selam arkadaşlar iphon um war olmuo a.q makinası 1.1.3 tü "main script execution failed" hatasi weriyodu instellerdan 1.1.4 yapim dedim sora yüklemedi eror weriyo yardımcı olun biran önce ne olurrrrrrrrr:(
arkadaşım bu forumun iki altında baha40n arkadaşın açtığı 1.1.4. versiyon yapma yazısı var...biraz baksan görüceksin ama nerde....armut piş ağzıma düş olsun dimi herşey???biraz araştırın lütfen
çözdüm olayı be süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr walla tesadüf eseri çözdüm çok mutluyum şimdi 1.1.4 ü yüklicem
arkadaşlar telefon yarıda kalırsa yükleme açarken telefon açılsın ama aliniz home tuşunda basılı kalsın sonra wersiyonu atabilliyosunuz yalnız eğer bootloader i yüklerken çıkarmadıysan yada yarıda kalmadıysa sorun yok, orayı yüklerken çıkarmayın. DFU moduna alabiliyorsunuz sora;)
herkese meraba. iphone a 1.1.4 versiyon yükledim ve iplus ile kırma işlemlerini yaptım.fakat msj yazarken, internete girerken yada installer ın source bölümüne adres yazarken klavyenin alttaki karakterleri basmıyor yani bunlar space . 123 .com return tuşları en alt sırada olanlar. neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
öylede yaptım ama yine aynı sorun.acaba kullandığın versiyondamı bi sorun var iPhone1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw bunu kullandım ama sizin bildiğiniz bi link falan varmı.