Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' Çözümler .Sürekli güncellenir. Sayfa: <<   < önceki  19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
semihefe

1 Mayıs 2008; 13:58:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkese selam,

Soracağım soru önceki sayfalarda cevaplandı ise kusura bakmayın. Ben geriye doğru 8 sayfa gittim bulamadım.

İnstaller dan birşeyler yüklemeye çalıştığımda 2-3 yüklemeden sonra

ERROR
Package download failed!

uyarı çıkıyor. Daha önceden Clear Queune yaptığımda sorun çözülüyordu ama artık bu da fayda etmiyor. İphone'u ADSL cihazının yanında tutuyorum, BossToll'da gerekli işlemleri yaptım ve 139 MB yer var. ama bu uyarı 2-3 yüklemeden sonra muhakkak çıkıyor. Bilinen bir çözümü var mıdır ?

Bir diğer sorum ise şu; çektiğim resimleri kaydetmiyordu. Bugün tekrar sıfırdan kurulum yaptım. Sorun bitti ama bu arada yüklediğim tüm programlarda gitti. Bir daha böyle yaparsa yani resimleri kaydetmez ise ne yapmam gerekiyor.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

semihefe

1 Mayıs 2008; 14:09:32 

Bir de bir şey sormak istiyorum.
İphone a resim, müzik, film vb şey yüklemek için ne yapılması gerekiyor sorularına hep İtunes kullanın deniyor. Oysa ki ben İphone Pc Suite ile tüm bunları rahatlıkla yapıyorum. Hem basit ve kullanışlı hemde her ihtiyacımı görüyor. Neden kimse bunu önermiyor? Yoksa ben yanlış bir şey mi yapıyorum ?

cambaz1943

1 Mayıs 2008; 15:01:37 

arkadaşlar iphonem im rehberi o kadar uğraş ( ismileri düzelt yen telefon numaraları gir fotoğraf ekle v.s.v.s.) dan sonra silinip duruyo bi kaç kere oldu bunun bi yöntemi varmı sim deki numaraları telefon a aktarıp düzelttikten osnra bunu bi yere kayıt edemezmiyiz yada neden silinip duruyo telefon rehberi saatlerce düzeltmek için uğraşıyorum sonradan lütfen yardım...

OzgurOz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 11:52:25 

Arkadaşlar BSD system'in son versiyonunu installerdan download ettim.

1.1.4 versiyonu iphone'um..

bsd system'i indirdikten sonra aşağıdaki mesaj geldi..Devam etmeli miyim iptal mı etmeliyim?

notice
do not use passwd 1.1.3 , it is curerently borekn and will make spring board crash continiously

L O S T | Fenerbahçe | Movie World
serhanuygur

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 19:13:30 

SAFARI ile alakalı bir problemim var arkadaşlar,

Eskiden 1.1.1 kullanırken Facebooka şifremi 1 kere yazmam yeterli idi ve logout yapana kadar çıkmazdı, Şimdi 1.4 e update ettikten sonra

ŞİFREMİ YAZIYORUM, SAYFA AÇILIYOR, DAHA Bİ LİNKE TIKLIYORUM HEMEN TEKRARDAN ŞİFREMİ SORUYOR!!! Ya her sayfa başında tekrardan şifremi yazmaktan usandım,

yaw Bu Safarinin bir ayarı yokmudur? Kaydetsin benim şifremi veya normal Exlorer gibi sormasın bi daha??? Eskiden sormuyordu hiç 1.1.1 versiyonunda Şimdi şifremi hafızasında tutamıyor

Yardımcı olabilecek birisi varmı?

Serhan UYGUR
PC: C2D E6300@3.2Ghz//4GB OCZ Platinum@1140Mhz//Gigabyte DS3 F10//1TB HD//ASUS 8800GT 512Mb//Cambridge Soundworks 5.1
Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray Drive // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb
Heavenly Sword // Uncharted : DF // Eye Of Judgement >> Playstation 3 NTSC-U 20GB << M.G.S 4 // Killzone 2 // GranTurismo:5 // Little Big Planet
Call of Duty 4 // Assasins Creed // Army of TWO >> XboX 360 NTSC-U Premium << Too Human // Fable 2 // Halo 5 // Forza 8 // PGR 10:P
Samsung 226 BW + Samsung 2232BW + Samsung LE-40M87BD 1080P LCD TV (Oley)
Killzone 2 , GT5, Cell, hangisi ile vursam :))) Doymuyorlar! ;) PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
dj_hakan_ankara

3 Mayıs 2008; 0:29:51 

Lütfen okuyun... 1 tane iphone Aldım 900 ytl ye.. 10 gün Sonra mail geldi. cihazınız 1 hafta sonra kapatılacak aldığınız yere başvurunuz diye. Gittim aldığım yere Gidip kaydettirmen gerek dediler. Gittim verdikleri adrese. Passaport istediler. Hayatımda yurtdışına çıkmadımki nerden bulayım. Neyse eşe dosta rica ettik bi pasaport bulduk. Sonra tekrar gittim. 1 son ay içinde giriş çıkış yapması gerekliymiş pasaport sahibinin. Tabiki bulamadım öyle bi pasaport sahibi. Neyse aldığım yere gittim yapacak bişey yok dediler. Cihazı geri vermeye çalıştım. Alamayız dediler. Daha sonra Forumdan Kullanılmayan başka bi cihazın imei nosunu iphone ye geçirirsek normal kullanacağımı okudum. yani kayıtlıymış gibi..yasal olmadığını bildiğim halde ve istemediğim halde Zipphone 3.0 ile imei ni değiştirdim. Kullanmadığım çalışmayan denize düşürdüğüm bir n95 in imei ile değiştirdim. Ama bukez Kullandıığım oparetör ün müşteri hizmetlerinden sms aldım. Cihazım 7 Mayısta kapatılacakmış. Ama mesaj da eski imei no yazıo du.
1-Şimdi bu cihazım kapatılacakmı.? (Kapatılırsa Kaldırıp duvara vurmassam ş...sizim)
2-İmei klonlama işini yaptım. Bu devlet bunu hakediyormu yoksa haksızlık yapan benmiyim.
3-Bu telefonu almakla çok kötü bir hatamı yaptım?

Lütfen Anlayan birisi cevaplasın bu sorumu... Şimdiden teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin derim. Saygılar.

NhakaN Arabesk & Fantazy Rap Music İn Ankara
stnbl

3 Mayıs 2008; 13:19:29 

quote:

Orjinalden alıntı: dj_hakan_ankara

Lütfen okuyun... 1 tane iphone Aldım 900 ytl ye.. 10 gün Sonra mail geldi. cihazınız 1 hafta sonra kapatılacak aldığınız yere başvurunuz diye. Gittim aldığım yere Gidip kaydettirmen gerek dediler. Gittim verdikleri adrese. Passaport istediler. Hayatımda yurtdışına çıkmadımki nerden bulayım. Neyse eşe dosta rica ettik bi pasaport bulduk. Sonra tekrar gittim. 1 son ay içinde giriş çıkış yapması gerekliymiş pasaport sahibinin. Tabiki bulamadım öyle bi pasaport sahibi. Neyse aldığım yere gittim yapacak bişey yok dediler. Cihazı geri vermeye çalıştım. Alamayız dediler. Daha sonra Forumdan Kullanılmayan başka bi cihazın imei nosunu iphone ye geçirirsek normal kullanacağımı okudum. yani kayıtlıymış gibi..yasal olmadığını bildiğim halde ve istemediğim halde Zipphone 3.0 ile imei ni değiştirdim. Kullanmadığım çalışmayan denize düşürdüğüm bir n95 in imei ile değiştirdim. Ama bukez Kullandıığım oparetör ün müşteri hizmetlerinden sms aldım. Cihazım 7 Mayısta kapatılacakmış. Ama mesaj da eski imei no yazıo du.
1-Şimdi bu cihazım kapatılacakmı.? (Kapatılırsa Kaldırıp duvara vurmassam ş...sizim)
2-İmei klonlama işini yaptım. Bu devlet bunu hakediyormu yoksa haksızlık yapan benmiyim.
3-Bu telefonu almakla çok kötü bir hatamı yaptım?

Lütfen Anlayan birisi cevaplasın bu sorumu... Şimdiden teşekkür ederim. Allah kimsenin başına vermesin derim. Saygılar.

Arkadaşım bildiğim kadarı ile cevap veriyim.

Ben alırken pasaport olayını falan biliyordum fakat daha fazla bir bilgiye sahip değildim.
1. Bulduğun pasaport ile hangi şebekeyi kullanıyorsan onun extrasına başvurman gerekir.Ben istanbul da bakırköy ve yenibosna taraflarında gittiğim turkcell extralarında bana pasaport sahibi gelmesi gerektiğini söylemişlerdi.Ben de iş yerim gereği aksaray da bulunan turkcell e yolum üzerine olduğu için tekrar şansımı denemek istedim. Ve orda müşteri hizmetlerinde bulunan çok güzel gözlere sahip aslı hanıma rica ederek yengeme ait pasaport ile kayıt yaptırdım.tekrar dan kendisine teşekkür ediyorum.
2.pasaport ile son 1 ay değil son bir yıl içerisinde giriş yapması gerekli.Hatta aslı hanım benim telefonu 2007 de giriş yapılmış olarak kaydetti ve eğer kullanılmadıysa bu yıl için bir telefon daha hakkının olduğunu söyledi.

3.Telefonunun özelliklerini tam olarak bilmediğin için almakla hata ettiğini düşünme.Kayıt işini hallet , bir an önce çözmeye çalış ve keyfini çıkar.

''34 ST 411''
'TUT TUTABİLİRSEN'
pupilla79

3 Mayıs 2008; 19:02:52 

wifi yi daha kolay açıp kapamanın yöntemini bilen yokmu?

titan1905

3 Mayıs 2008; 21:38:28 

Arkadaşlar. Ben iphone restore yaparken sorun yaşadım. telefonum şuan restore olmuyor ve dolayısıyla hiç açılmıyor. şuan telefonla hiç birşey yapamıyorum. bu konuda yardımcı olacak arkadş varsa çok memnun olurum..

ctuka

4 Mayıs 2008; 14:26:19 

arkadaslar iphonunuzun firmware surumu ne olursa olsun unlock yapan bir site var paypalla odeme yapiyorsunuz cok dusuk bir meblaya 10$ gibi bir ucretle iphonunu 3 dakikada unlock eden bir programa sahip oluyorsunuz.Bu programla isterseniz emainizi de degitirebiliyorsunuz.Site turkce arkadas cok iyi hazirlamis programi icinde birde turce kullanim kulavuzu var jic zorluk cekmeden kullanabilirsiniz.bide sitede telefonunuzu ucretsiz turkce menu yuklemeniz icin bir de sayfa var butun sorunlarinizi tek tusla hallediyorsunuz linkini yolluyorum.Ben denedim cok memnun oldum odemeden sonra direk download linki geldi 5 dakikada butun islemlerim bitmis ve telefonum unlock olmustu.Sorunsuz bir sekilde kullaniyorum bide insatalleri otomatik yukluyor istediginiz programi yuklemeniz icin kolay gelsin link assagida
htttp:/www.iphoneunlockin3minutes.tr.gg

wtstyle
titan1905

5 Mayıs 2008; 13:36:20 

cevap verecek yokmu arkadaşlar. iphone'umu kullanamıyorum..

hanjin

5 Mayıs 2008; 14:05:06 

iphone da gprs ayarlarını nasıl yaparız
arkadaş mms göndermiş göremiyorum ayarlarım yapılı olmadığı için

KDS-55A2000 1080p,Epson TW20,HarmanKardon 145,Dream77 pure acustics,X-fi xtreme music
İmzamdaki TW20 Satılıktır
Sergeant

6 Mayıs 2008; 14:30:52 

Arkadaşlar merhaba,
İphone cihazıma kendi şirket mail hesabımı açtım.
M.Outlook' da kullandığım gibi tüm ayarları yaptım.
Fakat kullanıcı adı veya şifre yanlış mesajı geliyor.
Gelen-giden posta bilgisi, kullanıcı adı ve şifre kesinlikle doğru.
Bu tip sorunla karşılaşan oldumu acaba, ne yapmam gerekiyor.

Posta'dan Diğer seçiyorum.
Hesap' dan POP seçiyorum.
İsim: xxxxx
Adres: info@xxxxx.com
Açıklama: info@xxxxx.com
Gelen Posta Sunucusu
Sunucu Adı: mail.xxxxx.com
Kullacı Adı: info@xxxxx.com
Şifre: xxxxx
Giden Posta Sunucusu (SMTP)
Sunucu Adı: mail.xxxxx.com
Kullacı Adı: info@xxxxx.com
Şifre: xxxxx

Kaydet diyorum. Bir süre bekledikten sonra SSL kullanılarak bağlanılamaz mesajı EVET diyorum.
Sonra posta alınamıyor "mail.xxxxx.com" için kullanıcı adı veya parolası yanlış mesajı geliyor.

ilksenhan

6 Mayıs 2008; 16:21:36 

quote:

Orjinalden alıntı: semihefe

Bir de bir şey sormak istiyorum.
İphone a resim, müzik, film vb şey yüklemek için ne yapılması gerekiyor sorularına hep İtunes kullanın deniyor. Oysa ki ben İphone Pc Suite ile tüm bunları rahatlıkla yapıyorum. Hem basit ve kullanışlı hemde her ihtiyacımı görüyor. Neden kimse bunu önermiyor? Yoksa ben yanlış bir şey mi yapıyorum ?

arkadaşım busoruna cvp bulduysan pmden banada yardımcı olursan sewinrim ziraa itunes yüzünden tlefona bişey atasım gelmiyooo

123456
nouma35

6 Mayıs 2008; 20:01:05 

Turkcell'in MMS ayarlarını yaptıktan sonra mms gönderebiliyorum ancak mms alırken gelen görüntüyü açmak için bir ton işlem yapmam gerekiyor!!(ordan oraya gir kes kopyala vsvsvs..)Şu işin kısa yolu nedir arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.Tşk.

70'lik ve beşiktaş..
hakanaka

8 Mayıs 2008; 21:05:58 

Beyler bi yardım lütfen ben dün iphone aldım kırdım kullanıyorum, fakat kırdıktan sonra ekranda çıkan installerden hiç prog yükleyemiyorum failed diyo. nette olduğuma eminim youtube fln çalışıyo ama.. yardım ederseniz çok sevinirim.. hatta yukarda bi arkadaşta aynı sorunu yaşıyorumuş ama benmkinin tek farkı 2- 3 downloadı yapamıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanaka -- 8 Mayıs 2008; 21:13:26 >

Amigo_1106

9 Mayıs 2008; 16:31:12