Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (991. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.522.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: director

iki kişiyede cevap veriyim.Evet CIA ajanı değilim ama başım beleya girmsin sonra imza falan var herkes iyi niyetli değil.telefondan memnun kalmadım ben.satma sebebim bu herhangi bir sorun yok telefonda eğer onu kast ettiysen.daha 2 ay oldu alalaı zaten şu fatura olayına cevap vrrecek biri çıkarsa ilan vericem zaten ikinci el bölümüne.

istersen verme ayrıca alıcıya fatura gerekmiyor telefonu garanti zamanı içinde servise verince zaten garantili olup olmadığı ortaya çıkıyor istersen verme
  • faturasız mal almakta satmak ta zaten kanunda yasak.cezası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktastur

quote:

iki kişiyede cevap veriyim.Evet CIA ajanı değilim ama başım beleya girmsin sonra imza falan var herkes iyi niyetli değil.telefondan memnun kalmadım ben.satma sebebim bu herhangi bir sorun yok telefonda eğer onu kast ettiysen.daha 2 ay oldu alalaı zaten şu fatura olayına cevap vrrecek biri çıkarsa ilan vericem zaten ikinci el bölümüne.

istersen verme ayrıca alıcıya fatura gerekmiyor telefonu garanti zamanı içinde servise verince zaten garantili olup olmadığı ortaya çıkıyor istersen verme

garantide sorun çıkarmaz fatura eksikliği 2.elde...ama satın alanın yasal hakkıdır fatura... ver derse,vermem dersen yasal olarak suçlu olursun.... teoride geçerli tabi ama yine de başın belaya girmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih78

quote:

Orijinalden alıntı: maktastur

quote:

garantide sorun çıkarmaz fatura eksikliği 2.elde...ama satın alanın yasal hakkıdır fatura... ver derse,vermem dersen yasal olarak suçlu olursun.... teoride geçerli tabi ama yine de başın belaya girmez...

satıcı dükkan bazlı olsa fatura ibrazı zorunlu ama gel görki alanda memnun satanda memnun olunca faturaya gerek olmaz sanırım ben bugüne kadar faturamı kimseye vermedim koleksiyon yapıyorum
  • güzel o zaman.servise gittiği zaman zaten faturalı yani garantili olduğu ortaya çıkıyorsa o zaman sorun yok fatura vermeyede gerek yok.çok pipirikliyimdir bu konuda imza vs. gibi şeylerde.
  • quote:

güzel o zaman.servise gittiği zaman zaten faturalı yani garantili olduğu ortaya çıkıyorsa o zaman sorun yok fatura vermeyede gerek yok.çok pipirikliyimdir bu konuda imza vs. gibi şeylerde.

dursun çiçek sendromu heralde
  • quote:

quote:

güzel o zaman.servise gittiği zaman zaten faturalı yani garantili olduğu ortaya çıkıyorsa o zaman sorun yok fatura vermeyede gerek yok.çok pipirikliyimdir bu konuda imza vs. gibi şeylerde.

dursun çiçek sendromu heralde

valla burası Türkiye herşey her konuda olabilir.bence şizofrenik olmamın haklı sebepleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

Beyler arama geldiğinde dokunmatiği kullanarak açamıyorum..
    Yeşil tuşa basmak zorunda kalıyorum..

Neden olabilir acaba?

hard formatlık....
  • quote:

quote:

Neden olabilir acaba?

hard formatlık....

yaw herşeye hard format low format atmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crime

640x360px destekliyor bu telefon unutmayın...niye 640x480 yapıyorsunuz? ;)

640x480 yaparsak görüntümü bozulur?
    görüntüler tv de seyrederken pul pul oluyor bu yüzdenmi acaba?
    tv de en iyi görüntü ile seyretmek için ne yapabiliriz..?
    teşekkürler..seyretmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

quote:

quote:

Neden olabilir acaba?

hard formatlık....

yaw herşeye hard format low format atmak istiyorum.

herseye hard format atmak istemiyorsanız sertifikasız bazı programları kullanmakdan kacınıcaksınız cünkü o programlar yzılımsal hatalara neden olabilir
  • ARAKADAŞLAR TEL.U DÜN AKŞAM 7 SAAT FALAN SARJDA BIRAKDIM SABAH 6 da ÇIKARDIM BU AKŞAM 9DA TEL. KAPANDI SARJ BİTMİŞ NE YAPMAYALIM DEVAMLI BÖLE Mİ OLUCAK ACABA öle çok da kurcalamadım hea topalsan 2 saat kullandım (ztn işteydim nasıl kullncam daha fazla) bilenlerin yardımın isitiyorum tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 11 Ocak 2010; 0:37:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

ARAKADAŞLAR TEL.U DÜN AKŞAM 7 SAAT FALAN SARJDA BIRAKDIM SABAH 6 da ÇIKARDIM BU AKŞAM 9DA TEL. KAPANDI SARJ BİTMİŞ NE YAPMAYALIM DEVAMLI BÖLE Mİ OLUCAK ACABA öle çok da kurcalamadım hea toplsan 2 saat kullandum ztn işte nasıl kullncam bilenlerin yardımın isitiyorum tşk.

çokmu kurcalıyorsun
  • yok usta çalışıyodum bgn ztn 20 msj fln attım radyo müzik dinledim 1 saat sonra btn gün cebimde duruyodu.. 1 saat de kurcaladım say
  • ownskin sitesi harici tema yapabilceğimiz basit bi program sorumu tekrarlıyorum. Yine cevap gelmezse site üzerinden kasıcaz anlaşılan.
  • youtube 'a giremeyen arkadaşlar ben opera mini 5 beta 2 ile girebiliyom dns leri değiştirerek giremiyordum daha önce isterseniz bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugri28

yok usta çalışıyodum bgn ztn 20 msj fln attım radyo müzik dinledim 1 saat sonra btn gün cebimde duruyodu.. 1 saat de kurcaladım say

telefondaki bütün açık uygulamaları( sağ üst köşesinde yeşil daire ) olan uygulamaları kapatın, böyle olursa müthiş pil harcıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

ownskin sitesi harici tema yapabilceğimiz basit bi program sorumu tekrarlıyorum. Yine cevap gelmezse site üzerinden kasıcaz anlaşılan.

ah hocam ya :)))
  • OPERA mini 5 beta 2 İLE DNS FALAN UĞRAŞMADAN YOUTUBE GİRİLEBİLİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

ownskin sitesi harici tema yapabilceğimiz basit bi program sorumu tekrarlıyorum. Yine cevap gelmezse site üzerinden kasıcaz anlaşılan.

ah hocam ya :)))

Son defa soralım dedim usta ya :) Belki bişey çıkar diye.

Dediğim gibisürekli nette olunamıyor ve sorun çıkabiliyor.

Ayarlıcaz artık bişeyler :)
  • 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.