Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: tahret muslugu
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Lenovo (IBM) >> Cevap: LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB Sayfa: <<   < önceki  12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ufuktan

26 Mayıs 2008; 20:22:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu harddiskteki kaybı nasıl düzelttiniz arkadaşlar.Toplam 143 gb diyor

TekBozok

26 Mayıs 2008; 21:46:26 

Fan sesini bazı arkadaşlarımız çok dert etmişler, diğer dizüstülerde fan sesi az ama, ısınınca ateş gibi oluyor. Lenovo ise neredeyse en az ısınan Dizüstü. İşlem miktarı artınca fan da biraz daha hızlı çalışıyor.

Ford Fusion Grup
IdontKnoWw

27 Mayıs 2008; 3:25:03 

fan sesi duymak istemiyorsanız güç ayarlarını lenovo default yada güç tasarrufuna alın fan daha az çalışır..

Asus A600m sonoma 2.0ghz 2*1024 kingston dd2 533 160 gb samsung 5400 rpm gforce go 7300 256mb
Arda

27 Mayıs 2008; 9:19:04 

quote:

Orjinalden alıntı: arsima

quote:

Orjinalden alıntı: karagozyan

HARDİSK OLAYINI ÇÖZDÜMDE BENİM MAKİNADA DEVAMLI FAN ÇALIŞIYOR VE ÇOK SESLİ HAVALAR SICAK ÇALIŞMASI NORMAL AMA SES ÇOK SESLİ GELİYOR AÇABA SİZİNKİLER NASILLL.............................

slm arkadaşım hd inde ne vardıı açaba bende de fan sürekli olarak dönüyorr... türkiyeye gelince baktırıcam bende birde ekran problemi var ekranım parlak ekran olmasına ragmen cok karanlık duruyor anlamadım bi iş bu pc den artık gelince bakıcaz diger arkadaşların pclerinin fanları nasıl acaba ben onu merak ediyorumm arkadaşta dell makina var fan sesini duyulmuyorr onda aynı işleri yapıoz hem onun makina benimkinden düşükk özellikte :D

Ekran Renksizliğine FN Tuşu ile Birlikte F11 Tuşuna Basmayı deneyiniz Ekran Işığının arttığını göreceksiniz.

To grow impatient A.k - 3485
arsima

27 Mayıs 2008; 14:56:51 

quote:

Orjinalden alıntı: Arda

quote:

Orjinalden alıntı: arsima

quote:

Orjinalden alıntı: karagozyan

HARDİSK OLAYINI ÇÖZDÜMDE BENİM MAKİNADA DEVAMLI FAN ÇALIŞIYOR VE ÇOK SESLİ HAVALAR SICAK ÇALIŞMASI NORMAL AMA SES ÇOK SESLİ GELİYOR AÇABA SİZİNKİLER NASILLL.............................

slm arkadaşım hd inde ne vardıı açaba bende de fan sürekli olarak dönüyorr... türkiyeye gelince baktırıcam bende birde ekran problemi var ekranım parlak ekran olmasına ragmen cok karanlık duruyor anlamadım bi iş bu pc den artık gelince bakıcaz diger arkadaşların pclerinin fanları nasıl acaba ben onu merak ediyorumm arkadaşta dell makina var fan sesini duyulmuyorr onda aynı işleri yapıoz hem onun makina benimkinden düşükk özellikte :D

Ekran Renksizliğine FN Tuşu ile Birlikte F11 Tuşuna Basmayı deneyiniz Ekran Işığının arttığını göreceksiniz.

ekran parlaklıgı en üst seviyede zaten yaptım o dediginizi ama var ya benim pc de bi iş

herkesin bir kusuru vardır.........
arsima

27 Mayıs 2008; 15:01:04 

quote:

Orjinalden alıntı: TekBozok

Fan sesini bazı arkadaşlarımız çok dert etmişler, diğer dizüstülerde fan sesi az ama, ısınınca ateş gibi oluyor. Lenovo ise neredeyse en az ısınan Dizüstü. İşlem miktarı artınca fan da biraz daha hızlı çalışıyor.

evet haklısın orada katılıyorum size ama sankii cok abartılı çalışıyor gibi geldi yanii bu makinadan başka lenovo kullanmadımm o yüzden dert ettimm

herkesin bir kusuru vardır.........
TekBozok

27 Mayıs 2008; 21:21:29 

XP Pro'da Access Connection ile kablosuz bağlantıyı bir süre kullanmadığınız zaman, sinyal ışığı yandığı halde bağlantı ölüyor. Bağlantıyı kesip, sonra yeniden bağlanmak gerekiyor. Aynı durumu yaşayan arkadaşımız var mı?

Ford Fusion Grup
IdontKnoWw

28 Mayıs 2008; 2:01:46 

acsess connection kullanmakta neden bu kadar inatçısınızki onun yaptığı işi xp yada vista zaten kendiside yapıyor..ben vireless driverini kurarken bile direk DPIns32.exe yi çalıştırıyorum oda sadece windows a driver dosyalarını atıyo şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım intel pro wireless uygulamasına bile gerek yok..

Asus A600m sonoma 2.0ghz 2*1024 kingston dd2 533 160 gb samsung 5400 rpm gforce go 7300 256mb
Arda

29 Mayıs 2008; 9:11:52 

*Garantide Olan veya olmayan Makinelerinizin Recovery Cd , Dvd talebi İçin Benimle İletişime geçebilirsiniz.*

To grow impatient A.k - 3485
soldier-down

30 Mayıs 2008; 9:08:06 

LENOVO 3000 N200 almayı düşünüyorum.
"3000 N200-TY2BUTK" ile "3000 N200-TY2BKTK" arasında ne gibi bir farklılık var? Bunu çözemedim. Ayrıca bu modeli en düşük nerede bulabilirim, güncel fiyatı nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Yeni Ford Focus: 2008 - HB - Trend - A/T - Benzinli - Avalon Gri
Pentax K100D Süper + 18-55mm Kit Lens
Nokia E65
TOSHIBA A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB
soldier-down

2 Haziran 2008; 9:30:00 

arkadaşlar 3000 n200 başlığı çok hareketli değil galiba. 3 gündür bu başlıkta bir hareket yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Lenovo alacağım ama 15" mi alacağım yoksa 12" mi alacağım buna karar veremedim.

quote:

Orjinalden alıntı: soldier-down

LENOVO 3000 N200 almayı düşünüyorum.
"3000 N200-TY2BUTK" ile "3000 N200-TY2BKTK" arasında ne gibi bir farklılık var? Bunu çözemedim. Ayrıca bu modeli en düşük nerede bulabilirim, güncel fiyatı nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Yeni Ford Focus: 2008 - HB - Trend - A/T - Benzinli - Avalon Gri
Pentax K100D Süper + 18-55mm Kit Lens
Nokia E65
TOSHIBA A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB
cumhuruzun

2 Haziran 2008; 10:16:13 

Arkadaşlar (Özellikler Xp ye geçiş konusunda yardımda bulunanlar) Formatlayıp xp ye geçtim, izlenimleri daha sonra aktaracağım ama önemli bir konuda acil yardım lazım.

-- Sata yı disable yapıp xp cd si takarak format attım. Atarken c ve d sürücüleri biçimlendirme aşamasında c için 100 gb yer ayırdım. Yani c ve d yi ayırdığını onu sorduğunu zannettim. Herşey iyi güzel bitti ama Bilgisayarımda bi baktım sadece C: hardiski 100 gb olarak var. Benim d: ve 60 gb ortalıkta yok. Dvd sürücü e: diğer flashlar da f: olarak tanınıyor.

D: 60 gb yi nereden nasıl bulup geri getirebilirim.

Teşekkürler.. (Yaşasın xp diycem ama şu işi bi hallediyim yoksa yandık)

Lenovo
darkseed

2 Haziran 2008; 12:50:45 

quote:

Orjinalden alıntı: cumhuruzun

Arkadaşlar (Özellikler Xp ye geçiş konusunda yardımda bulunanlar) Formatlayıp xp ye geçtim, izlenimleri daha sonra aktaracağım ama önemli bir konuda acil yardım lazım.

-- Sata yı disable yapıp xp cd si takarak format attım. Atarken c ve d sürücüleri biçimlendirme aşamasında c için 100 gb yer ayırdım. Yani c ve d yi ayırdığını onu sorduğunu zannettim. Herşey iyi güzel bitti ama Bilgisayarımda bi baktım sadece C: hardiski 100 gb olarak var. Benim d: ve 60 gb ortalıkta yok. Dvd sürücü e: diğer flashlar da f: olarak tanınıyor.

D: 60 gb yi nereden nasıl bulup geri getirebilirim.

Teşekkürler.. (Yaşasın xp diycem ama şu işi bi hallediyim yoksa yandık)

bilgisayarıma sağ tıkla yönet oradan depolamayı tıkla oradan disk yönetimini bul oradan boş görünen D sürücüsünü bulup biçimlendir.

karagozyan

2 Haziran 2008; 13:01:29 

IdontKnoWw
Teğmen

15 Nisan 2008; 11:06:44
--------------------------------------------------------------------------------
yedek almadan xp kuran (recovery partition u silmeden) ve tekrar fabrika ayarlarına dönmek isteyen arkadaşlar bir adet hiren boot cd edinip hddtoolstan active partition u recovery partition a ayarlarsanız bilgisayar lenovo care tuşu ile açılmış gibi açılıyor fabrika ayarlarına yani vistaya dönebiliyorsunuz..

ARKADAŞLAR recovery partition u SİLMEDİM BAŞKA KENDİNE F DİYE HARDİSK OLUŞTURULMUŞ ORDA NERBEN BOOT CD Sİ EDİNEBİLİRİM VEY