Ya benim elimde 4.6 vardı ve birkaç hafta önce onu 1.1.1'e düşürüp jailbreak yapmıştım. Şimdi kingsimler gelince tekrar 1.1.2'ye yükseltip jailbreak yapayım dedim ve aşağıdaki sitedeki adımları (Upgrade to 1.1.2 adamından itibaren) izleyerek tek tek yaptım
Ama bunları yapmam rağmen telefon açıldığında itunes'a bağladığımda şöyle bir ekran çıkıyor , nasıl çözebilirim ve telefonun springboard ekranına girebilirim ;
Gerek kalmadı halllettim. Restore edip işlemleri tekrar yaptım oldu. Bu arada eliniz korkak alıştırmayın uğraşın derim bugünki deneyimimden sonra (abartmamak kaydı ile )
herkese merhaba arkadaşlar..iphone un mail ayarlarının nasıl yapıldığını soracaktım..forumda arama yaptım ama bir bilgiye ulaşamadım.özellikle hotmail ile ilgili ayar yapmam gerekiyorda..ilginize teşekkürler..
herkese merhaba arkadaşlar..iphone un mail ayarlarının nasıl yapıldığını soracaktım..forumda arama yaptım ama bir bilgiye ulaşamadım.özellikle hotmail ile ilgili ayar yapmam gerekiyorda..ilginize teşekkürler..
Merhaba Vipracing, Ben de telefonu en sonunda kayıt ettirebildim. Benim problemim anladığım kadarıyla biraz daha farklı. Telefonun Settings/General/About bölümünde en alttaki 3 başlık (IMEI, ICCID ve Modem Firmware) gözükmüyor. Aklıma hardware problemi gibi şeyler geliyor ama WI-FI yi problemsiz kullanıyorum. Acaba resetle bu durumdan kurtulabilir miyim? Daha önce buna benzer bir duruma rastladıysan, bilgi verebilirsen sevinirim. Selamlar.
Merhaba arkadslar telefonum bu sabah elime gecti seri numarası 7s44xxxxx seklinde. simdi bu telefon 1.1.1 versiyonu mu? acaba sans yuzume gulmus olabılır mı? eger oyleyse biri bana jailbreakmeçcom icin yardım edebilir mi? safarıde hata verip network sececegım ekranı goremiyorum. zannedersem tus kilidine geciyor bunu nasıl kaldırabilirim.
Bildiğim kadarı ile xxx45 ve yukarısı 1.1.2 oluyor, orayı x olarak yazmışsın ama ben de dün aldım daha cihazı yanıltmim seni de :). Bu arada ben cihazı kırarken ibrk.exe de işlemi yaparken ituneshelperı falan kapatmadan yaptım, herhangi bir sorun oluşturur mu bu atlamışım o adımı. Şu an hala 1.1.1, 1.1.2 ye yükseltme gereksinimi duymadım.
Son olarak msn tarzı programların kurulumunun detaylı anlatımını hangi başlıkta bulabilirim, teşekkürler.
burada 1. mesajın en atında numara formatı ile ilgile yazdıklarımı uygularsan mesajlarda isim gözüme problemi ortadan kalkıyor çok güzel çalışıyor...
Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
Ben yaklaşım 15 gün önce v1.0.2 iphone numu aldım.Tüm programları yükledim.Daha önceden Ipod sahibi olmak iphone çözmemde büyük kolaylık sağladı.En azında secn. işlerinde. Iphone şu an libyada kullanıyorum ve hiçbir sorunu yok tüm uygulamalar eksiksiz çalışıyor.Tabii kırılmış hali.
Fakat tek bir sorun var. Standby süresi katologlarda ve tüm heryerde 250 saat olarak yazıyor.Konuşma süresi ise 8 saat deniliyor.Benim test ettiğim ise 40 saat standby ve 3-4 saat konuşma süresi oldu.Bu konuda acaba ayarlarımda bi sorunmu var yoksa normal mi bu durum.Bu konu çok önemli Iphone için 40 saatlik bekleme süresi hiç normal değil bana göre.Bekleme süresinde telefon hiçbir program çalışmadığından eminim sadece telefon hattı açık.Airplane modunda denemedim.Benim şüphem, şebeke yasal olmadığından sürekli şebeke AT&T şebekesini arıyor sanırım...Bu da pili bitiriyor diye düşünüyorum.Benim aklıma başka mantıklı cevap gelmiyor.