Arkadaşlar bi sorum olucak şubat 22 de akrabam amerikaya gidicek ve 25 inde dönücek bu tarihler arasında cihazım gelicek 1.1.4 çıkma olasılığı varmı ? bu 1.1.4 ne zaman çıkar bilen yardımcı olabilecek biri varmı? Teşekkürler .
Herkese iyi günler, arkadaşlar şuan elimde 04.01.13_G versiyonunda bir iphone var, şuan telefonun hiç bi özelliğini kullanamıyorum(Activate iphone, penceresi geliyo telefonda), jailbreak işlemide 2 gündür uğraşmama rağmen yapamadım, ituneste telefonu görmemekte ve telefon pc ye takıldığı zaman uyarı vermekte bu durumu nasıl halledebilirim saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKapilo -- 13 Şubat 2008; 16:53:06 >
1.1.2 cihazımda turbosim kullanarak sorunsuz hersey cok güzeldi. Bugün installer dan birkaç program kurmak istedim ama olmuuyor download failed diye uyarı veriyor. Böyle bir uyarı alan vasa bana yardımcı olabilir mi?
selam nedenini anlayamadığım şekilde dün sabahladım olmadı ve bugun tekrear denememde 2 adet iphonu kırabildim bunun için zipphone 1.1 sürümünü kullandım. dos penceresinde ziphone.exe -v -j -a -v-u yapınca telefonlar açıldı biri itunes ile 113 e update edilmiş diğerei fabrika çıkışlı 112 sorun şu 113 olan sim kartı tanıyor ancak telefon çekmiyor. 112 olan ise kartı tanıyor telefon çekiyor ancak arama yapmaya çalıştığımda ilk rakamı girdikten sonra ana menuye dönüyor yani sayıların olduğu ekran kapanıyor arama yapamıyorum nedeni nedir bilen duyan bi yardımcı olabikirmi
arkadaşlar normal çalışan iphone a dil paketi yuklerken takıldı bende resetler gibi home ve kapama tuşuna bastım recovery moda girdi hani kablo ve itune logosu olan ekran geliyor bu moddan nasıl çıkarım yardım pls....