Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. Sayfa: <<   < önceki  21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kingpin54

1 Haziran 2008; 10:30:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba , safaride klavye geldiğinde iphonu yatay yaptığım zaman klavye küçük görünüyor ve yarısı görünüyor. ne yapmam lazım?

Lazuri Berepe
Erdemalp

1 Haziran 2008; 11:57:44 

quote:

Orjinalden alıntı: kingpin54

Merhaba , safaride klavye geldiğinde iphonu yatay yaptığım zaman klavye küçük görünüyor ve yarısı görünüyor. ne yapmam lazım?

Buyuk olasilik yeni kurdugun bir programla cakismasindan kaynaklaniyordur. Ben ismini tam hatirlamasamda epey meshur olan el yazisini taniyan bir program yuklemistim ilk ciktiginda, cinlilerin yaptigi bir programdi, program cok yeni oldugu icin bug lar vardi ve ayni sorunu yasamistim, sildikten sonra cozuldu. Onun icin telefonuna son donemde klavye programini degistirecek bi program yukleyip yuklemedigini kontrol et duzelecektir.

http://erasmusmacerasi.blogspot.com
MurMur

2 Haziran 2008; 0:00:00 

arkadaşlar versiyonum 1 1 4 iTunes 7.6 yuklesem resim ve müzik atabilirmiyim iphoneye?

bi sorum daha olcak yükledigimiz programları nasıl siliyoruz?

. . . İphone . . .
kingpin54

2 Haziran 2008; 0:35:00 

quote:

Orjinalden alıntı: Erdemalp

quote:

Orjinalden alıntı: kingpin54

Buyuk olasilik yeni kurdugun bir programla cakismasindan kaynaklaniyordur. Ben ismini tam hatirlamasamda epey meshur olan el yazisini taniyan bir program yuklemistim ilk ciktiginda, cinlilerin yaptigi bir programdi, program cok yeni oldugu icin bug lar vardi ve ayni sorunu yasamistim, sildikten sonra cozuldu. Onun icin telefonuna son donemde klavye programini degistirecek bi program yukleyip yuklemedigini kontrol et duzelecektir.

heralde wefit ten bahsediyorsun. benim iphone da çinden geldiği için o yüklü geldi . silerim ozaman . teşekkürler.

Lazuri Berepe
Erdemalp

2 Haziran 2008; 1:42:34 

quote:

Orjinalden alıntı: MurMur

arkadaşlar versiyonum 1 1 4 iTunes 7.6 yuklesem resim ve müzik atabilirmiyim iphoneye?

bi sorum daha olcak yükledigimiz programları nasıl siliyoruz?

Tabiki atabilirsin. Yukledigin programlari installer gir oradaki unistall segmesini tikla istedigin programlari yanindaki eksi isaretine basarak silebilirsin.

kingpin54: evet wefit olabilir.

http://erasmusmacerasi.blogspot.com
MurMur

2 Haziran 2008; 11:31:23 

tşkler dostum

. . . İphone . . .
jimi1984

3 Haziran 2008; 22:57:57 

Arkadaşlar elimde bi ıphone var hatuna hediye olarak aldım ama kuru kuru vermek istemiyorum makinayı :)

Normalde N95 8gb kullanıyorum program ve program crackleme olayları çok rahat fakat Iphone da ne yapacağımı bilmiyorum biraz araştırdım ama fazla ilerleyemedim..

Iphone içinde Installer diye bir bölüm var.İçinde de sürüsüne bereket program,oyun,Resim vb...Şeyler var fakat onları kurmak istediğimde internete bağlanmak istiyor???
onlar setup dosyasımı yoksa o programın linkimi?

internet olmadan kurma ihtimalim var mı?

İtunes a uyuz oldum Şarkı listesi oluşturmada zorluk çekiyorum ve hatta bazen deli ediyor beni yarın makinayı vercem fakat bir gıdım ilerleyemedim...Şarkı listesi yaptım ama tüm şarkılar birbirine girdi? Hepsi aynı listede?Türkçe , rock ,metal , blues diye yaptım ama tüm şarkılar türkçe listesi içine girdi? Ve telefonda hepsi karışık :(

*N95 8gb hastasıyım onun
*Fender Strat.Fat High Way One...O benim metresim..
*PSP Slime o benim yol dostum..
Eaststreetz

4 Haziran 2008; 0:32:19 

Aradığın bir çok şey için > http://forum.donanimhaber.com/m_22312859/tm.htm

“Why join the navy if you can be a pirate?”
Steve Jobs

<%if 9 > 411 then Response.Write burası Türkiye Response.End() end if%>
acmaz

4 Haziran 2008; 17:26:57 

Merhaba,
windows mobile kullanmaktan yeni iphone' a terfi edebildim. benim problemim, mail'ler ile ilgili , windows tabanlı telefonlarımda, microsoft outlook'daki maillerimi, istediğim kadar geriye giderek, telefona alabiliyordum, ve indirdigim mailler ben siilene kadar cihazda kalıyorlardı, ancak şimdi senkronizasyonda sadece outlook'daki mail hesap bilgilerimi alıyor, herhangi bir mail'i telefonun hafıızasına almıyor, ayrıca her mail download edişimde, tekrar aynı maili acmak istesemde yine baglanıp maili almaya calısıyor.
bu sorun ile karsılasıp , herhangi bir eklenti ya da programla cozebilen varmı arkadaslar.

e sönmez güdücüoğlu

5 Haziran 2008; 16:55:54 

merhaba.. bende iphone 8 gig var.. alınca hemen mp3 lerle doldurdum ama simdi silemiyorum bu mp3leri komple silme secenegi var telefonu ama tek tek dosya silmeyi bulamadım bu konuda tecrubeniz varsa lutfen cevap yazın tesekkurler. Ercüment Sönmez Güdücüoğlu

xxr06U3xx000

5 Haziran 2008; 17:23:48 

güzel konu

link=http://forum.donanimhaber.com/m_25218911/tm.htm] [/link]
jerylee

6 Haziran 2008; 14:51:19 

iphoe türkiyede nerden alınabilir.8gb olanın fiyatı nekadar?

mute
jerylee

9 Haziran 2008; 20:03:37 

arkadaşlar yurt dışından bi abiye aldırcam fakat pc den pek anlama ve bu yüzden gerekli işlemleri ben yapamam.bunu istanbulda yaptırabilceim biyer varmı ve kaça yapıolar lütfen yardım edin

mute
kediciler

10 Haziran 2008; 14:22:00 

iphone un mu yoksa itouch un mu kulaklık sesi daha iyi?
Diğer klasik ipodlarla kulaklık sesi aynımı yani verdiği kalite bakımından kulaklığa..

mertjonathan

10 Haziran 2008; 17:32:57