Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hakanyeniyapan, Dj_CooL
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. Sayfa: <<   < önceki  23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ferhatugur

4 Eylül 2008; 12:06:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Selam arkadaşlar izmitte oturuyorum iphone çılgınlığına kendimi bende kaptırmak istiyorum telefonu internette falan baya araştırdım ve gerçekten çok hoş birşeye benziyor ancak nerden alınır kaça alınır aldıktan sonra ne gibi problemlerle karşılaşırım açıkçası tam emin değilim,izmitte oturduğum için istanbuldaki doğu banka gibi gitme şansımda var eğer ordan al denirse,birde şu vodafone ve turkcell in kampanyaları var daha henüz belli olmadı ama bu aleti o şekilde almak dahamı mantıklı rahat ve orjinal bütün güncellemeleriyle kullanılabilirlik açısından??

Bana yardımcı olacak kimse yokmu acaba??

forumun ikinci el bölümünü araştırabilirsin,orda iyi fiyatlı iphone lar oluyo...olmazsa gittigidiyor dan sağlam kişilerden alabilirsin -aman dikkat çok dolandırıcı var bu konuda- yada gelirsin doğubank a görür bakar pazarlık eder alırsın...yazılımsal olarak herhangi bir sorunla karşılaşırsan çözümü var bu forumda merak etme...cihaz sağlam olsun gerisi kolay

iphone 3G 8GB
Emre A.

4 Eylül 2008; 22:50:20 

iPod usb kablom var, bununla iPhone'yi şarj nasıl edebilirim? Edebilir miyim daha dogrusu

Bol Bol Ayet-el Kürsi Okuyun - Yenilendi
ferhatugur

5 Eylül 2008; 19:06:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Emre A.

iPod usb kablom var, bununla iPhone'yi şarj nasıl edebilirim? Edebilir miyim daha dogrusu

bi ucunu iphone a öteki ucu takarsın usb portuna şarj olur...hiç denemedin mi Allah aşkına bunu???

iphone 3G 8GB
Emre A.

5 Eylül 2008; 20:35:05 

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

quote:

bi ucunu iphone a öteki ucu takarsın usb portuna şarj olur...hiç denemedin mi Allah aşkına bunu???

denedim. ama olmuyor işte onun için sordum bende.

i_kose

5 Eylül 2008; 21:42:49 

Arkadaşlar 2.0.2 yi kurdum öncelikle kurulması gereken prg lar nelerdir ve nasıl yüklenir birde arama geldiğinde ekrandan cevaplayamıyorum

ferhatugur

6 Eylül 2008; 10:04:55 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

quote:

denedim. ama olmuyor işte onun için sordum bende.

bende olmaması imkansız olduğunu düşündüğüm için öyle dedim

iphone 3G 8GB
Emre A.

6 Eylül 2008; 11:23:06 

:)

Şimdiki sorunum: iPhone wifi kullanamıyorum? Sunucu bulunamıyor..

"iphone 1.1.4 sürümü eski iphone.. safariye tıklıyorum sunucu bulunamıyor diyor.. ayarlardan şifreyi doğru giriyorum bağlandı gözüküyordu ama yine girmedi.. modeme reset attım şifreyi tekrar girdim bu sefer kabul etmemeye basladı 5-10 defa gırdım dogru gırdıgımden emınım olmadı.. evin yakınlarında şifresiz wifi'ler de var onlara baglandı, baglandı gozukuyordu ama yine safariye tıkladıgıda sunucu bulunamıyor dedi..

birde iphone'de müzik dinlediğimde sol hoparlorden tek ses geliyor? cızırtılı bir şekilde müzik çalıyor?? "

selimkilinc07

7 Eylül 2008; 6:23:58 

mrb arkadaşlar.bu sorunun yeri burası mı bilmiyorum ama cevap verirseniz sevinirim.bildiğiniz üzere turkcell 26 eylülde
iphone 3g yi satışa sunacak. sözleşmeli olarak almayı düşünüyorum ve içinde turkcell hattan başka hat çalışmayacak ama ben avea kullanacağım acaba 3g simlock sorunu ne zman çözülür.hemen almam mantıklımı yoksa iphone simlock kırılıncaya kadar bekLemelimiym??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimkilinc07 -- 7 Eylül 2008; 13:00:10 >

bildiğim tek şey hiç birşey bilmediğimdir center][DH]OpelTakımı

2005 astra
SiyahLimm

7 Eylül 2008; 17:06:40 

Bence hiç acele etmeye gerek yok turkcellde bunu istiyoru sınırlı
sayıda getirmelerinin sebebide bu bence daha fazla üstüne fark koyarak
satmak ama bir fikrim var özelikle avrupada akraban veya yakının varsa ondan
rica edip getirtebilirsin Avea kullanmakda ısarlıysan eger sözleşmeli olarak almak istiyorsun
fakat trkcel ne kadar bir fiyat belirlemiş suan bilinmiyor demem oki bence sabret ve bekle
ingilterede 100 Dolara kadar düşmüş İphone

Tarayıcını iyi Seç..!!
Mac Os X'i Tanıyalım..
Başlıkdaki Uygulamalar Hakkında
Xion Media Player Yeni Winamp'ınız!
thehspeed

Sisteme Gözat

8 Eylül 2008; 16:47:30 

Arkadaşlar Acil Olarak Bi Kaç Sorum Olucak Yanıtlarsanız Sevinirim.
1:amerikadan ıphone 3G Getitiricem Kaydı Yapıldıktan Sonra illa turbosim vb. şeyleremi ihtiyaç var.
2:fiyatı ne kadar...arkadaş kazıklamısında bizi 8gb ve 16gb olarak.....
3:telefonlara yazılım atabiliyorum anlıyorum o işlemlerden....telefonu sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim....

Sırf Turkcell i beklemiştim ama bellki 1500 ytl'den aşşağı vermicek bize turkcell bu aleti ben çok istiyorum....
Yani Aldıktan Sonra Başlıca Yapılacak İşlemler Nedir......
TK'ya Kayıt 1. işlem......Devamı Nasıl Olucak......
Şimdiden Teşekkürler....

yakarus

9 Eylül 2008; 9:44:57 

bendede ıphone 3G sürüm 2.2 sorun su yakınlarında şifresiz wifi'ler var baglnati kururluyor sinyalde bayagi kuvetli nete baglanmaya calistigimda itunes le baglanti kurulamadi veya baglanati kurulamadi diye uyari aliyorum ama baglanti var gözüküyor sebebi ne olabilir arti nedense source secenegi yok

rocknrap

10 Eylül 2008; 3:07:40 

eskiden phone managerden mesajlarımı görüp bilgisayara kaydedebiliyordum . artık kaydedemiyorum görünmüyor ? bu sorunla karşılaşan varmı başka?

peace_346

11 Eylül 2008; 9:02:32 

iphone da titreşimin nasıl kapatıldığını bilen var mi acaba

ferhatugur

11 Eylül 2008; 10:09:13 

quote:

Orjinalden alıntı: peace_346

iphone da titreşimin nasıl kapatıldığını bilen var mi acaba

ayarlar menüsünde sesler e gir orda görürsün titreşim ayarlarını...

iphone 3G 8GB
hllrs

14 Eylül 2008; 15:29:07 

beyler . forum donanimi surekli kuyorum ama yeniyim . bi arkadasim usa de ve ben kendisinden yeni cikan ipod touch 16 gb den veya ebaydan iphone isticem ama sizin kadar bu iste tecrubeli degilim acaba ebay dan iphone alinir mi? alip da sikayetc olan var mi acikcasi konuyu hangi alt basliga yazayim bilmiorum ama en mantikli bursai geldi . bide guvenilir oluo mu ebaydan alinan iphone lar. mesela jailbreak ve unlock edilmis iphone larin garantisi devam edio mu.eski telefonumun ime sine kayit edilebiliomu. yanitlarsaniz cok memnun olurum

ozel_mehmet

15 Eylül 2008; 16:32:54 

Arkadaşlar merhaba,

İphone um ile ilgili büyük bir sorunum var. Cihazımı 30cm den yere düşündüm sert kabı var. Cihazı şarja taktım bu cihaz iphone a uyumlu değil gibi bir mesaj geldi çıkardım şarjdan tekrar taktım ekranda görüntü yok yalnızca renkli yatay çizgiler çıkıyor ve kayboluyor bunu devamlı yapıyor. Açmak için üst düğmesine basılı tutuyorum apple işareti çıkıyor bekliyor itunes a bağla işareti çıkmasının ardından çizgiler görünüyor ve çizgiler görünüp kayboluyor. Reset olmuyor. Bunun için istanbuldan iphone yetkili servisi diye birisiyle görüştüm. Şirketlerinin adı ALARA, cihazı bize gönderin dediler, ben Adana dayım bu şirketi tanıyan arkadaşlar varmı? Yardımcı olurmusunuz.

KAan21