Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: cengo72
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ipodlover

28 Şubat 2008; 0:07:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar. iPhone'nu şarj ederken pil tam dolduktan sonra şarjda tutmanın zararı veya yararı var mıdır? tam şarjdan sonra sabaha kadar şarjda kalmış bir iPhone ile tam şarjdan sonra hemen fişten çekilmiş bir iPhone arasında kullanım süresi açısından bir fark olur mu? teşekkürler...

Xbox LIVE Gamertag: NeoERC
Salur
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Şubat 2008; 10:52:44 

Benim küçük bi sorum olacak,
Ayarlar>Telefon bölümünde TTY var bu ne işe yarar bilgisi olan var mı?
sinanhakki

28 Şubat 2008; 12:17:36 

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar bu mesaj yazarken yukarida durmadan cikan sozluk gibi seyi nasil kapatacagiimmmmm bileen varmi?

Playstation 60GB PAL - GT5p+G25, Pes2008, GTA IV, Uncharted, Rainbow Six:Las Vegas, Resistance
XBox 360 Ntsc-U
cuumjr

28 Şubat 2008; 15:50:57 

kb isimli uygulamai installerdan bul yukle sonra ayarlardan general sekmesinden keyboard ordan hata duzeltme tarzi bisi cikicak onu kapatirsan duzelir .

cans1905

28 Şubat 2008; 15:52:11 

Arkadaslar merhaba v 1.1.2 fabrika cıkıslı iphoneumu v 1.1.3e update etmek icin telefonu once 1.1.1e restore edip daha sonra 1.1.2ye update ettim ancak 1.1.3den vazgecdim cunku update etmiyor error veriyor simdide v1.1.2deym simkartımı kullanmak icin installer dan iworld u indirmeye calısıyorum ama package download failed! yazısı cıkıyor installerdan hicbisey indiremiyorum telefonu birkac kere daha 1.1.1e indirip 1.1.2ye cıkardım ama 1.1.2de hep aynı sey oluyor acil iworld u yuklemem lazım lutfen yardımcı olun.

cuumjr

28 Şubat 2008; 15:53:50 

sorumu soriim :D menumun sagtarafindaki uygulamalara gecemiyorum.alttaki iki nokta kayboldu nasil duzelticem..yardimci olursaniz sevinirim.

pekarr

28 Şubat 2008; 17:51:31 

ARKADAŞLAR BENIM VERSIYON 1.02 Dİ 1.12 YAPTIM AMA TELEFON ÇOK YAVASLADI VE INSTALLERDAN YUKLEDIGIM SEYLER UNINSTALLA GIRDIGIMDE YUKLU GÖZUKSE BILE ANA MENUDE IKON OLARAK ÇIKMIYOR BUNUN SEBEBINI BILEN VARSA YARDIM EDEBILIR MI LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

d_e_s_i_r_e

28 Şubat 2008; 19:55:41 

quote:

Orjinalden alıntı: ipodlover

selamlar. iPhone'nu şarj ederken pil tam dolduktan sonra şarjda tutmanın zararı veya yararı var mıdır? tam şarjdan sonra sabaha kadar şarjda kalmış bir iPhone ile tam şarjdan sonra hemen fişten çekilmiş bir iPhone arasında kullanım süresi açısından bir fark olur mu? teşekkürler...

buraya bir bak kardeşim benim. daha önce ben açmıştım bu konuyu saolsun arkadaşlar çok güzel yorumladılar...

http://forum.donanimhaber.com/m_21159608/mpage_1/key_battery//tm.htm#21182393

Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma...

d_e_s_i_r_e

28 Şubat 2008; 20:00:12 

quote:

Orjinalden alıntı: sinanhakki

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaslar bu mesaj yazarken yukarida durmadan cikan sozluk gibi seyi nasil kapatacagiimmmmm bileen varmi?

telefonun ingilizce ise : settings/general/keyboard/auto-correction---> kısmını off yapacaksın
türkçe ise : ayarlar/genel/klavye/otomatik düzeltme ---> off yapıcaksın

emrcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Şubat 2008; 20:03:28 

Öle bir yer yok benim iphonede

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200 | Nikkor 50 mm 1.8 | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2
Flickr Fotoğraflarım

Psn : emrcan

iPhone Turkey | iPhone Türkiye Destek Ve Fan Sitesi
tsulhan

28 Şubat 2008; 20:49:15 

Arkadaşlar,

Ben iphone 1.0.2 aldım zamanında daha sonra unlock activate falan 1.1.2 yaptım. Şimdi bunu 1.1.3 e yükseltmek istiyorum.

İtunes dan direk update edip ziphone ile kırmaya çalışsam olur mu?

Yada daha kolay bir önerisi olan var mı?

pileysıteyşın 3 60 gb, samsung 226bw, god of var 2, reynbovsiks vegas, esessins krid, kol of düyti4 veeee iphonee...
d_e_s_i_r_e

28 Şubat 2008; 20:51:04 

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Öle bir yer yok benim iphonede

babacım nasıl yok yaa iyi bakkkk...bana özel yapma ihtimali olabilirmi sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_e_s_i_r_e -- 28 Şubat 2008; 20:52:35 >

hasumut

28 Şubat 2008; 21:02:23 

Arkadaşlar ya formun her tarafını araştırdım bulamadım.Arama yaparken "Arama yönlendirme Etkin" mesajından nasıl kurtulacağım.

emrcan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Şubat 2008; 21:47:47 

valla simdide baktim yok :)

Nikon D300 | Tamron 17-50 | Sigma 70-300 | Sandisk Extreme III 2gb | Lowepro Micro Trekker 200 | Nikkor 50 mm 1.8 | Manfrotto 190XPROB | Manfrotto 804RC2
Flickr Fotoğraflarım

Psn : emrcan

iPhone Turkey | iPhone Türkiye Destek Ve Fan Sitesi
agabaran

28 Şubat 2008; 22:00:50 

arkadaşlar kusura bakmayın formu tam olarak arastırmaya vaktim yok sabah ya n95 8 gb yada iphone alacagım benim için olmazsa olmaz tek program var GPS,N95 de lisansım var 8gb alınca o kodla nokia mapsı kullanabilirim iphone da GPS programını lisanslı ve ful olarak kulanma sansımız varmı.
eğer varsa iphone almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agabaran -- 28 Şubat 2008; 22:01:04 >

==>A Ğ A B A R A N<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
anilsar