senide cok yoruyorum kardeşim ama napıım cehalet başa bela bn senn dediin proğramı yükledim ama kullanmayı başaramadım ordada yardımcı olursan cok minnetar olucam.... çok saol ressam0768 kardeşim sanırım üyelik istio sende ölr bi problem oldumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmurat35 -- 7 Temmuz 2008; 0:53:41 >
dostum anlamadım üyelik isteyen neresi. bu programı indirdikten sonra kur ve kullanabilirsin. ilk başta senden şifre girmeni ister, daha sonra hangi parmaklarını tanıtacan diye sorar ve işlem tamam. 2 güvenlik aşamasında senin parmak izini tanımladıktan sonra çalışıyor.
dostum anlamadım üyelik isteyen neresi. bu programı indirdikten sonra kur ve kullanabilirsin. ilk başta senden şifre girmeni ister, daha sonra hangi parmaklarını tanıtacan diye sorar ve işlem tamam. 2 güvenlik aşamasında senin parmak izini tanımladıktan sonra çalışıyor.
işte bende öle olmadı bnde kurdum actım ama şifre kısmı gelmedi helede parmak tanıtma kısmı hiç gelmedi ya artık bn bu olaya taktım nie yapamıyorum bnde bi sorunmu war kafayı yicem.... ne olur ayrıntılı gir şu konuya resssam kardeş sana ne kadar teşekkür etsem azdır[
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmurat35 -- 7 Temmuz 2008; 11:28:10 >
migrosdan aldığım n200 modelinin içindeki 1gb ram satılıktır.. neredeyse hiç kullanılmadı.. fiyatı 25 ytl.. istanbul içi satış olur.. hayırlı geceler herkese..
bende de bir lenova 3000 N200 var. bilgisayarı güncelleştirme yaparken düğme ile kapattım. şimdi bilgisayar açılırken güncelleştirmeleri yüklemeye çalışıp tekrar kapanıp açılıyor ve yine güncelleştirmeleri yüklemeye çalışıyor. yani anlayacağınız windows açılmıyor. fabrika ayarlarına dönmek istedim onuda başaramadım. bana yardım edebilecek aynı dertle daha önce karşılaşmış arkadaşlar yardım edin lütfen :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawasuar -- 11 Temmuz 2008; 12:53:15 >
merhabalar arkadaşlar lenovo bilgisayarıma format atamıyorum, bios ekranına bir ulaşabilsem atacağımda masaüstü bilgisayarıma düzinelerce format atmış biri olarak çaresiz kadım desem yeridir. dvd ye yazmış olduğum xp sp2 ile atamıyorum yardım lütfen..
merhabalar arkadaşlar lenovo bilgisayarıma format atamıyorum, bios ekranına bir ulaşabilsem atacağımda masaüstü bilgisayarıma düzinelerce format atmış biri olarak çaresiz kadım desem yeridir. dvd ye yazmış olduğum xp sp2 ile atamıyorum yardım lütfen..
bios a f2 ile girebilirsin boot select için f12 olması gerek ama onu tam hatırlamıyorum..bu arada biliyosundur xp kurabilmen için biostan satayı kapatman gerekiyo yada sata eklentili bir xp cdsi yapman gerekiyor..
bios a f2 ile girebilirsin boot select için f12 olması gerek ama onu tam hatırlamıyorum..bu arada biliyosundur xp kurabilmen için biostan satayı kapatman gerekiyo yada sata eklentili bir xp cdsi yapman gerekiyor..
biostan satayı kapattıktan sonra bile mi sata eklentili cd yapmak gerekiyor? satayı kapattım 1.önceliği dvd ram a verdim dvd ye xpsp2 çektim normalde açılışta cd den önyükleme için bir tuşa basın çıkması gerekirken " operating system not found" çıkıyor
herkese slm arkadaşlar en sonunda fan sorunum çözüldü lenovo servisine götürdüm ve bi bakım yaptılar ve cpu fanının bozuk olduguna karar verdiler ama deiştirilmesinin 15 günü bulacagını söylediler ve bende yurt dışına cıkacagımdam artık yurt dışı dönüşünde bırakırsın degişiriz dediler lenovonun servis hizmeti gerçekten cokk iii
Arkadaşlar bende de lenovo 3000 N200 769 var. Bu görüntü kartının (X3100) belleğini nasıl yükseltebilirim delirme aşamasındayım. 128 mb olarak görünüyor ama manual da da lenovo nun sitesinde de 256, maksimum ise 356mb dir diyor. Acaba lenovo care ile ilgili mi dedim, bu seferde lenovo care düğmesi çalışmıyor. Bu arada işletim sistemim winXP. Ram'i 2.5gb yaptım görüntü kartı 256mb diye oyun oynamak umuduyla ama nafile. Görüntü kartı özelliklerinde de ne yükseltme ne bişey var. Bu yükseltme olayı nasıl yapılır bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler. Saygılar.
Arkadaşlar bende de lenovo 3000 N200 769 var. Bu görüntü kartının (X3100) belleğini nasıl yükseltebilirim delirme aşamasındayım. 128 mb olarak görünüyor ama manual da da lenovo nun sitesinde de 256, maksimum ise 356mb dir diyor. Acaba lenovo care ile ilgili mi dedim, bu seferde lenovo care düğmesi çalışmıyor. Bu arada işletim sistemim winXP. Ram'i 2.5gb yaptım görüntü kartı 256mb diye oyun oynamak umuduyla ama nafile. Görüntü kartı özelliklerinde de ne yükseltme ne bişey var. Bu yükseltme olayı nasıl yapılır bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler. Saygılar.
pek öle bilgim yoktur bnden daha bilgili arkadaşlar war ama xp driwer lerinle alakalı bi durum olabilirmi ??? driwer deiştirmeyi dene
buarada şu fingerprint olayı için ressam arkadaşım senden hala bi aydınlatma bekliyorum nolur yardım et :(:(:( 4 gün sora gidiyorum gitmeden halledeim :(