arkadaşlar 1 ay önce aldığım tv min bir incelemesini ve resimlerini veriyorum umarım yardımcı olur. öncelekle bu tv yi almadan önce uzun bir araştırma ve gözlem süreci geçirdim daha sonra fiyat ve performans olarak en iyi sonucu bu tv nin verdiğine karar kıldım ve aldım . tv den çok memnunum. dijitürk ve vestel av 4000 bağladım ancak componenet bağlantısını henüz urfada kablo bulamadığım için alamadım alacak arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir televizyon şık bir tasarımı ve üstün bir malzeme kalitesi var. bunu araştırmalarıma dayanarak söylüyorum evimize koyduğpumuz tvnin görsel standartlarını da düşünmeliyiz!! bir başka konu ise beklentileri fazla yük tutma hastalığı. normal sd yayının boyutları ortada. bu da tv nin performansını direk etkiliyor. hd li günler yakın ve o gün geldiğinde asıl marifetleri ortaya çıkacak tv nin. bilgisayar bağlantısını yaptığında tv mi bir kez daha sevdim gerçekten üstün bir kalite ile karşılaştım. asus laptop ve ve masaüstü sahibi biri olarak her iki ekranında çok üstünde bir performans aldığımı söyleyebilirim. ayrıca tv de 1:1 maping var 1328*768 çözünürlüğü cuk diye oturtuyor. sonuç olarak
1. fiyat iyi performans başarılı 2. sunduğu ayarlar ve bağlantı özellikleri eksiksiz. 3. tasarım ve malzeme kalitesi üst düzey. 4 e artık alabilirsiniz.
hepinize hd yayınlı günler diliyorum[image][/image]
Sn.krizalit17 öncelikle ürün için hayırlı olsun diyelim bakmayın daha evvel almışşınız ama daha yeni paylaştığınız için anca şimdi diyebiliyoz.İyi bir seçim olmuş bu özelliklere ve performansa alınabilecek en iyi cihazlardan biridir.Bu arada paylaşım için sağol iyi sistem kurmuşşun
arkadaşım inceleme için öncelikle teşekkürler,görüntüler çok hoş zaten teknosada gördüğüm en iyi görüntüleri samsung ve lg de görmekteyim sonra philipste.ben de bunu almayı düşünüyorum ama birkaç sorum var. bu tv 1:1 pixel mapping yapıyormu?yani pc ye bağladığımda tam ekrana görüntü otururmu 1366*768 olarak,ayrıca 1080p desteği varmı?
kanal d de renkler daha gerçek ama atv yayını renkleri patlatıyor yani her kanal farklı bir de fotolar gerçeğine oronnla farklı gerçek göruntu dadha iyi tv yi alıken renk gerçekliğine dikkat ettim ve bünda karar kıldım birde tv dinamik ayarlarda oluğu için renkler fazla parlak
Fotolarda baktığım kadarıyla renklerde özelikle kırmızı tonları cok ön plana cıkmış.Forumda incelenen diğer R81 fotolarında bu kadar değildi.Belki renk ayarlarıylabiraz oynayarak bunu düzeltebilirsin.