Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: cengo72
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Cevap: IPhone - ' SIK SORULAN SORULAR ' - ve CEVAPLARI Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mw@ruw@ri

25 Aralık 2007; 17:52:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: skiptomylou08

Ya benim elimde 4.6 vardı ve birkaç hafta önce onu 1.1.1'e düşürüp jailbreak yapmıştım. Şimdi kingsimler gelince tekrar 1.1.2'ye yükseltip jailbreak yapayım dedim ve aşağıdaki sitedeki adımları (Upgrade to 1.1.2 adamından itibaren) izleyerek tek tek yaptım

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=461

Ama bunları yapmam rağmen telefon açıldığında itunes'a bağladığımda şöyle bir ekran çıkıyor , nasıl çözebilirim ve telefonun springboard ekranına girebilirim ;

Gerek kalmadı halllettim. Restore edip işlemleri tekrar yaptım oldu. Bu arada eliniz korkak alıştırmayın uğraşın derim bugünki deneyimimden sonra (abartmamak kaydı ile )

Kral öldü , yaşasın yeni kral :)
mygokhan

25 Aralık 2007; 18:39:40 

herkese merhaba arkadaşlar..iphone un mail ayarlarının nasıl yapıldığını soracaktım..forumda arama yaptım ama bir bilgiye ulaşamadım.özellikle hotmail ile ilgili ayar yapmam gerekiyorda..ilginize teşekkürler..

www.skodaclubturkey.com

skoda roomster 1.2 HTP 70 HP ocean blue
Coctus

25 Aralık 2007; 23:50:52 

quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

herkese merhaba arkadaşlar..iphone un mail ayarlarının nasıl yapıldığını soracaktım..forumda arama yaptım ama bir bilgiye ulaşamadım.özellikle hotmail ile ilgili ayar yapmam gerekiyorda..ilginize teşekkürler..

+1

mrtgms

26 Aralık 2007; 9:42:35 

Merhaba Vipracing,
Ben de telefonu en sonunda kayıt ettirebildim. Benim problemim anladığım kadarıyla biraz daha farklı.
Telefonun Settings/General/About bölümünde en alttaki 3 başlık (IMEI, ICCID ve Modem Firmware) gözükmüyor.
Aklıma hardware problemi gibi şeyler geliyor ama WI-FI yi problemsiz kullanıyorum.
Acaba resetle bu durumdan kurtulabilir miyim?
Daha önce buna benzer bir duruma rastladıysan, bilgi verebilirsen sevinirim.
Selamlar.

Never_Ends

26 Aralık 2007; 10:01:08 

Merhaba arkadslar telefonum bu sabah elime gecti seri numarası 7s44xxxxx seklinde. simdi bu telefon 1.1.1 versiyonu mu? acaba sans yuzume gulmus olabılır mı?
eger oyleyse biri bana jailbreakmeçcom icin yardım edebilir mi? safarıde hata verip network sececegım ekranı goremiyorum. zannedersem tus kilidine geciyor bunu nasıl kaldırabilirim.

HP COMPAQ PRESARIO V6328, Iphone 8GB, Sanyo Xacti E60EX - 1GB Sandisk SD

cause_of_death

26 Aralık 2007; 11:04:47 

Bildiğim kadarı ile xxx45 ve yukarısı 1.1.2 oluyor, orayı x olarak yazmışsın ama ben de dün aldım daha cihazı yanıltmim seni de :).
Bu arada ben cihazı kırarken ibrk.exe de işlemi yaparken ituneshelperı falan kapatmadan yaptım, herhangi bir sorun oluşturur mu bu atlamışım o adımı. Şu an hala 1.1.1, 1.1.2 ye yükseltme gereksinimi duymadım.

Son olarak msn tarzı programların kurulumunun detaylı anlatımını hangi başlıkta bulabilirim, teşekkürler.

denizwaterpolo5

26 Aralık 2007; 12:18:35 

Coctus ve mygokhan arkadaşın sorduğu gibi hotmail ayarlarını anlatabilirmisin vip.. biraz karışık beceremedik..

belmont

26 Aralık 2007; 12:30:16 

kargoyla abd den iphone gelse sorun olurmu arkadaşlar?

VAIO VGN-FS790
iphone 16gb 3g
TrDr_22

26 Aralık 2007; 12:37:03 

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

kargoyla abd den iphone gelse sorun olurmu arkadaşlar?

Olmasa herkes alırdı(; bayram seyran derken muafiyet 300€ ama yine de sen bilirsin..

mw@ruw@ri

26 Aralık 2007; 12:54:03 

Kargoyla cep telefonu gümrükten geçmiyor arkadaşlar. Daha geçiren birini görmedim yani.

Kral öldü , yaşasın yeni kral :)
mszehir

26 Aralık 2007; 13:23:43 

ben kargoyla gecirdim :)

arkadaslar sadece yazılım ile sim i kırdım cok mutluyum herseyi kendim yaptım :)))))

1.1.2 versiyon 44 hafta fabrika cıkışlı

belmont

26 Aralık 2007; 13:43:16 

quote:

Orjinalden alıntı: mszehir

ben kargoyla gecirdim :)

arkadaslar sadece yazılım ile sim i kırdım cok mutluyum herseyi kendim yaptım :)))))

1.1.2 versiyon 44 hafta fabrika cıkışlı

iyi de 45 altı zaten 1.1.1 versiyon değilmi ortada bi çelişki var ama

VAIO VGN-FS790
iphone 16gb 3g
tracerooter

26 Aralık 2007; 13:56:03 

quote:

Orjinalden alıntı: LAKOTA

Vipracing
1.1.2 de SMS problemi çözülmüş mü?Deneyebildin mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_19806545/tm.htm

burada 1. mesajın en atında numara formatı ile ilgile yazdıklarımı uygularsan mesajlarda isim gözüme problemi ortadan kalkıyor çok güzel çalışıyor...

Kızdırma Türkü gözü olur kırmızı,daha yakından bakarsan görürsün ay yıldızı...

Türk Topraklarında racon kesilmesi gerekiyorsa o raconu TÜRK ASKERİNDEN sonra ancak AZRAİL keser. İkisinin kestiği racon da aynıdır… Varsın nereden gelsin diyen varsa sonum, buyursun gelsin ki öğrensin nedir sonum! Zannedermisin ki yattığın yerde de rahat bırakırlar seni, göğsünü siper etmiş ŞEHİTLERİM. Bilesin ki yatacak yerin yoktur benim cihanımda Sulh olmadıkça!!!
ogecim

26 Aralık 2007; 14:55:54 

Merhaba,

Pİl SORUNU BÜYÜK SORUN !!!!

Ben yaklaşım 15 gün önce v1.0.2 iphone numu aldım.Tüm programları yükledim.Daha önceden Ipod sahibi olmak iphone çözmemde büyük kolaylık sağladı.En azında secn. işlerinde. Iphone şu an libyada kullanıyorum ve hiçbir sorunu yok tüm uygulamalar eksiksiz çalışıyor.Tabii kırılmış hali.

Fakat tek bir sorun var.
Standby süresi katologlarda ve tüm heryerde 250 saat olarak yazıyor.Konuşma süresi ise 8 saat deniliyor.Benim test ettiğim ise 40 saat standby ve 3-4 saat konuşma süresi oldu.Bu konuda acaba ayarlarımda bi sorunmu var yoksa normal mi bu durum.Bu konu çok önemli Iphone için 40 saatlik bekleme süresi hiç normal değil bana göre.Bekleme süresinde telefon hiçbir program çalışmadığından eminim sadece telefon hattı açık.Airplane modunda denemedim.Benim şüphem, şebeke yasal olmadığından sürekli şebeke AT&T şebekesini arıyor sanırım...Bu da pili bitiriyor diye düşünüyorum.Benim aklıma başka mantıklı cevap gelmiyor.

Özcan GEÇİM