Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
jeambean

16 Nisan 2008; 0:56:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

forumlarda herşeyin yazdığını biliyorum ama inanılmaz karışık, kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun.. teli alalı 2 hafta oldu ziphone 3 ile kırdım teli fakat telefonda installer çıkmadı. tel 1.1.3,teli nasıl 1.1.4 yapıcam itunes dan direk update ederk mi yoksa arklar shift tuşuna basıyosunlu flnlı bişiler söyledi bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen yapmam gereken adımlar ne teli ilk önce 1.1.4 e yükseltmek istiyorum yükselttiğim zaman installer ibaresi gözükücek mi yoksa başta bi yanlışlık mı yaptım ....

es83tr

16 Nisan 2008; 9:56:13 

arkdaşlar çalışan bir link varmı acaba iphone pc suit için..

BİLGİ PAYLAŞTIKCA ARTAR
es83tr

16 Nisan 2008; 10:55:56 

Buldum..

http://rapid$hare.com/files/102340435/iPhonePCSuite.zip.html

BİLGİ PAYLAŞTIKCA ARTAR
Xphoid

16 Nisan 2008; 11:39:46 

quote:

Orjinalden alıntı: jeambean

forumlarda herşeyin yazdığını biliyorum ama inanılmaz karışık, kafayı yemek üzereyim lütfen yardımcı olun.. teli alalı 2 hafta oldu ziphone 3 ile kırdım teli fakat telefonda installer çıkmadı. tel 1.1.3,teli nasıl 1.1.4 yapıcam itunes dan direk update ederk mi yoksa arklar shift tuşuna basıyosunlu flnlı bişiler söyledi bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen yapmam gereken adımlar ne teli ilk önce 1.1.4 e yükseltmek istiyorum yükselttiğim zaman installer ibaresi gözükücek mi yoksa başta bi yanlışlık mı yaptım ....

bu konuyu incele... sonlarına doğru konunun yapman gerekenleri anllattığım bir mesaj var...

http://forum.donanimhaber.com/m_22586324/tm.htm

difanbahya

16 Nisan 2008; 17:38:13 

iphone alalı yaklaşık 3 hafta oldu ve telefondan çok memnunum.Yeni yeni özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum.Tamamen hakkını

verdiğimide söyleyem ama her ortamda dikkat çektiği için sanırım nazar değdi ve ahizesi anlamadığım bir şekilde bozuldu.

Şu an ahizeden ses alamıyorum ,kulaklıkla konuşma durumunda kalıyorum.Böyle bir sorunla kaşılaşan arkadaşlar var mı aramızda.

Bu durumu telefoncular çözebilirmi acaba?Bir yandanda kimseye telefonu emanet etmek istemiyorum çünkü cihaz çok hassas ve

telefoncularında anlayacağını sanmıyorum

serdar1917

16 Nisan 2008; 18:53:48 

tesekurler cevap ıcın. ben ziphone 2.5c ile kırdım telı suanda winscp ile baglanabılıyorum nedenını anlamadım ama tesadufen baglandım bır kere. edge sorunuda bende kımsede rastlamadım bu forumda ama yabancı forumlarda rastladım. winscp ile baglanıp bır kac ayar yapmak gerekıyormus.ama dogru bır bılgı bulamadım eger bu forumda bılen varsa yardımlarını beklıyorum. Settings>General>Network>Edge yok bende. tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

dostum sen hangi yöntem ile jailbreak/activate/unlock yaptın?!

Ziphone ile yaptıysan vardı böyle bir sıkıntı ama denilen i.unlock.no source'unda ki iBricker Fix ile düzeliyordu... ötesinde sana başka bir yöntemle bir daha işlemleri yapmanı öneriyorum...

yöntem olarak da iLibery+'ı öneririm artık...

Edge gözükmüyor demişsin aynı zamanda... Yani Settings>General>Network>Edge olmalı yok mu?!?

yani bunu da ilk defa duydum :) bence senin telefon kesin restore istiyor... editler fixler olabilir ama temiz bir kurulum en sağlamı...

kurulum sırasında da bazı önerilerim olabilir... ama sorununu hallettin mi halletmedin mi bilmiyorum daha...

quote:

Orjinalden alıntı: serdar1917

iphone browser la baglanıyorum ama herhangi bır dosyaya gıtmek ıstedıgımde mesela ringtones.hata verıyor ve jailbrake yapılmadıgını soyluyor.bır arkadasda daha olmus bu sorun ibricker fixle duzelmıs ben installerdan kurdum ama hala duzelmedı.ne yapmam gerek yardım lutfen?

bır soru daha telefonu sebeke ayarlarında edge gozukmuyor.boss pref programıyla edge acıp kapıyorum ama ayarlarını yapamıyorum dogal olarak. bunun ıcın ne yapmam gerek? bazı net sıtelerınde edit yapılması gerekıyor denıyor ama nasıl oldugunu bılmıyorum.umarım en kısa zamanda cevplanır.tesekkurler

TwiNChiL

16 Nisan 2008; 21:23:39 

slmlar bi kaç sorum vardıı şimdi yeni aldım ben iphoneyi simdeki kişileri göremiorum rehberde ne yapmam lazım??

Twin.Turbo

16 Nisan 2008; 21:38:50 

arkadaşlar iphonum %20 şarj uyarısı gelmeden şarjı bitti diye kapanıyor, sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

krysrn

16 Nisan 2008; 22:13:36 

herkese selam,

bu forumdan okuyup ibrick yükledim bilgisayarıma. telefonumu kırılmış olarak almıştım. ibrick jailbreak yapayım mı deyince evet dedim.
şimdi ekranda dos benzeri yazılar akıp gidiyor. ne menüye erişebiliyorum, ne başka bir şeye.

çok üzgünüm. birisi yardımcı olursa çok sevineceğim.

wizard12

16 Nisan 2008; 22:43:43 

arkadaşlar iphone nun ekranı çizilmiyormuş doğrumu???

meatloaf

16 Nisan 2008; 22:54:52 

pek kolay çizilmiyor. mesela ben 2 aydır hala çizemedim. diğer telefonlardan çok daha dayanıklı bi ekran var. youtube da bir video da görmüştüm anahtarla çizmeye çalışıyordu ve çizemiyordu. ben denemedim kıyamam telefonuma. ama sanırım pek kolay çizilmiyor ben bile başaramadıysam iyidir demektir.

wizard12

16 Nisan 2008; 23:08:54 

ozman bu ekran koruyucu jelatinlere pra vermek gereksiz demie? sağol kardeş
quote:

Orjinalden alıntı: meatloaf

pek kolay çizilmiyor. mesela ben 2 aydır hala çizemedim. diğer telefonlardan çok daha dayanıklı bi ekran var. youtube da bir video da görmüştüm anahtarla çizmeye çalışıyordu ve çizemiyordu. ben denemedim kıyamam telefonuma. ama sanırım pek kolay çizilmiyor ben bile başaramadıysam iyidir demektir.

jeambean

17 Nisan 2008; 1:36:46 

arkadaşlar zor durumdayım kimse cvp vermiyo!!! telin hakkını veremiyorum bu da beni uyuz ediyo lütfen yardımcı olun bana installer niye gözükmüyo?? nasıl restore edilir 1.1.4 e yükselttikten sonra ziphone 3.0 la mı kırayım yine lütfen yardımcı olun link fln verin arkadaşlar... 2 hafttdır forumda kayboldum ancak teli kırabildim kırdım installer yok tel hala 1.1.3 te nasıl 1.1.4 yapılır itunes tan direk yapma diolar bu adımları tek tek açıklarmısnız bana ltfn...

jeambean

17 Nisan 2008; 1:44:24 

ayrıca niye installer yok benim iphone'da 1.1.4. e yükseltince gözükücek installer ??

wizard12

17 Nisan 2008; 9:55:51 

arkadaşım ziphone nu kullanma derim direk bi adres vercem orda nasıl yapılır edilir hepsi yazıyo ben ziphonela kurdum erttesi gün tel göçtü sen mailine atcağım adresten yap okk kolay gele....
quote:

ayrıca niye installer yok benim iphone'da 1.1.4. e yükseltince gözükücek installer ??

mokinto

17 Nisan 2008; 10:10:58 

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokinto -- 17 Nisan 2008; 10:11:08 >

es83tr

17 Nisan 2008; 11:14:31 

quote:

Orjinalden alıntı: wizard12

arkadaşım ziphone nu kullanma derim direk bi adres vercem orda nasıl yapılır edilir hepsi yazıyo ben ziphonela kurdum erttesi gün tel göçtü sen mailine atcağım adresten yap okk kolay gele....
quote:

Adresi burayada yazarsanız sevinirim

BİLGİ PAYLAŞTIKCA ARTAR
wizard12

17 Nisan 2008; 12:00:15 

tabiee yazıyım ya http://www.iphonedo.com/114-unlock-39fakeblank-bl bazılarınız bildiği sitedir kesinn..
quote:

Orjinalden alıntı: es83tr

quote:

Orjinalden alıntı: wizard12

quote:

Adresi burayada yazarsanız sevinirim

wizard12

17 Nisan 2008; 16:41:54