Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ZeneX

Sisteme Gözat

30 Mart 2008; 18:56:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilen biri şu soruların cevaplarını verirse çok mutlu olacağım..

quote:

Orjinalden alıntı: ZeneX

Bir arkadaş da modlara alınma olaylarının hangi kombinasyonlarla yapıldığını anlatsa süper olacak.

DFU moda nasıl alıyoruz, HardReset'e nasıl alıyoruz bunları bir anlatın lütfen.

Bir de telefonu kayıt ettireceğim pasaport 2 hafta önce amerika dan ülkeye giriş yaptı ancak giriş çıkış damgalarına baktığımda en son 2003 de damga basılmış. Acaba ben bu pasaportun giriş çıkış yaptığını Turkcell bayine nasıl ispatlayacağım?

Knight8

30 Mart 2008; 19:11:43 

Arkadaşlar benim sorunum hakkında bir çok şey yazılmış ancak ben çözüm bulamadım ve tekrar soruyorum.
iPhone u açtığımda apple işareti çıkıyor ve takılıyor versiyonum 1.1.3 ne yapmam gerek. Şarjının bitmesini bekeldim bitti tekrar taktım şarja yine kilitlendi çzöüm bulamıyorum lütfen yardım

mahmutduranoglu

30 Mart 2008; 20:27:41 

ercan kardeşim eyvallah...

şunu da ekliyeyim, benim şarjım bitmek üzere:( yani tam 24 saat gidio:(

mahmutduranoglu

30 Mart 2008; 20:34:03 

quote:

Orjinalden alıntı: enver_8

bence normal bir seviye

bendede yaklaşık aynı sewiyelerde

yaklaşık 10 dk konuşma 2 saat müzik dinleme 1 saat kadar wifi kullanımıyla

tam 2 günde şarj bitiyor

ercan Kardeşim eyvallah:)

fakat şunu da ekleyeyim, benim şarjım 24 saat gidiyo yani bitti biticcek %20 uyarısını 1 saat önce verdi,
toplam kullanım 5 saat, 1buçuk saat konuşma 1 saatten fazla wi-fi, 2buçuk saat müzik dinleme... hepsi bumudur yani iphone da?

yani ben de 5 gün 6 gün diyenlere inanamıyorum ama 1 gün de çok az gibi geliyor bana?

eğer bi problem varsa geri götürebilirim, doğu bank garantisi 2 ay, ben alalı 4 gün oldu...

iRoNMaSTeR

Sisteme Gözat

30 Mart 2008; 22:43:09 

ok sorunu hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 30 Mart 2008; 23:25:07 >

İNADINA TRABZON!!!
mahmutduranoglu

31 Mart 2008; 1:44:06 

quote:

Orjinalden alıntı: mahmutduranoglu

quote:

Orjinalden alıntı: enver_8

bence normal bir seviye

bendede yaklaşık aynı sewiyelerde

yaklaşık 10 dk konuşma 2 saat müzik dinleme 1 saat kadar wifi kullanımıyla

tam 2 günde şarj bitiyor

ercan Kardeşim eyvallah:)

fakat şunu da ekleyeyim, benim şarjım 24 saat gidiyo yani bitti biticcek %20 uyarısını 1 saat önce verdi,
toplam kullanım 5 saat, 1buçuk saat konuşma 1 saatten fazla wi-fi, 2buçuk saat müzik dinleme... hepsi bumudur yani iphone da?

yani ben de 5 gün 6 gün diyenlere inanamıyorum ama 1 gün de çok az gibi geliyor bana?

eğer bi problem varsa geri götürebilirim, doğu bank garantisi 2 ay, ben alalı 4 gün oldu...

arkadaşlar sıkboğaz ettim resmen biliyorum ama önümüzdeki birkaç gün içinde doğubanka gitme şansım var daha sonrasında olmayacak gitme şansım, bu msjı gören tüm iphone 1.1.4 kullanıcılarından şarjlarının ne akdar kullanım ile nekadar süre gittiğini yazmalarını rica ediyorum... PLS???

p0092

31 Mart 2008; 2:05:25 

Arkadaşlar Merhaba,

iphone'um 1.1.4 ve installerdan pdfviewer yüklemek istiyorum ama bir türlü olmuyor.pdf dosyalarımı muhakkak atmam gerekiyor iphone,yardımcı olur musunuz??

Not: Çok okudum forumu ama cevap bulamadım,daha önceden bu soruya cvp verilmişse lütfen link'i gönderir misinz?

iphonetr

31 Mart 2008; 2:34:04 

DOSTUM TEKRAR RESTORE ETMEN LAZIM BAŞKA ŞANSIN YOK.

İPHONE 2.0.1
p0092

31 Mart 2008; 9:17:32 

Nasıl yani, illa restore mu etmek gerekiyor?

baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

31 Mart 2008; 10:57:25 

Benim de 2 gün falan gidiyor.Ancak bunu özel önlemlerle bu kadar uzatabiliyorum.Ekran ışığını mümkün mertebe kısıyor ve üstten kapatıp açıyorum.Bir de Vi-Fi gerektikçe açıyor ve işi bitince de kapatıyorum.Bu arada görüntülü ve ışıklı hiç bir şey izlemiyorum.Ancak böyle yaparak 2 güne çıkarabiliyorum.Bu arada şu ana kadar 4-5 kez İPhone'yi resetlemek zorunda kaldım ve şu son yüklememde ekran ışığının ayarını hep tam ortada kullanırdım fakat bu sefer yarının da yarısına getirdimışık skalasını ne farkedecek göreceğiz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
p0092

31 Mart 2008; 17:26:46 

Arkadaşlar installer'ımda bir problem olduğunu sanmıyorum,çünkü biraz önce pdf/doc/xls viewer yapmak için gerkli olan 2 package'dan birini indirdim.Ama PHP denilen bir package var Development kısmında,bu package için "kaynak güvenli değil" diyor indirmiyor.Development klasöründe de başka PHP yok,ne yapabilirim

LÜtfen çok öenmli bir pdf'im var ve pdfview'ı kurmam gerekiyor,bilen biri varsa durumu anlatsın..

mahmutduranoglu

31 Mart 2008; 18:42:00 

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Benim de 2 gün falan gidiyor.Ancak bunu özel önlemlerle bu kadar uzatabiliyorum.Ekran ışığını mümkün mertebe kısıyor ve üstten kapatıp açıyorum.Bir de Vi-Fi gerektikçe açıyor ve işi bitince de kapatıyorum.Bu arada görüntülü ve ışıklı hiç bir şey izlemiyorum.Ancak böyle yaparak 2 güne çıkarabiliyorum.Bu arada şu ana kadar 4-5 kez İPhone'yi resetlemek zorunda kaldım ve şu son yüklememde ekran ışığının ayarını hep tam ortada kullanırdım fakat bu sefer yarının da yarısına getirdimışık skalasını ne farkedecek göreceğiz.

teşekkürler....

başka arkadaşlar da belirtebilirmi acaba şarj durumunu?

wizard12

31 Mart 2008; 21:04:51 

Arkadaşlar bu iphone filmleri hangi programla dönüştürüp atıyoruz alt yazı fln????

meatloaf

31 Mart 2008; 22:41:35 

wi-fi kapalı ve fazla kurcalamadan 4 günü gördüm wi-fi oldukça şarj yiyor haberiniz ola. lazım olmadığında kapatın bence.

ZeneX

Sisteme Gözat

1 Nisan 2008; 20:54:07