sağ olasın ustad sonunda vistadan kurtulduk artık tamamiyle hatta bir kaç forumda okudum müşteri şikayrtlerinden dolayı üretici firmalar VISTAdan vazgeçip XP kurulu makina satacaklarmış ve bunun üzerine microsoft XP nin ömrünü uazatmaya karar almış.
Herkeze merhaba.. Geçen hafta lenovo 3000 n200 bilgisayarımı migrostan 999 ytl ye aldım. Vatanbilgisayardan da 30 liraya 1 gb ram daha aldım. Gerçekten çok hızlı çalışıyori hiçbir problem yok şimdilik. daha önce hp pavilion g3050 bilgisayarım vardı, ikinci bilgisayar olarak kullanıyorum, ama gerçekten IBM kalitesi sonuna kadar var bilgisayarda. 4 usb, iee1394, parmak izi okuyucu, dahili web-cam kalitesine kalite katıyor. Çok doğru br tercih. Herkez güle güle kullansın
Herkeze merhaba.. Geçen hafta lenovo 3000 n200 bilgisayarımı migrostan 999 ytl ye aldım. Vatanbilgisayardan da 30 liraya 1 gb ram daha aldım. Gerçekten çok hızlı çalışıyori hiçbir problem yok şimdilik. daha önce hp pavilion g3050 bilgisayarım vardı, ikinci bilgisayar olarak kullanıyorum, ama gerçekten IBM kalitesi sonuna kadar var bilgisayarda. 4 usb, iee1394, parmak izi okuyucu, dahili web-cam kalitesine kalite katıyor. Çok doğru br tercih. Herkez güle güle kullansın
Sağol kardeş.Sen de güle güle kullan hayırlı olması dileğiyle....
cosh-boy sen XP de kamera driveri otomatik mi yukledin yoksa bir yerden mi buldun acaba ben XP nin ki ni yukledimde bir de XP de kamerayı acar demiştin daha önce o nasıl olur acaba ustad
OK tşk ben de o şekilde yaptım da başka bir sürücü varsa demiştim hani :-) şu an herşey ok sayılır. vistayı beğenmeğenlere tavsiyem hiç beklemesinler. ve makinanın tadını çıkarmaya başlasınlar.
benimkinde tek 1 Gbyte vardı. kingston bana göre en iyisi ama diğerlerinde de sorun olacağını zannetmiyorum. bu arada Teknosada Philips kablosuz modem 99,00 yerine 39, YTL. ihtiyacı olana duyurulur.
Ramlerin birçok çeşidi var, lenovo için 667 MHZ 1 GB ram mi istememiz gerek satıcıdan?
Not: Vista'daki ie7 internet explorer yerine FireFox tercih ettim ve sorunsuz çalışıyor, parolaları kaydetme, alma ve verme işlevi yüzünden. Vista eklentilerin çoğunu parayla satıyor, arkadaşlarımızın bilgisine.
Diğer yandan, ide ayarlı olarak gelen sata disklerinizi, bios'tan değiştirip sata özelliğine kavuşturun performans için. Kolay gelsin.
Merhaba arkadaşlar.Bu siteyi yeni aldığım Lenovo sayesinde tanıdım.Gayet bilgilendirici yazılar bu konudakiler de.Fakat çok acil bir ricam olacak bilen arkadaşlardan;
Şöyle ki, ben bugün Ankara Göksu Migros'tan LENOVO Aldım 1 adet,MODEL NO: 0769-BAG.
ARKADAŞLAR KUTUDAN BİR ADET CD BİLE ÇIKMADI, YANİ NE BİLEYİM WINDOWS CDsi OLSUN,DRIVER CDsi OLSUN,HİÇBİRİ YOK. YARIN MİGROSu DA LENOVOyu DA ARAYIP SORMAYI DÜŞÜNÜYORUM,KAFAMA TAKILDI:(
İKİNCİ SORUN DA ŞU,BUNDA Vista HOME BASIC YÜKLÜ,DAHA BİR SÜRÜ PROGRAM YÜKLÜ,HALİYLE ÇOK YAVAŞ BİLGİSAYAR, BEN WINDOWS XP PRO SP2 YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HARDDISKI 2YE BÖLÜP FAKAT NASIL YAPACAĞIMI BİLEMEDİM,DEDİM YA ELİMDE HİÇBİR CD YOK.
LÜTFEN BİLGİ VERİR MİSİNİZ SIRASIYLA NELER YAPMALIYIM BU HANTAL VİSTADAN XPye GEÇMEK İÇİN BU ALETİ???ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN,ÇOK SEVİNECEĞİM...