Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (406. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nokiauser

arkadaslar bir sorum olacak,,

bensadece lig tv nin ve mynet in sitelerinden video izleyebiliyoryum...birde metacafenin cep gorunumu seklinde olan sitesinden,,normal site den degil,,,

sizin baska tavsiye ettiginiz siteler varmi,,video izleyebilecegimiz..

abooooov nokiauser kardeşim kızdırıyorsun benii:D:D:D m.vtap.com ister search kısmına video yazıp bul ve izle istersen programını cebine indir program ile izle
    daha önce 3 sefer yazdım da forumda sanırım kaçırmışsın bu sefer kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: asc2

quote:

Orjinalden alıntı: demirozdemir

Arkadaşlar merhaba,

Hepsiburada'dan 605 TL'ye N79 siparişi verdim, ama hala kararsızım. Çünkü ekranı çok küçük gibi geliyor. Buradan fikrinizi almak istiyorum. Siparişimi değiştirme fırsatım varken N79 yerine 5800 xpress music almalı mıyım? Onun fiyatı da 760 TL. Yurtdışı fiyatları ise N79=565 TL , 5800= 535 TL. Yani 5800 ün türkiyedeki fiyatı biraz abartılı gibi.

Telefonda aradığım özellikler sırası ile:

Araç içerisinde başarılı Navigasyon..........5
    Fotoğraf ve video kalitesi........................4
    Smartphone Uygulamaları (word, excel).. 4
    Telefon ve arama kullanışlılığı..................3
    Müzik kalitesi.........................................2

(5 en önemli, 1 en önemsiz)

Bu fiyatlara göre hangisini almalıyım?

A- N79 (605 TL 4GB sd kart hediye)
    B- 5800 (760 TL 8GB sd kart hediye)

Arkadaşım bi kaç özelliğini tecrubelerimden söyleyeyim.
    En iyi müzik kalitesi.
    GPS si fena değil.Ama çok bi fikrim yok hiç gpsi kullanmayan biri olarak.
    Fotoğraf ve görüntü kalitesi pek iyi değil.
    Ekranı geniş ve mp4 leri çok akıcı bi şekilde izleyebiliyosun çok tatmin edici.

Bu arada donanım haber 5800 video incelemesini izle. Bi fikir verebilir sana...

aradığın işlevlere göre kesinlikle n79 gps ini bilmem aynı performansı verecek muhtemelen (gps konusunda omnia hd nin çok çok ii olduğunu öğrendim araştırdıktan sora)

fotoğraf kalitesi 5800 itibari ile berbat, video kalitesi çok iyi n79 un kaç mp faln olduğunu bilmiyorm ama 3.2 ise aynı olacak demektir...

en iyi müzik kalitesine sahip

ekranı çok parlak omnia hd ile çözünürlükleri neredeyse aynı sayılır bu konuda seni tatmin eder 5800...
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem23

quote:

arkadaslar bir sorum olacak,,

bensadece lig tv nin ve mynet in sitelerinden video izleyebiliyoryum...birde metacafenin cep gorunumu seklinde olan sitesinden,,normal site den degil,,,

sizin baska tavsiye ettiginiz siteler varmi,,video izleyebilecegimiz..

abooooov nokiauser kardeşim kızdırıyorsun benii:D:D:D m.vtap.com ister search kısmına video yazıp bul ve izle istersen programını cebine indir program ile izle
    daha önce 3 sefer yazdım da forumda sanırım kaçırmışsın bu sefer kaçırma

Kardes kizma...tabiki kacirmadim..burada belirtmeyi unuttum..:) pardon
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: isoq2

bana bu telelefondan almayı ögreneniyormusunuz (kamera önemli degil)

arkadasim ben bu telefonu almayi oneririm ama,,once sen bize butcenden bahsetmelisin,,

yani butcen kisitlimi,,yada serbestmisin,,,bir telefondan neler bekliyorsun,,,falan filan

700 tl 900tl arası ben alalcagım telefondan ilk önce ses sonra tasarım sonra işletim sistemi bana yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare_-_92

quote:

telefoon özellik olsun müzik kalitesi iyi hoş güzel ama hiç tavsiye etmiyorum.....gidersin alırsın sorun çıkar benim başıma gelenler başına gelirse artık telefonu kullanmak sana işkence gelir....n97 omnia hd sony idou eskisinden daha çok daha ii olacak diolar iphone 4g çıkacak onlardan birini almanı tavsiye ederim ........

iyi hos diyosun ama BENCE cok güzel telefon ve arkadasımda var hiç sorun olmadı birazda bu elektronik işi sansa bakıyor gibime geliyor n97 bütcemin yeticegini zannetmiom xS
  • quote:

Orjinalden alıntı: asc2

quote:

Orjinalden alıntı: demirozdemir

Arkadaşlar merhaba,

Hepsiburada'dan 605 TL'ye N79 siparişi verdim, ama hala kararsızım. Çünkü ekranı çok küçük gibi geliyor. Buradan fikrinizi almak istiyorum. Siparişimi değiştirme fırsatım varken N79 yerine 5800 xpress music almalı mıyım? Onun fiyatı da 760 TL. Yurtdışı fiyatları ise N79=565 TL , 5800= 535 TL. Yani 5800 ün türkiyedeki fiyatı biraz abartılı gibi.

Telefonda aradığım özellikler sırası ile:

Araç içerisinde başarılı Navigasyon..........5
    Fotoğraf ve video kalitesi........................4
    Smartphone Uygulamaları (word, excel).. 4
    Telefon ve arama kullanışlılığı..................3
    Müzik kalitesi.........................................2

(5 en önemli, 1 en önemsiz)

Bu fiyatlara göre hangisini almalıyım?

A- N79 (605 TL 4GB sd kart hediye)
    B- 5800 (760 TL 8GB sd kart hediye)

Arkadaşım bi kaç özelliğini tecrubelerimden söyleyeyim.
    En iyi müzik kalitesi.
    GPS si fena değil.Ama çok bi fikrim yok hiç gpsi kullanmayan biri olarak.
    Fotoğraf ve görüntü kalitesi pek iyi değil.
    Ekranı geniş ve mp4 leri çok akıcı bi şekilde izleyebiliyosun çok tatmin edici.

Bu arada donanım haber 5800 video incelemesini izle. Bi fikir verebilir sana...

benm sana tavsiyem B) YANE 5800 derm ama kendi Fİkrm
  • cok rezil bi telefonmus
    pismanim aldigima keske biraz daha verip i phone alsaydim
    yada 6300 da kalsam idim
    daha pratik emin olun
    vede sorunsuz
  • Arkadaşlar telefonumu aldığımdan bu yana ilk kez sorun yaşıyorum. TTnet wifi ye bağlanmaya çalışırken ağ geçidi cevap vermiyor diye bir hata alıyorum bir türlü çözemedim bu sorunu. Daha önce sorunsuz bir şekilde bağlanıyordum bu sorunu nasıl halledebilirim
  • arkadaşlar dediğim gibi kargo bugün geldi invisible shield resimleri ekliyorum uygulamasını akşam gelince yapıcam resimlerde de yazdığı gibi 12-24 saat arası beklemesi gerekiyormuş akşam 8 gibi yaparım yaparkende resimler çeker atarım tekrar.

_____NOKIA 5800 XM  --  ANA BAŞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLiTY41 -- 14 Mayıs 2009; 12:31:48 >
  • @FaTaLiTY41

İmzamda uygulama rehberini bulabilirsin
  • -
    -
    -
    -
    ARKADAŞLAR UYARMAK İSTEDİM BİRSÜRÜ KULLANICI HARD FORMAT ATMAKTAN BAHSEDİYOR.. HARD FORMAT SYMBIAN SİSTEMİ İÇİN ÇOK SAKINCALI.. HATTA BİZZAT NOKIA YI ARADIM SORDUM SYMBIANLARA HARD FORMAT ATMAYIN SAKIN İNTERNETTEDE TONLA UYARI VAR DİKKATE ALIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EviLPuppet -- 14 Mayıs 2009; 14:01:09 >
  • <html>
    <head>
    </head>
    <body>
    <object height="360" width="640">
    <param name="movie" value="dice.swf">
    <embed src="dice.swf" height="360" width="640"></object>
    </body>
    </html>

Bu kodla flash oyunları nasıl tam sayfa çalıştırırım? İşlemi aynen nette anlatıldığı gibi yapıyorum ama oyunu load etmiyor internet tarayıcısı...
  • quote:

quote:

quote:

arkadasim ben bu telefonu almayi oneririm ama,,once sen bize butcenden bahsetmelisin,,

yani butcen kisitlimi,,yada serbestmisin,,,bir telefondan neler bekliyorsun,,,falan filan

700 tl 900tl arası ben alalcagım telefondan ilk önce ses sonra tasarım sonra işletim sistemi bana yardımcı olurmusunuz

internetten biraz araştır iphone 3g fiyatlarını aylar önce garantili iphone 1100ytl idi kanımca 1000ytl ye bazı internet sitelerinden temin edebilirsin o 900tl nin üzerine az daha para biriktir derim ben sana şu an telefon alma haziranı bekle derim çünkü n97 ile iphone 4g tanıtılacak bu durumda diğer telefonlarda biraz düşme olabilir hatta ben senin yerinde olsam 2. el temiz bir iphone 3g alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: EviLPuppet

-
    -
    -
    -
    ARKADAŞLAR UYARMAK İSTEDİM BİRSÜRÜ KULLANICI HARD FORMAT ATMAKTAN BAHSEDİYOR.. HARD FORMAT SYMBIAN SİSTEMİ İÇİN ÇOK SAKINCALI.. HATTA BİZZAT NOKIA YI ARADIM SORDUM SYMBIANLARA HARD FORMAT ATMAYIN SAKIN İNTERNETTEDE TONLA UYARI VAR DİKKATE ALIN

sebebi nedir peki ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sgen

quote:

-
    -
    -
    -

sebebi nedir peki ??

TABİKİDE NETTE HER OKUDUĞUNA İNANMA

şuana kadar hard format attım telime bozuldu diyrn birini gördünmü yıllardır zararsızdıda şimdimi zararlı

biri seni fena kandırmış "sgen" arkadaşım
  • ortada herhangi bir kandırma olayı yok. yada verilen bilgiye körü körüne bağlanma durumu yok. Arkadaş bilgi vermiş, bende nedenini sordum..

zararı olabilir de olmayabilirde net bir bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultimate_QzaN

quote:

Orjinalden alıntı: sgen

quote:

-
    -
    -
    -

sebebi nedir peki ??

TABİKİDE NETTE HER OKUDUĞUNA İNANMA

şuana kadar hard format attım telime bozuldu diyrn birini gördünmü yıllardır zararsızdıda şimdimi zararlı

biri seni fena kandırmış "sgen" arkadaşım

Eskidende genel kanıda pc ye format atmak zararlı filan derlerdi aksine hiç bir zararı olmadığı anlaşıldı. Şimdide aynı durum bunun içinde geçerli. Bence herhangibir zararı olmaz...
  • bugun sabah ahize problemi patlak verdi telimde karşı tarafın sesi alçalıp yükseliyodu..

nette biraz araştırdım onarım videosuna bakarak ön kapağı açıp ahizenin bağlantı yerini kaldırdım biraz ve geri taktım ..
    kapak değiştirme işlemi gibi aynı sadece ek olarak ahizeyi kolayca çıkartıp ufacık bir teli hafif kaldırıp temas etmesini kolaylaştırıp kapağı geri takıyorsun hepsi bukadar kolay.

5 dk. bile sürmedi hallettmem.yetenek isteyen bi olay değil yani..ahize sorunu diye bu kadar paranoya yapılmasına hiç gerek yokmuş ,tamam neticede bi problem ama düzeltilmesi kapak değiştirmek kadar kolay, zaten 1 vida bile sökmüyosun işlem sırasında..

şimdi cımbız gibi oldu ses
  • invisible shieldi uyguladım gayet güzel oldu herkesin yapamadığı gibi bende yan taraflarına uygulamayı başaramadım sadece ön ve arka kısmına uygulayabildim resimleride bunlar az önce uyguladım yarına kadar durucak telefon bakalım yarında fotolar çekip gönderirim bi farklılık olursa

• Ya ben sadece ekranınan 5 tanesi 10 tl ye satılan ekran koruyucu yapıştırdım. BaÅŸka biÅŸey yapmadım gerekte yok kanımca. Çünkü ben 6230i telefonu 3 sene kullandım nerdeyse çizik yok telefonda o yüzden gerek duymuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.