Arkadaşlar 'Hitman' oyununun 5. serisi geliyor. Oyun 2009 yılının 'Mayıs' ayında piyasaya ''Hitman Killer'' adıyla çıkacak.
Size biraz yeni oyun hakkında açıklama yapmak istiyorum. Oyun yine her seride olduğu gibi 3 seviye'de oynanacak. ''Normal'' ''Expert'' ve ''Professional'' olarak. Oyunda yine birçok ülkede çeşitli suikastler işleyeceğiz, yine İskoçya'dan Suriye'ye kadar birçok ülke gezeceğiz. Suriye, Vietnam, Tayland, Portekiz, Norveç, İsviçre, Küba, İskoçya gibi ülkelerde çeşitli suikastler işleyeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pir -- 31 Mayıs 2008; 22:41:24 >
ya şu 4. oyunu bi oynayamadım fanı olmama rağmen pc şu özellikler yeter mi 1.8 ghz işlemci p4 1 gb ram 256 fx 5500 ekran kartı nvidianın??
yetiyor merak etme ben eski fx5200 le low da oynamıştım.
peki fps nasıldı kasarak mı oynuosun normal mi normalse heyecanlandırdın beni indirsem mi ne
Low seviyede water(kıyı taraflarda yani)olan yerlerde kasılıyordu ama normal yerde hiç kasılma yok.1024*768 oynuyordum.Ha bu arada 1.2 patch sayesinde takılmaların %70 i gidiyor.
ya şu 4. oyunu bi oynayamadım fanı olmama rağmen pc şu özellikler yeter mi 1.8 ghz işlemci p4 1 gb ram 256 fx 5500 ekran kartı nvidianın??
yetiyor merak etme ben eski fx5200 le low da oynamıştım.
peki fps nasıldı kasarak mı oynuosun normal mi normalse heyecanlandırdın beni indirsem mi ne
Low seviyede water(kıyı taraflarda yani)olan yerlerde kasılıyordu ama normal yerde hiç kasılma yok.1024*768 oynuyordum.Ha bu arada 1.2 patch sayesinde takılmaların %70 i gidiyor.
İyiymiş aslında ya. Ben de 9550 ile takılmadan oynarım heralde.