Şimdi Ara

## AMD Phenom FX 2007 Yılını 2.8GHz'de Kapatabilir ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## AMD Phenom FX 2007 Yılını 2.8GHz'de Kapatabilir ##


    AMD'nin merakla beklenen yeni nesil Phenom işlemcileri Kasım ayı ile birlikte piyasaya giriş yapmaya başlayacak. Firmanın yeni nesil Phenom işlemcilerinin tepe serisini ise Phenom FX modelleri oluşturacak. Daha önce saat hızı konusunda problemler yaşadığı iddia edilen AMD, anlaşılan yeni revizyonlar ile bu sorunu çözmüş gibi görünüyor. Zira gelen bilgilere göre AMD, 2007 yılıı Phenom FX modellerinde 2.8GHz'lik gibi beklenin de üstünde yüksek sat hızı ile kapatacak gibi gözüküyor. Firmanın bazı demolarını gösterdiği 3GHz'lik Phenom modeli ise önümüzdeki yılın ilk çeyreği içerisinde kullanıma sunulacak.

    2.8GHz'lik modelin yanı sıra 2.6GHz'lik Phenom FX-82'nin de bu yıl içerisinde duyurulacağı ifade edilmekte. Phenom X4 olarak bilinen Phenom 9000 serisi de yeni bilgilere göre 2.4GHz'i görecek ki özellikle fiyat/performans anlamında Phenom 9000 serisinin 2.4GHz'lik modeli iddialı olabilir. Bu konuda AMD ve Intel arasında sıkı bir rekabet oluşacak gibi görünüyor. İşin daha ilginç olan yanı sıra yeni nesil Phenom işlemcilerinin çıkışına 1 ay hatta belki daha az bir süre kalmışken pek çok soru işareti hala varlığını koruyor. Bakalım yeni ay bizlere neler sunacak birlikte göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 17 Ekim 2007; 19:40:12 >



  • fiyatları uygun olsa da Phenom - 790FX - HD3000 serili bir sistem kursak keşke
  • Ekran kartı konusunu bir kenara bırakırsak AMD'nin fiyat/performans yıldızlarını Phenom 9000 modelleri ve 790X yonga seti paketi oluşturacak gibi gözüküyor.
  • gelecekse gelsin artık agustos ayından beri haber okumaktan gözlerim yoruldu amd mi toplasam intelmi toplasam diye düşünmekten kurtulalım
  • Ben mi yanlış anlıyorum... Ürünler duyurulacak ama satılmayacak

    http://forum.donanimhaber.com/m_18246829/mpage_1/key_//tm.htm#18248130
  • yani en sonunda kasım ayı geliyor bakalım ne cıkacak şapkadan!!!
  • Bu haberi daha önce ben yapmıştım yahu. Hatta bir hafta 10 gün felan oldu galiba.

    Linki buldum:http://forum.donanimhaber.com/m_18069896/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 17 Ekim 2007; 22:53:04 >
  • 15 gün kalmış, insan bi tanecik test koymazmı, en azından insan "güzelmiş bekliyelim" der. AMD yi dinliyorum gözlerim kapalı
  • Kuş çıkmayacağı kesin. Ama olak kobraya dönerse bir çok kişi tatmin olmayacaktır. Bu durumda AMD kan kaybetmeye devam eder... Ekran kartı piyasasından belki biraz belini doğrultur.
  • Nasıl fiyat performans ya..Fx modelleri zaten am2+ formunda olmadığından çok satılacağını sanmıyorum..Yine yanlış hatırlanıyorsam sadece bir FX modeli am2+ formunda..Phenom x4 ler fiyat performans değil direkt performansa yönelik işlemciler zannımca..phenom x2 ler fiyat performans olur olsa olsa..
    quote:

    Orjinalden alıntı: fx57

    Ekran kartı konusunu bir kenara bırakırsak AMD'nin fiyat/performans yıldızlarını Phenom 9000 modelleri ve 790X yonga seti paketi oluşturacak gibi gözüküyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WinteR

    15 gün kalmış, insan bi tanecik test koymazmı, en azından insan "güzelmiş bekliyelim" der. AMD yi dinliyorum gözlerim kapalı

    Kasımın sonuna doğru çıkacak. Phenom-FX, RV670, 790X üçüde aynı anda sürülecek piyasaya Kasımın sonuna doğru. Hemen 790X sürüldü demeyin, tüm dünyayı kastediyorum ben sadece ingiltereyi değil. O yüzden testler muhtemelen Kasım ayı içerisinde düşmeye başlar.
  • Bence biraz sorunlu bir durum. Özellikle işlemci çıkmadan revizyona uğramas, işlemci ve mevcut olan ve uygulama-oyun test edilen işlemcinin testi olmaması garip. Ayrıca o/c düşmani bir işlemci, mak. potansiyelde çalışcak revizyon tarihine bakarsak.
  • Hic kimse davadan bahsetmiyor.
    Rekabet olmayacak, daha dogrusu olamayacak. Cunku ortada bir dava var.
    Ortada bir sikayetname var.

    Intel, "sozde" rekabet disi, aktiviteleri sebebiyle, AMD tarafindan tava edilmis.
    Bu asamada urun gelecek mi? reklam cikacak mi? gibi dusuncelerin esasen Intel tarafindan etkilenip etkilenmeyecegini bilememekteyiz. cikacak haberlerin de Intel tarafindan bir doldurmaca olmadigini da bilemiyoruz. cunku daha once boyle bir haber cikti. Amd yetkilileri de o haberi yalanladi..

    Yani iki taraf icin de hersey tam bir soru isareti..
    Sikayetname de bu sayfada;http://forum.donanimhaber.com/m_18422582/mpage_1/key_//tm.htm#18447813

    kime neye nasil guvenecez? bilen varsa soylesin.. Ben FX57 kardesime mesajimi attim, hatta CPU bolumunde "dikkatine" diye de belirttim.. haberimi bekliyorum.. arastirmasini yapar ve ilgili yazilari dogrular veya yalanlarsa, herkesin haberi olur.

    saygilar sevgiler..
  • Yaa acayip sıkıldım artık bu haberleri okumaktan..şu gelecek bu çıkacak manda yuva yapmış söğüt dalına falan filan..yeter artık icraat bekliyoruz
  • Amd Nın Bence Yenı Olarak cıkardıgı CPU Cok Kullanıslı Olacaktır O kadar CPU dan Sonra cıkardıkları bu CPU ustun Performans Verecegıne Inanıyorum Yanlız bıraz Pahalı Olabılır bunuda Zaman GEçtıkce anlayacagız. Emege Saygılı Olmak Lazım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iskober

    Yaa acayip sıkıldım artık bu haberleri okumaktan..şu gelecek bu çıkacak manda yuva yapmış söğüt dalına falan filan..yeter artık icraat bekliyoruz

    İşlemci rekabeti ''benim babam senin babanı döver'' mantığıyla yürümeye başladı ama BABALAR yok ortada
  • quote:

    İşlemci rekabeti ''benim babam senin babanı döver'' mantığıyla yürümeye başladı ama BABALAR yok ortada

    bencede formdaki seviye o duruma geldi, abuk subuk fanatizm, nerden ne çkartılıyor. Firmanın kuruluş gayesi örnek veriliyor, daha iyi deniliyor.
  • ESKİ AMD Yİ ARAR OLDUK CANLAN AMD
  • vallaha ha öyle oldu gerçekten sadece gölgeyi görüyoruz ama ortada canlısı yok.amd diyor ben bunu çıkarıcam intelde bu sefer düşüş yaşamayayım diye çıkaracağı işlemcileri erteliyor ve dahada geliştirmeye çallışıyor.gidişat hiç iyi değil.
  • Yeter artık gelecekse gelsin de görelim. Bekleye bekleye örümcek ağı bağladık...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.