemıyoruz itunes uzerinden klasorlerı sılebılıyoruz...yanı ıtunesolmadan iphone kullanmak cok zor...

Smokinli Şövalye

9 Mayıs 2009, 15:06:55  

peki müziklerin bilgilerini öğrenebiliyor muyuz?(kaç kpbs olduğunu, yılını, türünü gibi)

alprak

14 Mayıs 2009, 12:59:49  

slm arkadaşlar dün elime vodafone iphone geldi benim turkcell hattım var ancak çalışmıyor turkcell hattımda çalıştırmak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim devamlı bilgisayar başında olmadığımdan pm atarsanız çok sevinirim teşkkürler

Alma iphone nun ahini cikar cebinden deste deste
nino

14 Mayıs 2009, 21:51:47  

pazartesi veya salı iphone alacagım ancak bir sorum var... iphone'un ekranı hassas mıdır? yani çizilmelere karşı nasıl? ekran koruyucu film almak gerekir mi? ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz???

SAMSUNG R620 KULLANICILARI KULÜBÜ
Core2Duo P8700(2,53GHz) | 4GB DDR2 RAM | 500GB SATA HDD | Atheros AR5007EG Wireless Network Adapter ve Marvell Yukon Ethernet | ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran Kartı | 3/1 Kart okuyucu | 1.3MP Web Kamerası | 4 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı | 16" 16:9 Ekran | 6 Hücreli Lityum İyon pil |
Alden

15 Mayıs 2009, 24:58:00  

quote:

Orjinalden alıntı: nino

pazartesi veya salı iphone alacagım ancak bir sorum var... iphone'un ekranı hassas mıdır? yani çizilmelere karşı nasıl? ekran koruyucu film almak gerekir mi? ekran koruyucu olarak ne önerirsiniz???

Ekranı kolay çizilmiyor da arkası kolay çiziliyor. Parana kıyıp iyi bir kılıf alırsan içinden ekran koruyucu da çıkıyor.
Çok da umrumda değil ekranı korusun yeter dersen dünya para vermene gerek yok gittigidiyor da 2 liraya satılan ekran koruyucular da gayet yeterlidir.

Iphone 3G 16GB Black
fettuccine

15 Mayıs 2009, 21:38:24  

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

peki müziklerin bilgilerini öğrenebiliyor muyuz?(kaç kpbs olduğunu, yılını, türünü gibi)

evet mp3 ustune tıkla get ınfo bolumunde her sey yazıyor ve duzeltebılıyorsun

simteo

17 Mayıs 2009, 3:47:33  

Arkadaşlar hepinize selamlar...

Bazı arkadaşların teslim aldıkları araba veya ürünlerle ilgili problemleri oluyor.

Tüketici haklarınızı bilmenizi istiyorum. Bu sebeple forumun her yerine aynı şeyi eklemektense bir sayfa hazırladım. Tüketici haklarını kısaca yazdım.
İnşallah ihtiyacınız olmaz.
Okumak isterseniz linki aşağıya ekledim.

http://www.muratkoseoglu.com/tuketici.htm

Ford Fiesta [Titanium 5K 1.4 TDCi + LP + GP] Bordo Kırmızı
Honda SBR 125 Repsol
Kraft Bebek Arabası :)
Sayfa:   <<   < önceki  28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ATI HD 5870 Video İnceleme
ATI'ın DX11 desteği ile göz dolduran yeni nesil ekran kartı mercekaltında!
Online Alış Veriş Hakkında Her Şey
Internet sitelerinden alış verişyapmaktan korkuyor musunuz? Bu videomuzu izledikten sonra fikriniz değişebilir!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız