Merhaba , safaride klavye geldiğinde iphonu yatay yaptığım zaman klavye küçük görünüyor ve yarısı görünüyor. ne yapmam lazım?
Buyuk olasilik yeni kurdugun bir programla cakismasindan kaynaklaniyordur. Ben ismini tam hatirlamasamda epey meshur olan el yazisini taniyan bir program yuklemistim ilk ciktiginda, cinlilerin yaptigi bir programdi, program cok yeni oldugu icin bug lar vardi ve ayni sorunu yasamistim, sildikten sonra cozuldu. Onun icin telefonuna son donemde klavye programini degistirecek bi program yukleyip yuklemedigini kontrol et duzelecektir.
Merhaba , safaride klavye geldiğinde iphonu yatay yaptığım zaman klavye küçük görünüyor ve yarısı görünüyor. ne yapmam lazım?
Buyuk olasilik yeni kurdugun bir programla cakismasindan kaynaklaniyordur. Ben ismini tam hatirlamasamda epey meshur olan el yazisini taniyan bir program yuklemistim ilk ciktiginda, cinlilerin yaptigi bir programdi, program cok yeni oldugu icin bug lar vardi ve ayni sorunu yasamistim, sildikten sonra cozuldu. Onun icin telefonuna son donemde klavye programini degistirecek bi program yukleyip yuklemedigini kontrol et duzelecektir.
heralde wefit ten bahsediyorsun. benim iphone da çinden geldiği için o yüklü geldi . silerim ozaman . teşekkürler.
Arkadaşlar elimde bi ıphone var hatuna hediye olarak aldım ama kuru kuru vermek istemiyorum makinayı :)
Normalde N95 8gb kullanıyorum program ve program crackleme olayları çok rahat fakat Iphone da ne yapacağımı bilmiyorum biraz araştırdım ama fazla ilerleyemedim..
Iphone içinde Installer diye bir bölüm var.İçinde de sürüsüne bereket program,oyun,Resim vb...Şeyler var fakat onları kurmak istediğimde internete bağlanmak istiyor??? onlar setup dosyasımı yoksa o programın linkimi?
internet olmadan kurma ihtimalim var mı?
İtunes a uyuz oldum Şarkı listesi oluşturmada zorluk çekiyorum ve hatta bazen deli ediyor beni yarın makinayı vercem fakat bir gıdım ilerleyemedim...Şarkı listesi yaptım ama tüm şarkılar birbirine girdi? Hepsi aynı listede?Türkçe , rock ,metal , blues diye yaptım ama tüm şarkılar türkçe listesi içine girdi? Ve telefonda hepsi karışık :(
Merhaba, windows mobile kullanmaktan yeni iphone' a terfi edebildim. benim problemim, mail'ler ile ilgili , windows tabanlı telefonlarımda, microsoft outlook'daki maillerimi, istediğim kadar geriye giderek, telefona alabiliyordum, ve indirdigim mailler ben siilene kadar cihazda kalıyorlardı, ancak şimdi senkronizasyonda sadece outlook'daki mail hesap bilgilerimi alıyor, herhangi bir mail'i telefonun hafıızasına almıyor, ayrıca her mail download edişimde, tekrar aynı maili acmak istesemde yine baglanıp maili almaya calısıyor. bu sorun ile karsılasıp , herhangi bir eklenti ya da programla cozebilen varmı arkadaslar.
merhaba.. bende iphone 8 gig var.. alınca hemen mp3 lerle doldurdum ama simdi silemiyorum bu mp3leri komple silme secenegi var telefonu ama tek tek dosya silmeyi bulamadım bu konuda tecrubeniz varsa lutfen cevap yazın tesekkurler. Ercüment Sönmez Güdücüoğlu
arkadaşlar yurt dışından bi abiye aldırcam fakat pc den pek anlama ve bu yüzden gerekli işlemleri ben yapamam.bunu istanbulda yaptırabilceim biyer varmı ve kaça yapıolar lütfen yardım edin