beyler america dan bir tanıdk getircekti i phone apple sitesinde 400$ idi ve vergisi dahil 430$ ediyordu bugün bana gelen mailde arkadaşım burada 2 yıllık abone olmansı gerktiğini yada olmdan alırsa bu fiyatın 650 ytl ye geleceğini söyledi.Bende bunun nasıl olacağını düşündüm anlama veremedim arakadşım bana yalanmı söyledi yoksa gerçekten doğrumu?[
merhaba okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim İlk jenerasyon: Apple geçmişinde birçok kötü gün görmüş bir firma, fakat tarihlerine baktığınızda Apple'ın ilk çıkardığı İmac, İpods gibi ürünlerinin başta yeteri kadar ilgiyi görmediğini fark ederiz. Bunun sonucunda geliştirilen bu ürünler tekrar satışa sunulduğunda büyük başarı yakalamışlardır. Bu başarı sonucunda Apple bu kadar büyüdü. Peki böyle bir durum İphone'un başına gelme olasılığı nedir?
Bu hiçte düşük bir olasılık değil. Daha iphone yeni piyasaya sürülmüşken bir sonraki versiyonu hakkında dedikodular yapılıyorsa ve bu yeni versiyona 3G ve kapasitelerinin arttırılacağı gibi söylentiler dönüyorsa sahiden satış rakamlarının ne olacağı merak konusu.
Arkadaşlar bu iphone 8 gb ve 16 gbları istanbulda hangi fiyatlara bulabilirim? 1.1.4 sürümünü tavsiye eder misiniz? Alabileceğim bir dükkan adı tavsiye eder misiniz?
Yok mu yardımcı olacak biri?
Gittigidiyorda electromax adlı bir kullanıcı var ben ondan aldım güvenilir ve iyi bi satıcı eğer istanbul'daysan elden bile alabilirsin Anadolu Yakasından.İstersen pm'den msn adresini veririm görüşürsün tavisye ettiğimi söylerisen belki indirim falanda yapabilir
Arkadaşlar 2 tane sorum olacak birincisi bu installer 300 mb yer ayırıyormuş herhalde bunu aşmak için ne yapmak gerekiyor 2. si community sources tam olarak ne işe yarıyor teşekkürler
bu springboarda zibri's blog iconunu nasıl kaldırıcaz
menüde herhangi bi ikon a basılı tut titremeye başlıcak biliyorsun ikonların yerlerini değiştirmek için daha sonra zibrinin işaretinin yanında x çıkacak ona bas silsin
beyler america dan bir tanıdk getircekti i phone apple sitesinde 400$ idi ve vergisi dahil 430$ ediyordu bugün bana gelen mailde arkadaşım burada 2 yıllık abone olmansı gerktiğini yada olmdan alırsa bu fiyatın 650 ytl ye geleceğini söyledi.Bende bunun nasıl olacağını düşündüm anlama veremedim arakadşım bana yalanmı söyledi yoksa gerçekten doğrumu?[
arkadaşın yalan söylememiştir ama bilgisi eksik... çünkü ben geçen hafta sipariş verdim. 399$ + tax şeklinde fiyatı. vergisi eyaletine göre değişiyor benimki 32$ +10$ hızlı kargo ile 442$'a maloldu. apple store dan sipariş verebilir. hatsız olarak alınabiliyor yani. ama orda kullanabilmesi için AT&T telefon şirketi ile anlaşma yapması gerekiyor. ama sen buraya getirtecegin için sorun olmaz yani. tabi unlock ettikten sonra
Arkadaşlar iphone'da pc internet bağlantısın usb ile paylaşmanın bir yolunu bilen var mı?
Evde wi-fi var ama iş yerinde yok malesef, dolayısıyla usb ile pcye bağladığımda iphone'un da o bağlantıyı kullanmasını istiyorum (Ppc lerde var mesela bu özellik)
Şimdiden teşekkür.
20 gün önce ben getirdim ABD'den Apple den aldım.8GB 399 dolar artı %5 tak vergisi başka bir masrafı ve sorunu yok.16GB 499 dolar.Buraya getirip unlock ediyorsun ve kullanmaya başlıyorsun.Apple dan 2 tane den fazla vermediler.Havaalanından çıkarken o ödenen vergiyi geri aabiliyorsun.Ben alamadım çünkü böyle birşeyin olduğunu sonradan öğrendim.1 bilgisayar ve 2 Iphone aldım vergisi aşağı yukarı 250 dolar tuttu ama bilemediğimden elimde patladı.Kısmet artık bu sene gidersem geri alma yolları arayacağım :) Ayrıca aklıma gelmişken bir ayrıntıyı sizinle paylaşmak istedim ki konuların arasında var mı bilemiyorum.Besleme devresindeki o ABD fişini adaptörden ayırıp,Türkiye'de kullanılan Teyp fişi dedğimiz fişi oraya takıyor ve ayrıyeten bizim pirizlere uygun çevirici priz kullanmıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 9 Mart 2008; 22:35:50 >
arkadaslar installerda iphone a daha onceden yukledigim applicationlarin cogu kayboldu .programlari kullanabiliyorum fakat uninstall edemiyorum. yardimci olursaniz sevinirm.bunu duzeltmenin bi yolu warmi ?
Arkadaşlar 2 tane sorum olacak birincisi bu installer 300 mb yer ayırıyormuş herhalde bunu aşmak için ne yapmak gerekiyor 2. si community sources tam olarak ne işe yarıyor teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben benim sizlere bir sorum olcak ben bir haftadır 1.1.2 kullanıyorum ve installaer yükleme yaptım oyun vs. şu an installer menüden kayboldu yerine ekledğim pro.lar yüzünden.
birinci sorum installer i nasıl geri menüye getirebilirim. ikinci sorum 1.1.2 de menüde kitaklık özelliği yokmu ekran dolunca yan taraflara atıyor ya .