Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Cevap: hp c4280 ile ilgili sorunları olan varmı?? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cescesor

17 Nisan 2008; 22:18:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Taslak şeklindeki çıktılarda genel olarak bazı bozulmalar oluyor. Yazar kafanın konumu ve zamanlama konusunda senkronizasyonu bozulabiliyor fakat yazılardaki kayma normalden fazla ise yazıcınızı daha stabil bir zemine koyabilirsiniz. 1mm'lik yatay oynama bile sonucu etkileyebiliyor.

Kartuş Dolum ve Çözüm Ürünleri
ShaDoW_17

17 Nisan 2008; 22:35:36 

yazıcı sabit masanın üzerinde sadece hızlı taslakta bozulma yaptı sonra hızlı normal de yaptığımda o bozulma olmadı zaten hzılı taslak ta pek tercih edilen yazdırma seçeneği değil sanırım. İlgilendiğiniz için teşekkürler
bu arada kendinizmi dolduruyosunuz kartuşları

E 8200 - P35-DS3L - Zotac 8800GT Amp! Edition - 2*1GB Crucial Ballistix Tracer Led 1066 Mhz - 750 gb Seagate HDD - 460 Watt High Power Psu - Logitech X-540 -Samsung 206BW -
cescesor

17 Nisan 2008; 22:58:28 

Kartuşlarımı kendim dolduruyorum, evet. HP C3180 kullanıcısıyım. Kendi üzerinde gelen HP 336 - HP 342 numaralı kartuşları yaklaşık 30 defadır doldurup kullanmaktayım. Yaklaşık 20 dolumdan sonra kırmızı püskürtme gözenekleri bozulmaya başladı. Aslında bu kaçınılmaz bir son ama kartuşun ömrünü uzatmak için kartuş boşalır boşalmaz doldurmakta fayda var, mürekkebin güvenilirliği de önemli tabi.

Kartuş Dolum ve Çözüm Ürünleri
ShaDoW_17

17 Nisan 2008; 23:17:16 

Çok sağol son bi sorum olacak fazla sordum ama idare et Dolum aparatlarını nasıl (nerden) temin.Kaliteli mürekkep derken hangisini önerirsin..

Saygılar...

Edit=ya imzanda varmış kusura bakma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoW_17 -- 17 Nisan 2008; 23:18:08 >

E 8200 - P35-DS3L - Zotac 8800GT Amp! Edition - 2*1GB Crucial Ballistix Tracer Led 1066 Mhz - 750 gb Seagate HDD - 460 Watt High Power Psu - Logitech X-540 -Samsung 206BW -
sdbz

19 Nisan 2008; 20:08:05 

Şu hp'nin 4280 modeline binlerce kere rahmet okudum.
Her şeyi yaptım ama bir türlü yazdıramadım...
Bağlantı yok diyor ama windows yazıcıyı algılıyor, başka birinin bilgisayarında çalışıyor, benimkinde çalışmıyor, format da attım, en güncelinin de kurdum, komut satırından da yazdırmaya çalıştım, ne yaptıysam yazıcıya hiç bir şey gönderemedim.
Bir daha hp alırsam iki olsun... Xerox ve Canondan şaşmam.

*Amiga 1200*2 MB Fast Ram*40 MB HDD*
serdik

21 Nisan 2008; 9:38:34 

Merhaba

C4280 Hp yazıcı aldım eve gittim. hemen kurdum aa oda ne her fonksiyon çalışıyor ama tarayıcı fonksiyonu çalışmıyor. sonra oturdum okudum kitapçığı yükleme işlemi sıarsında usb kabloyu kesinlikle bağlama diyor. Programı yüklerken sırası geldiğinde usb kabloyu bağlayın diyor. Eeeeee ne olcak dedim baktım herşeyi program ekle kaldırdan sildim yüklediği ne varsa .. kabloyu çıkardım. bilsayarı ve printerı resetledim. artık printer bilgisayara usb kablo ile bağlı değildi. cd koydum tekrar sildiğim programı bilgisayar yüklemeye başladım ve bana mesaj geldi USB kabloyu bağla diye bağladım kurdum herşey bitti pirnter çalıştı. ama gene tarama yapmıyordu . Başlat bilgisayarımdan gitiim tarayıcılar deim açtım ve printer taradı ama hp kendi üstündeki tuştan tarmadı USB Kablo Hatası dedi durdu. Başka USB bağladım gene aynı hata hha sonra baktım aradım taradım. web cam, picasa programı ve TV card programı yüklemeleri HP 4280 nin tarama modunu yazılımının kafasını karıştırıyor Bu böyle biline şimdi servisi arayacağım. Bakalım USB kablomu diyecek yoksa Programlarmı. Yanlız şunu söyleyeyim priter arızalı değil çok güzel ama ya hediye verilen usb kablo yazda kullanılan yazılım berbat ..

burdayım
serdik

22 Nisan 2008; 12:09:23 

KONUNUN DEVAMINI YAZIYORUM.....

Dün HP teknik servisle uzun süren konuşma sonucunda bana durumu anlattılar ve güzel bir şekilde neler yapmam gerektiğini söylediler ve sonra bana bir mail atarak yeniden yazılımı kurmam gerektiği bahsedildi bende aynen uyguladım dediklerini .Sorun şu cihaz her yönünyle çalışıyor arızalı değil ama.. Cihazın üstündeki tarama tuşuna basınca tarama yapmıyor usb kablosu bağlı değil diyor . O kadar uğraştım hp servisin dediğini de yaptım ama malesef aynı sorun deavm ediyor . Kablo 3 çeşit kablo denedim kesinlikle 2 tanesi USB2.0 dı aynı sorun sonunda anladımki bu bendeki makinada yüklü olan bir programla çalklışıyor. yani yazılım sorunu var burda. ya tv kartı ya picassa. ya da web cam yazılımı bunun nedeni tek tek hepsini kaldrıp deneyeceğim bakalım ne olacak ...

burdayım
sor-resh

26 Nisan 2008; 23:34:12 

merhaba iki hafta kadar önce bende hp C4280 aldım sizin gibi bende tarama işleminde problem yaşıyordum cihazdaki tara tuşuna bastığımda cihazda bir süre taranıyor diye yazıyordu ama yaklaşık bi 10 saniye sonra normale dönüyordu, yazılım dan tara dediğimde de ise bilgisayar ekranında çıkan ufak pencerede scaning... yazmasına rağmen taramıyordu üstelik pencere öylece kalıyordu pencereyi kapatmaya mümkün yoktu (bilgisayarı kapatma dışında) neyse dedim herhalde yanlış bişey yaptım aldım kullanma kılavuzunu tek tek okudum yanlış yok, tekrar rekrar kaldırıp kurdum ama değişen bişey yok artık iyice kafayı yemek üzereyken aldığım yere gidip bir sorayım dedim zaten çok yakındı tam o gün bilgisayarı açtıktan sonra ekranda bir mesaj çıktı ve yazılım yüklenmesi için bişeyler isiyodu neyse ileri diyip devam ettikten sonra yazılım kuruldu ve tarama sorunu çözüldü. Anladığım kadarıyla yazılım ilkinde tam olarak kurulmadı nedeni seninde belkirttiğin gib belkide başka bir yazılımla çakışması bende picassa yok ama photoshop var ama nasıl olduysa kendiliğinden sorun çözüldü.

İmzam kural dışıymış.
unnameddemannu

29 Nisan 2008; 21:38:55 

merhaba arkadaşlar bugün c4280 aldım yazıcının üstünde C4280 modeli diye yazıyor fakat denetim masasında model C4200 olarak gözüküyor.herkeste mi böyle acaba.

ShaDoW_17

8 Mayıs 2008; 19:41:28 

@ unnameddemannu ,

Bende de öyle görünüyor bi sorun yok sanırım.

Arkadaşlar benim birde belge tarama hakkında sorum olacak bi belgeyi tarayıyorum fakat kimi harfleri tuhaf görüyor zengin metin belgesi olarak taratıyorum önceden bi sıkıntı oyktu ama şimdi neden böyle yapıyor nerede

yanlış yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar...

turkcu

28 Mayıs 2008; 8:19:22 

bendede tarama problemi var.
http://forum.donanimhaber.com/m_23542357/tm.htm

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git