benim şöyle bi sorum var ipone daki google haritaları hafızasındamı yüklü yoksa pc deki gibi biyeri seçince o kısmı download mı ediyo? yani 2. dediğim gibiyse illaki bi kablosuz internet yada gprs olcak öylemi? anladığım kadarıyla türkiyede bu uygulama pratikte yalanmı olmuş oluyo?
http://www.hacktheiphone.com/ sitesinde gercekten cok guzel bi sekilde anlatilmis hersey. Eger vaktim olursa, kendim yaptiktan sonra turkce ye ceviricem sitedeki bilgileri arkadaslar. ama oncesinde, sitede 2 farkli yolla islemler yapiliyor. Bir yolda bilgisayar uzerinden yapilirken, digerinde bilgisayarla bi alakaniz yok. bu yollari deneyen var mi? ne farklari var, ne gibi sonuclari var? her ikisindede cihazin versiyonu 1.1.1 kaliyor, sadece bilgisayar uzerinden yaparken once bi downgrade edip tekrar upgrade ediyorsun.
Yapan varsa bilgi verebilir mi? farklari nedir, guvenli yol nedir?
Tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyondream -- 6 Kasım 2007; 14:55:15 >
? TT adsl kullanıyorum bende yok öyle bir yasak yazısı.Gerçi DNS lerim farklı belkide ondandır. Ben size sayfada yazani buraya pasteliyeyim o zaman download linkleri ile birlikte :
>>> Here you?ll find: >> README WITH THIS SAME POST. >> pscp.exe >> putty.exe >> seckpack40113.bin >> ieraser >> bbupdater >> ICE03.14.08_G.eep >> ICE03.14.08_G.fls
> On your Apple iPhone, enter Installer.app and download:
- BSD subsystem - Mobile Terminal - Erica?s Unlock.app (I?ve Included on the pack)
YOU DON?T HAVE TO MAKE ANY MORE FOLDERS (is just info for you), JUST LEAVE IT THE WAY I POINTED OUT.
This process was written/quoted from the ModmyiPhone by REVAN, so as said in the Guide for Windows (http://www.modmyiphone.com/forums/showthread.php?t=9618), just follow step by step (20 total):1. Make a folder on your C: hard drive and call it ?unlock? (without the quotes obvious).2. Pick up your iPhone and RUN the aplication Terminal. 3. In Terminal, type in as following (respect spaces ok?):
cd / mkdir /unlock
4. Leave it there. 5. Go to your Windows computer, and clic Start>Run>cmd.exe 6. Once open, type in as following (respect spaces ok?):
Installer.app ile (O tutoriale ek olarak) Community sources ile SSH ıda yükleyin (Daha sonra yani işlem bittiğinde ve iphone tekrar sim free olduğunda bunların hepsini kaldırın özellik ile SSH ı unutmayın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 6 Kasım 2007; 21:58:55 >
Arkadaşlar bi sorum var, dün telefonu şarja taktım ve gece 3 te tam dolu olarak yattım turkcell hattım takılıydı kapama tuşuna bastım ve beklemeye aldım sabah saat 10 da uyandığımda telefonun bataryası %10 dolu gösteriyordu ve turkcell hattım takılı olmasına rağmen no services yazıyordu (daha kayıt ettirmedim) , son kullanım sürelerine baktığımda usage 7.50 saat standby 8 saate yakın gösteriyordu. Bir problemmi var acaba yoksa telefon çekmeyince yada çekmeye çalışıp kendini standby dan çıkarıp normal kullanım konumunamı geçti acaba sabaha kadar bilgisi olan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmac -- 7 Kasım 2007; 11:59:23 >
Benimde dün wi-fi açık kalmış normalin birkaç katı daha hızlı tükenmiş batarya, ilk defa cebimdeyken kapandı telefon.. Senin de aynı durum olmuş olabilir veya otomatik kilidi kaldırmış olabilirsin dolayısı ile bir uyarıda ekran açık kalabilir, ve tabi bir telefon en yoğun olarak şarjı operator sinyalini ararken bitirir.. Sende de telefonu koyduğun yerde çekmeme problemi yaşadıysan bu yüzden olması mümkün..
hacktheiphone sitesinde ki yonergelerde bi yere kafam takildi. Orda bi basamakta IP adresi yaziyoruz. O IP adresini biz mi belirliyoruz yoksa bi yerden bakmamiz falan mi lazim?
Yani ben bu kirma islemini sabit IP li bi yerde yapamayacak miyim?
Sabit IP de sorun yasarmiyim?
ordaki ornekte 101.1.1.1 gibi bisey belirliyor, biz ne yazicaz?