ARKADAŞLAR 1.1.3 VERSIYONUN ÇAĞRI VE MESAJ GELDİĞİNDE YALNIZ İSİM ÇIKMASI ILE PROĞRAM VARMI FORMU TARADIM AMA BULAMADIM BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM...
arkadaşlar bana yardımcı olabilicek biri yokmu acilen telefonumun titresimi aldım alalı calışmıyor arkadasımın telefonu calısıyor kafayı yicem lütfen yardımcı olurmusunuz
1-vnotes kayıt yaptı ve play ile ilerliyor fakat ses gelmiyor, (koruyucu jelatini alınmış halde, yan ses düğmesi açık)
2- iPhoneList te nereden vnotes vb. gibi programları kaldırıp tekrar download edebirim,
birde özür; bunların cevapları belkide verildi fakat ben foruma yeni üye oldum ve sayfaları okuyorum fakat bitiremedim ve ayrıca arama ile net bir bilgiye ulaşamadım.
emeği geçen herkeze teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Y. -- 20 Şubat 2008; 21:45:03 >
herkeze ıı aksamlar tlf yenı 1.1.1 den 1.1.2 ye en son 1.1.3 e jailbreak yaptım ve tlf turbo sımsız kullanmak ıcın aplıcatıon ı yuklerken veya baska dosyalar yuklemeye calısırken maın script fail hatası verıyor forumda solenen dıger source ları ekledım onlardada aynı problem var bu sorunu nasıl gıderebılecegımı bılen var mı ??
arkadaşlar bu iphoneyi müzik dinlerken 2 defa sağa veya sola salladıgınızda müzik atlatıyormuş dogrumudur bu! eğer dogruysa nasıl yapılıyor bi zahmet bilgi...
iphone ' um sadece avea hatı ile çalışıyor neden acaba henüz kayıt yaptırmadım onun için olabilir mi ? örnek türkcell hattım ile çalışmadı hat yeni ( sim kart )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mszehir -- 21 Şubat 2008; 1:28:05 >
beyler sizeeee bi sır vereyimmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiii....size neden kimse cevap vermiyor biliyonuzmuu...çünkü millet uğraşmak istemiyorr...okadar saçma sorular soruluyokii bilir kişiler gülüyorr halinize ve sallamıyolar..yahuuuuu sorduklarınızın alayı cevap halinde mevcut forumda...iphone bilgin yok diyelim ama bilgisayar bilgin yok diyemem çünkü iphone hakkında forumlardan yararlanabilecek kapasitede bir insanın biglisayyar bilgisi var demektir.bizahmet çocuklar..bezdirmeyin milleti allah aşkına...bak dikkatinizi çekerim soruların hepsinin cevabı var forumda biraz araştırın ok...kızmayın bide bana :):):)
ARKADAŞLAR TELEFONUM BU HATAYI VERİYOR YARDIM EDİN AĞLIYACAM seçtiğniz ağ artık geçersiz telefon ayarlarından yeni bir ağ seçebilirsiniz ne yapıcam ben :(
ARKADAŞLAR TELEFONUM BU HATAYI VERİYOR YARDIM EDİN AĞLIYACAM seçtiğniz ağ artık geçersiz telefon ayarlarından yeni bir ağ seçebilirsiniz ne yapıcam ben :(